- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Mikor kijöttek ezek a lapok még nem igazán voltak X2-k, aztán írtak egy BIOS-t, hogy szoftveresen támogatva van, de hardver architektúra ezek szerint nem igazán frankó hozzá. Nem vmi jó tuningolás szempontjából. MSI elmondhatja, hogy a lap kezeli az X2-t, de a tuning... Kell nekünk tuningolni?!
-
-
Lehet, hogy félreérthető voltam. sorry.
Mennek dualban a ramok, de csak az első kettőben (1-2 slot). Ha a 3-4 slotban vannak a ramok, akkor csak felpörög a gép, és se kép se hang.
BIOS frissítés sem oldotta meg a dolgot, és a bekapcsolási probléma sem oldódott meg.
A procim Venice E6
Üdv.: -
Azóta csinál ilyet, amióta alaplapot cseréltem (tegnap). Eddig semmi baja nem volt (Chieftech).
Nem csak a dual a gond a ramokkal, hanem az, hogyha rakok mind a négy slotba ramot, akkor csak felpörög a gép, de se kép se hang. Ha csak az első két slotba teszem bármelyik párost, akkor működik. -
brd
nagyúr
A LiveUpdate-s frissítést nem, nem látom értelmét, én értek hozzá (ezzel nem azt mondom, hogy te nem, arról nincs infóm
), nekem nem gond a DOS-ból való frissítés és úgyis újra kell indítani hozzá a gépet.
Nekem az 1C van beleírva az alaplapba. Működik probléma nélkül. Bár egy hibája már van: a 183-as RAM osztó nem működik a BIOS-ban beállítva, 200 lesz helyette használva. -
szicsu
őstag
Hát nekem is vannak erős fentartésaim a lappal kapcsolatban.
Azt mondják, hogy a legjobb Nf3 lap
De akkor milyen lehet a legrosszabb
A feszeken kívül még nagy bajom nincs vele.Igaz az kicsit idegesít,hogy nem azt csinálja a lap amit beállítok
A cmos clear jumpert rakhatták volna kicsit jobb helyre is. -
Peet
senior tag
Honnan lehet levakarni ezt az M3kk által is ajánlt 1.37b MOD BIOS-t?
Mellesleg valaki próbálta már ezen a lapon a Zalman ZM-NB47J-t?
Nem melegszik túlságosan a chipset venti nélkül?
Esetleg olyan van akinek Zalman ZM-NB47J + Zalaman VF700-CU + AC Freezer 64 van? Elférnek egymás mellett?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mafia: The Old Country teszt
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- További aktív témák...
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest