Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Mikor kijöttek ezek a lapok még nem igazán voltak X2-k, aztán írtak egy BIOS-t, hogy szoftveresen támogatva van, de hardver architektúra ezek szerint nem igazán frankó hozzá. Nem vmi jó tuningolás szempontjából. MSI elmondhatja, hogy a lap kezeli az X2-t, de a tuning... Kell nekünk tuningolni?!
-
-
nagynorbi
aktív tag
Lehet, hogy félreérthető voltam. sorry.
Mennek dualban a ramok, de csak az első kettőben (1-2 slot). Ha a 3-4 slotban vannak a ramok, akkor csak felpörög a gép, és se kép se hang.
BIOS frissítés sem oldotta meg a dolgot, és a bekapcsolási probléma sem oldódott meg.
A procim Venice E6
Üdv.: -
nagynorbi
aktív tag
Azóta csinál ilyet, amióta alaplapot cseréltem (tegnap). Eddig semmi baja nem volt (Chieftech).
Nem csak a dual a gond a ramokkal, hanem az, hogyha rakok mind a négy slotba ramot, akkor csak felpörög a gép, de se kép se hang. Ha csak az első két slotba teszem bármelyik párost, akkor működik. -
brd
nagyúr
A LiveUpdate-s frissítést nem, nem látom értelmét, én értek hozzá (ezzel nem azt mondom, hogy te nem, arról nincs infóm
), nekem nem gond a DOS-ból való frissítés és úgyis újra kell indítani hozzá a gépet.
Nekem az 1C van beleírva az alaplapba. Működik probléma nélkül. Bár egy hibája már van: a 183-as RAM osztó nem működik a BIOS-ban beállítva, 200 lesz helyette használva. -
szicsu
őstag
Hát nekem is vannak erős fentartésaim a lappal kapcsolatban.
Azt mondják, hogy a legjobb Nf3 lap
De akkor milyen lehet a legrosszabb
A feszeken kívül még nagy bajom nincs vele.Igaz az kicsit idegesít,hogy nem azt csinálja a lap amit beállítok
A cmos clear jumpert rakhatták volna kicsit jobb helyre is. -
Peet
senior tag
Honnan lehet levakarni ezt az M3kk által is ajánlt 1.37b MOD BIOS-t?
Mellesleg valaki próbálta már ezen a lapon a Zalman ZM-NB47J-t?
Nem melegszik túlságosan a chipset venti nélkül?
Esetleg olyan van akinek Zalman ZM-NB47J + Zalaman VF700-CU + AC Freezer 64 van? Elférnek egymás mellett?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- MotoGP & WSBK
- Autós topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged