- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem is az alaplappal lesz valami, mert az alkatrészeim eddig hibátlanul működtek.
A lapot gianni27-től vettem, aki nem zárkózott el attól, hogy visszavigyem hozzá és bevigye a szervízbe (állítólag vadi új a lap). A ramjaim már megvoltak, ahogy a tápom is, és az előző konfigomban hibátlanul teljesítettek.
Üdv.: -
brd
nagyúr
-
Nekem is ennyiről indul, és marad is 40 alatt amíg idle.
Csak éppen játék közben volt már 59-60 is, úgy, hogy 4800-at pörög rajta, és 220fsb.
Ja és ezt nem az alaplap szenzora írta, hanem az odadugott GateWatch hőmérőm. El is kezdett játék közben szirénázni nekem, mert 55-re volt rakva az alarm... -
PapaMaci
őstag
Mert neked mi van a VGA-don?
Nekem egy Matrox Parhelia Zalman zm80d-vel van, és ezalá neccesen fért be az nb47. Egészen pontosan kellett egy kis fazonigazitás. 6 bordát visszavágtam az alacsonyabbak szintjére, de megy jol.
Amugy a zalman magasabb bordái 47mm, az alacsonyak (ha jol emlékszem) 32mm. -
zozi-papa
csendes tag
Próbáld ezt:
start/Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek(klasszikus nézetben!!!)/Energiagazdálkodási sémák (lapfül)==>Energiagazdálkodási sémák alatt a legördítőmenüben a 'Minimális enrgiagazdálkodás'-t válaszd ki ezután már mennie kell a C'n'Q-nak
de aszem ezt már írta vki fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest