- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
mope
tag
Nekem is ez a bajom, hogy elindul hibamentesen a gép lefut minden és amikor jönnie kéne az XP töltő képernyőnek, egyszerűen elsötétül a kép de már észrevettem hogy iszonyatosan halványan de lehet látni a XP töltő képét, kb nálam is 10-12mp kell ahoz hogy megjelenjen az XP -s kép utánna hibátlanul betölti és minden remek.
Nálam azóta van amióta S-ATA -s vinyót használok, és persze arra lett feltéve az XP, ugyhogy én sem értem a problémát
Viszont ki hallott már olyanról hogy leáramtalanitom a gépet és 3 nap mulva amikor visszakapcsolom a tápot pont 10perc mulva indul csak el a géphogy ezt miért csinálja azt nem értem, volt hogy már darabokra szedtem de ha nem tellik le a 10 perc egyszerűen nem lehet bekapcsolni, nem vesz fel áramot addig. Pár hónapja kezdte el ezt csinálni, gondolom a táp a ludas egy Coolink 450W os. Valakinek hasonlo ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged