- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Hogy vélekedik a lap X2-vel manapság? Régen olvastam, hogy jónéhányan szívtak vele...
Most erősen gondolkodom a PCI-E-re váltáson, de lehet, csak procicsere lesz. -
X@b3e
addikt
válasz
Celeborn #1109 üzenetére
Ha ez valós lenne, akkor már a Guiness-rekordok könyvének a lapjain lennél
nagynorbi Nem a 6x250 sok, hanem arra írtam, hogy nem alapon járatod a procidat és nem feltétlenül a lappal van baj, ha nem megy. A tuning szerencse kérdése is. Nekem 290-es FSB-vel is stabil, úgyhogy a lap bírja. Szinkronban hajtottad a RAM-okat a CPU-val? Mert az sem bizos hogy alapból viszi az 500 MHz-t. HT szorzót és a RAM-okat is vissza kell osztani, vagy a RAM időzítéseket kell átállítani.
[Szerkesztve] -
X@b3e
addikt
válasz
nagynorbi #1064 üzenetére
Ha minden kötél szakad, Gianniban megbízhatsz, korrektül műxik nála a gari, de nem állítanám biztosra, hogy nem vmi beállítgatás-dolog van jelen esetben... Nekem is csinálta amúgy a táp egy időben ezt a bekapcsolósdit, csak már nem emléxem, mit okoztam vele, h elmúljon
-
X@b3e
addikt
Van vkinek tapasztalata a lap vs A-Data Vitesta (TCCD) ramokkal?
-
X@b3e
addikt
Van már 1D is, tudok DOS-ból flashelni, csak ezeddig a nagyjából 10 bios ami járt a lapon, egyiok sem panaszkodott, hogy nem egyezne a mérete az eddigivel, szal ez vol csak gyanús. És eddig nem kellett DOS-ozni sem, úgy látszik hátrafelé haladunk a korban, no mind1, akkor rátolom ott.
Nekem pont a 183-as RAM osztó kéne -
X@b3e
addikt
Találtam 1C és 1D beta biosokat, de nem tudom őket flashelni, mert azt írja a winflash, hogy nem egyezik a fájl mérete az enyémmel..
-
X@b3e
addikt
Tud vki a Neo2-höz vmi tuning-biost, amivel több feszt lehet adni a ramnak 2,85V-nél
-
X@b3e
addikt
Lehet nagyobb feszt adni vhogy a chipsetnek?
-
X@b3e
addikt
Itt találsz pár hasznos cuccot
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
X@b3e
addikt
1.9 Bios tuningügyileg milyen az 1,7 - 1,8 modokhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest