- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
K8N Neo4-FI. De nem az igazi. A Neo2-ben 1.5V-al szaladgalt a proci 2500-ön, ebben meg 1.54-el. Mondjuk ezen kivul mas gondom nincs vele...
Ja.. meg a halozatot nem tudtam meg osszehozni. Milyen vidkarit tervezel ha lapot váltassz. Én mindeképp a 7600GST-t ajánlanám (ha szabad). Olcsóbb (sokkal) mint a GT, és majdnem ugyanaz. Nekem most 620/1680-on szaladgál -
N_A_S
veterán
Üdv!
PCI-E-re váltottam, így eladóvá vált a jó kis K8N Neo2 Platinum lapom. Ha esetleg érdekel valakit az írjon PÜ-t.
Minden jót, -
N_A_S
veterán
Engem érdekelne a gyári chipset hűtő és egy D-Bracket, akinek van az privizzen rám plíz
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Sok időt megspórolhat az ember azzal ha letíltja az NVIDIA LAN-t. A legtöbb esetben ez okozza a problémát
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
#19103744 #1363 üzenetére
''most, h. kb 3 órát játszottam, alaplap 35, CPU 45, GPU 56.''
''Viszont most csak a proci a régi... Jah ez nem érdekelt...''
Ez is azt bizonyítja h az MSI-d félremért, mert a DFI-ben máris 45 fokos a procc.
Tényleg hagyjuk...
Ui.: Én nem hívtalak... privátban írtam.. az más! -
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
#19103744 #1350 üzenetére
Az IC7-ben a prescott is 25%-kal növeltem, szinkroban a ramokkal... 2.8@3.5. A ramok a K8N Neo2-ben is 500-on vannak 2.5-3-3-5-ös időzítésekkel 1T-ben (amúgy D5 chipes Kingmaxok) természetesen szinkronban a procival (nálam is 2500 ~ 4000+, de egész pontosan asszem 3950+)
-
N_A_S
veterán
Ezt nem vontam kétségbe a te esetben
Mostmár nálam is ''biztosan'' bírja. Legalábbis nem volt fagyás vagy reset.. eddig.. mostmár órák óta megy, és kb 3 órája fut a prime95. Amugy tisztelt Mindenhova! Ahogy a hirdetesetbe olvastam, h everest teszteknel 27 fokos a proci meg is nyugtattál.. Mostmár tudom h nem csak az én lapom mér félre.
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
#19103744 #1344 üzenetére
Hát nem tudom... Sztem az IC7 stabilabb, (azért mondom ezt mert ez volt ezelőtt) ugyanilyen tuning mellett. Én meg nem csak ideig óráig akarom hajtani 250en, hanem egyfolytában. Lehet, hogy alapon stabil a lap, de ha alapon használnám nem sok értelme lett volna/lenne a váltásnak.
-
N_A_S
veterán
Most úgy néz ki minden klappol. Felmásoltam a windózt, most rendesen felment. Letiltottam az integrált audiot (SB Audigy fogja helyettesíteni), és az nvidia lant. A realtek bőven elég lesz. Most tettem fel az 5.11-es drivert, és értelem szerűen kihagytam belőle a lant és az audiot. Remélem így működni fog..
-
N_A_S
veterán
Na az 5.11 sehogy sem megy fel. Viszont már az 5.10 se működik hibátlanul...
Feltelepítem az XP-t. Telepítés közben nem hozza be a Hálózati beállítások ablakot (fogalmam sincs hogy miért). Aztán felmásolom az 5.10-et, rendesen felmennek a driverek, de az NVidia Network Controller hibát ír ki, és nem lehet installálni. Lehet h a vég az lesz h maradok a jó öreg intelnél...
-
N_A_S
veterán
Ez kész. Feltettem 5.03-at. Restart. Uninstalláltam. Restart. Feltettem 5.11-et és hibátlanul felment. Most elsz még1 windóz reinstall, megnézem h reagál most ha egyből az 5.11-et teszem fel...
-
N_A_S
veterán
Re! [link] Itt többen írják h az 5.11-es nForce drivertől megfekszik a lap. 2 srácnak ugyanaz volt a problémája mint nekem. Idézet: ''MSI K8N Neo2 Platinum (nforce3) lap ... XP fel, SP2 fel, 5.11-es Nforce driver fel ... menne de mikor az Ethernet részehez érnék akkor hopp ... reset ... Valaminek sikerült annyira elszállni hogy kezdhettem előrőrl az egészet ... Megint XP fel, SP2 fel, 5.11 es Nforce driver fel ... és megint Ethernet résznél reset ... Nagy nehezen felheggesztettem a drivert, de azóta az van hogy boot után bejön a desktop, majd jó 2 perces várakozás után a hálókártyák is ''inicializálódnak'' ... addig SEMMIT sem lehet használni ...'' by DummyBoy
-
N_A_S
veterán
Sziasztok! A probléma még mindíg nem oldódott meg. A procihoz közelebbi satakkal probalkozom (SATA3/4). Windoz felmegy, majd amikor az nForce drivert telepitem restarttol a gép (mintha resetet nyomnék) és onnantól kezdve nem tölt a windoz, csak egy fekete képernyő jön be. Próbálkoztam már 4 fajta biossal (1.B, 1.C, 1.D beta, 1.D modded) A biost windozból frissítettem, ha ez számít esetleg valamit... Egyébként a memtest lefut rendesen (38-szor) 4000+ -on, ramok 500on (2.5-3-3-5), HT 1000 (4*250). Remélem nem halt be a 2 SATA... Valakinek van valami 5lete?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok! Tegnap ota van egy ilyen lap nalam, es a kovetkezo a problem: 3200+ os venice vigan szaladgal 2500-ön memtestel tesztelve, előző tulajnal is beton stabil volt. A különbség az h ő ATA-s vinyoval hasznalta. Nekem 2 SATA seagatem van SATA 3 és 4-re dugva (1, 2-n el se indult a win
) Namármost ha huzom a procit egy ideig megy windows utána rebootol és onnantol kezdve nem indul el (4-szer installáltam eddig ujra, mindig kulonbozo hibakat ir ki) A windoz CD, es a vinyok is jók. Legujabb BIOS van a lapon. Ha tud valaki valamilyen modositott biost ami ezt a ''proci húzós satás'' problemet orvosolja az küldjön egy linket plíz, vagy ha esetleg más megoldást tud a problémámra az is jó! Segítsetek rajtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged