- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozi-papa
csendes tag
Visszavittem a memókat, a szervizes le is tesztelte dualba és nálla is jelentkezett a hiba, megnézte db-onként úgy nem, mondjuk mindezt úgy 3/4 óráig nézte, azt mondták így nem tudják cserélni, mivel db-onként jó, ''jó terméket nem vehetnek vissza''
, na ez már nem igazán teccet
, db-onként én nem néztem a lapomban, dualba, singelbe is együtt és így ki jött a hiba memtest-el (ők is ezzel nézték) illetve, megnéztem másik lapba is ami csak single chanelt tud, ott is jött a hiba, most ott hagytam 1 hétig huzamosbb ideig tesztelésre, de ha nem cserélik ki arra hivatkozva, hogy db-onként jó szét fog vetni az ideg. Már bánom, hogy Infineon-t vettem, vettem volna inkább Samsungot.
Erre mondjon vki vmit plz.
Thx. -
Grillo
őstag
Pár kérdés. Hogy megy neked a CPU 10x200on, ha tudtommal a 9x-es szorzó a max (legalábbis nálam).
Miért 4szeres csak a HT szorzója, mikor a 200as FSB melett lehetne 5xes is, hisz úgy pont 1000.
Ha a memóriáid 400asok, akkor miért 166on mennek? Hisz ha szinkronba rakos öket, akkor gyorsabb lez a memóriakezelé, és elvileg birnia kéne mindenednek. -
nemtommi
senior tag
A hűtőhöz adott csavarokat használd.
1. Vedd le a műanyag keretet a lapról.
2. Csavarozd le a hűtőröl a műanyagot.
3. Tedd fel a csupasz bordát.
4. Csavarozd fel a műanyagra a hűtőventit.
5. Csavarozd vissza a ventis műanyagot a bordára.
( Gondolom a pasztázást, meg a venti dugó csatlakoztatását tudod)
-
Nyuf
senior tag
Most látom, hogy 6800gt-d van.Szal elég sok olyan hirt hallani, hogy nvidia 6000-res sorozota néhány esetben ugymond nem megy jól nforce3 lappal.Ugyhogy kockáztatsz ha nforce3-at veszel.Mindenképpen próbáld ki elötte ha tudod, ha a játékokban(nem 3dmark) ilyen ici-pici milisecundumos akadást észlelsz akkor biza pont olyan példány a lap ami nem szereti pont a te vga-d és ezen az akadáson nem fog segiteni semmi
Bövebbeen van pár tucat fórum róla nvidia fórumán. -
törölt tag
Azt kijelenteni, hogy a legjobb, elég vakmerő, mindenesetre ''nem egy rossz''
lap, úgy olvastam, elég szépen lehet tolni neki a feszt...
Én is szeretnék váltani, de személy szerint várok, amíg lesz pénzem erre:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest