- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Srácok, 500GB-os pata-s vinyót kezeli a lapunk
Mert vettem egyet, de nem próbáltam
-
Badb0y
addikt
Az eszköz egy 150X-es memóriakártya, és egy usb 2.0-ás noname kártyaolvasó. 22,5Mb/s-sel kéne másoljon és 4700-zal másol
Bár a 70x-es twinmost pedig 2700-2800 körül
-
Badb0y
addikt
Nem tudom mi történhetett, de egyszerűen mintha nem USB 2.0-ám lenne, hanem sima. Akárhányszoros memókártyát teszek az olvasókba, mindig csak 2700 kb/s-es másolja. Pedig én emléxek 19000-re is. Mitől van ez
-
Badb0y
addikt
Van valakinek mem kártyaolvasója? Nem tudom miért, de szeret megszünni a müködése ujraindításonként, viszont most abszolót megszünt. Volt vkinek ilyen problémája
-
Badb0y
addikt
Srácok, ha rmclock megy, visszaveszi a procim szorzóját és feszét is. De ilyenkor a ram feszt is felezi és a sebességet?
Esetemben: Proci 10*250-en megy 1.6v, ha rmclockot bekapcsolom akkor 5*250 1.23v
Memó -
Badb0y
addikt
válasz
s7evcsenko #934 üzenetére
Privi ment.
-
Badb0y
addikt
Srácok! Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy a nagygépem a legkevesebbet fogyassza? Értem és azt, hogy rmclockkal 1250-en megy a proci kevés V-vel, de nekem nem kell menjen a monitor se, szal a vidkari, talána vinyónak kell menni, mert arra töltenék és egy laptopról csak azt akarnám elérni semmi mást. Hogy lehetne tényleg mindent kikapcsolni csak az menjen ami tényleg kell
Amik most mennek a vinyó vidkari ramok hangkártya, szal szinte nekem semmi nem kéne csak ami a töltéshez meg egy távoli eléréshez kell. Lehet még finomitani a procin kivul vagy még azt is -
Badb0y
addikt
Gondoltam kipróbálom a cnq-t, és nem vett vissza semmit. Ugyanúgy 2500-on megy a proci és a memók is 250-en. Nem emléxem már, de mi lehetett a baj. Az uj biost tettem fel ami a biosos oldalunkon van gyári. És autora tettem és nem megy
-
Badb0y
addikt
Ezekről a raidekről mondjon már vki vmit, mert sry de nagyon nem tom mi is ez.
Kell 2 sata vinyó ugyanolyan, és mi ez hogy raid1-5-be van kötve -
Badb0y
addikt
Vidkarinál nem a legjobb a feszemelés nem ? Legalább is AGP-nél mindig fixálni kellett
-
Badb0y
addikt
Nekem is annyin megy kb.
Mitől lehet az, hogy amikor kikapcsolom a gépet este és másnap bekapcsolom, akkor bekapcsoláskor amikor betöltött az xp 2* resetel és utána megyeget.
És alapba felmegy a proci hő 56 fokig. Utána amikor elérte restartolok, és rááll a rendesre (45). Mitől lehetnek ezek
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
nemtommi #731 üzenetére
az jó, mert nekem szokott 56-on járni
Más:
Mitől lehet az, hogy:
a gépemet 10*250 ht:4 ram: 2.5-3-3-5 1t mem fesz 2,85 proci fesz 1.6 vízzel hütva
minden. Hétvégén gondoltam visszaveszek mindent alapjáratba, csak a memó időzítéseket hagytam 2-2-2-5 1t-n.
És folyamatosan resetelt a gép. Mármint úgy, hogy kicsit játszottam és reset.
Na ez mitől lehet? Feszeket is természetesen visszavettem -
Badb0y
addikt
Zalman nb30-a elég az nb-re
Vagy az kevés
Ha lehúzom a ventit akkor az nem elég?
1.37 mod biosba benne van minden ami a venice procikhoz kell nem? Kivétel a cnq ha jól tom. Jól tom -
Badb0y
addikt
Akarok venni a 2*512 566-os A-Data-im mellé még 2*512 566-ot. Ha 4*512 lesz benne akkor az fog valamibe különbözni attól, mintha 2*1 giga lenne benne? Nem fog ugye semmi elveszni meg megállni ha 4 db van benne?
Hallottam egy ilyet,hogy a legujabb moddolt biost a tccd-set úgy kell feltenni, hogy először felteszema 7025A-t és arra kell ráflashelniÉn mindig a modot teszem fel és kész, mert beállításokat nem cserél a mod, hanem komplett biost cserél nem?
-
Badb0y
addikt
[link]
SATA vinyóm van. Ennek a beállításnak hogy kéne kinézzen? Mert nekem ez így néz ki. És ha enabledre rakom a raidot akkor mi van? -
Badb0y
addikt
válasz
Calculator #482 üzenetére
Én eladom a procimat meg a lapomat neked 55-ért. Éapra még van 3 év gari, procira pedig 1 év. Proci 2500-on megy.
55.000 se több se kevesebb -
Badb0y
addikt
Melyik a legujabb chipset driver?
-
Badb0y
addikt
NB-nek ? fokot kell bírnia? Inkább úgy kérdem meddig? 60fokot bírnia kéne nem?
-
Badb0y
addikt
Nem volt nálad olyan gond, hogy nem tudtad állítani az 1t 2t-t 1.37mod biosba?
Ha nem akkor a proci miatt lehet ez? Mert lapom az már egy másik, ha nálad ment benne akkor már csak a proci lehet a hibás nem? Vidkarinak nincs beleszólása ha jól tom
Bővebben: [link]
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Van itt vkinek ilyen lapja 566-os a-data ramokkal
Deadmet: Kicserélték egyébként a lapom -
Badb0y
addikt
MSI K8N NEO2 PLATINUM 54G mibe különbözik a nem 54g-től
-
Badb0y
addikt
Mibe különbözik ez a 3 bios egyébként? Azt tudom, hogy a tccd-s az a tccd-s memókhoz. A ballistic az mire, és ezek miben különböznek az 1.c-től
-
Badb0y
addikt
Mindjárt kipróbálom én is. Remélem ebbe nincs annyi minden a memóállításba mint az előzőbe.
-
Badb0y
addikt
Tudna erre vki nekem értelmes magyarázatot adni? Van egy kapcsolós elosztóm. Abba van bedugva a táp meg a vízhűtés pumpája. Amikor bekapcsolom a gépet bekapcsolnak a billen a ledek és elindul a pumpa. Viszont amikor kikapcsolom a gépet nem alszanak ki a ledek és a pumpa se kapcsol ki(természetesen relés) Olyan mintha adna neki még feszt vagy vhol átszivárogna ez. Mitől lehet ez
-
Badb0y
addikt
Próbáld meg ezzel: Bővebben: link
-
Badb0y
addikt
Senki nem tudja, annál a rengeteg memóriaállítási funkciónál mit mire kell?
-
Badb0y
addikt
A processzorhoz kell külön drivert feltenni? Mert én az enyémhez semmit nem tettem fel
-
Badb0y
addikt
Eladom a lapot emberek. 3év garancia van rá. Minden tartozékával. 30K
-
Badb0y
addikt
Hogy ne tudná!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok