- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozirisz
tag
Sziasztok!
Van sokmindenkinél az a gond, hogy Windows induláskor fekete képernyő van 10-20mp-ig.Nálam is ez van, de rájöttem valamire, az alaplapi IDE2(kék) vezérlőnél van valami gáz! Nálam arra van kötve a DVD és a CD író! Tápegységet cseréltem ma és, véletlenül lecsúszott az alaplapról az a BUS. Erre mit ad isten
fekete képernyő nélkül indult a gép!!!!!!!!!!! Mikor visszadugtam ugyanúgy fekete képernyő, szerintem valamit kellene állítani valahol. Ennek kellene utánnanéznünk, mert engem rohadtúl idegesít a lassu Win boot, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül
.
-
ozirisz
tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a VGA-n a hűtést egy Arctic Cooling NV Silencer 5-re. A proci hűtőm egy HT-101-es. Kérdésem, hogy elfér-e a Silencer a HT-101-es hűtőtöl? -
ozirisz
tag
Ez a lap kezeli az 500-600Mhz-es DDR ramokat? DDR2-t?
[Szerkesztve]
-
ozirisz
tag
[link]
ime -
ozirisz
tag
Mivel 2000 az alap órajel így 200*10=2000
nem tudom miért mennek a ramok 166-on(333), de így elvileg 240-ig emelhetném az FSB-t elvileg így érné el a 200-at. Hogy a HT miért 4* alapból azt nem tudom, szerintem a ram miatt. Én is választ várok egy tuninggurutól, de még sajnos nem kaptam. -
ozirisz
tag
Sziasztok!
Tuninghoz szeretnék segítséget kérni, most az 1.5-ös gyári bios van fönn.
400Mhz PQI 2*512 megy dualba 166mhz-en 4*HT, fsb 200*10 (3200 Venice E6).
Amíg a ramok el nem érik a 200Mhz addig nyugodtan emelhetem az Fsb-t, vagy a szorzóval is variáljak? -
ozirisz
tag
Nem zavarna ha nem tartana kb. 10-15mp-ig. Így elég lassan tölti be a Wint
-
ozirisz
tag
Cd-DVD probléma megoldódott, bár nem értem! Fölraktam a netről letöltött VGA drivert és jó lett
, A sötét képernyő még mindig megvan valaki tudna valami megoldást rá?
-
ozirisz
tag
HELP!!
Valaki segítsen, mert összeraktam a gépet. Ugyanaz a sötét képernyő jön be 20-30mp-re Win indításkor mint amit már írtak korábban arra mi a megoldás?
Se CD-ről se DVD-ről nem tudok beolvastatni semmit, amióta fölraktam az alaplap driverét. Mind a kettő prymaryban van a vinyó meg Secundery-be megy. -
ozirisz
tag
Hi all!
Ht-101-es hűtőt a hűtőhöz adott hosszított csavarokkal kell felrakni a foglalatra? Mert a gyári nem elég hosszú. Ahogy nézem nem valami egyszerű fölrakni. Valaki akinek van tapasztalata írhatna valamilyen módszert a fölrakásra
. Előre is köszi.
-
ozirisz
tag
Na megvan a lap, ma hoztam haza, holnap meg a procit 3200 Venice. Kiváncsi vagyok, hogy gyárilag milyen Bios van rajta. Szerintem ez már nem első szériás lap, de majd meglátom
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #589 üzenetére
Akkor jó. Melyik Biost rakjam föl szerintetek, Tuningolni szeretném, legalább 2400Mhz-ig
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
Vagy elindul vele csak nem ismeri föl?
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
de ha megveszem a procit és Venice lesz akkor mi van
. Hogy fogom frissíteni a biost?
-
ozirisz
tag
Hi all!
Ez az alaplap alapból támogatja a Venice magos procikat vagy bios frissítés kell hozzá? Valahol azt olvastam, hogy csak 1,9-től támogatja. Ez igaz vagy nem? -
ozirisz
tag
Vki segítsen, hogy elfér ezen a lapon egy Aerocool HT-101-es procihűtő? Mert nem szeretném fölöslegesen megvenni
. Mellette egy MSI NX6800GT vga lenne, referencia hűtéssel.
-
ozirisz
tag
Valaki mondjon nekem egy jó minőségű procihűtőt ami elfér ezen a lapon. Persze azért a 6800GT-m is férjen el
. 3500+ -os procira kellene.
[Szerkesztve] -
ozirisz
tag
Én most tervezem egy ilyen lap vételét szóval ez a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest