- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozi-papa
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki Vista-as drivereket a laphoz?
Köszi.
Üdv.:
Zoli -
zozi-papa
csendes tag
Próbáld ezt:
start/Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek(klasszikus nézetben!!!)/Energiagazdálkodási sémák (lapfül)==>Energiagazdálkodási sémák alatt a legördítőmenüben a 'Minimális enrgiagazdálkodás'-t válaszd ki ezután már mennie kell a C'n'Q-nak
de aszem ezt már írta vki fentebb.
-
zozi-papa
csendes tag
válasz
nemtommi #705 üzenetére
Én is
rövid volt a teszt idő egyesével, most tesztelik 1 hétig, ott hagytam, remélem kijön vmelyiken a hiba egyesével is, mer ez így elég nem frankó, bosszantó, jah és amikor teszteltem mindig máshol jelentkezett a hiba, hol az elején, hol a végén a memória tartománynak, bármilyen módban is teszteltem.Szal most tesztüzem folyik, addig meg várok türelmesen.
Ja és amikor ott voltam, volt egy srác az is egy memó modult hozott vissza, ő szerncsésebb volt, mert rögtön sipákolt az alaplap a memó miatt.És mit gondolsz milyen márkájú memó volt?
Hát Infineon.
-
zozi-papa
csendes tag
válasz
nemtommi #703 üzenetére
Nem párban csomagolt volt, nem ram kit vagy ilyesmi, csak 2db-ott vettem belöllük.És nem csak dualba, singelbe is jelentkezik a hiba, sőt egy olyan lapban is ami csak singlet tud, srác meg rögtöb dualba tesztelte, így hibádzott, utána meg külön-külön, csak így nem talát hibát nálla a memtest, a csávó arra hivatkozott, hogy a dualra nem válalnak garit, az már más, hogy ''nem birják egymást a ramok''. De akkor mért volt jó 2 hónapig? Mondjuk Win nem fagy nem jelentkezik hiba semmi, csak Primeban és memtestben, de akkor is nekem fontos a stabilitás.
-
zozi-papa
csendes tag
Visszavittem a memókat, a szervizes le is tesztelte dualba és nálla is jelentkezett a hiba, megnézte db-onként úgy nem, mondjuk mindezt úgy 3/4 óráig nézte, azt mondták így nem tudják cserélni, mivel db-onként jó, ''jó terméket nem vehetnek vissza''
, na ez már nem igazán teccet
, db-onként én nem néztem a lapomban, dualba, singelbe is együtt és így ki jött a hiba memtest-el (ők is ezzel nézték) illetve, megnéztem másik lapba is ami csak single chanelt tud, ott is jött a hiba, most ott hagytam 1 hétig huzamosbb ideig tesztelésre, de ha nem cserélik ki arra hivatkozva, hogy db-onként jó szét fog vetni az ideg. Már bánom, hogy Infineon-t vettem, vettem volna inkább Samsungot.
Erre mondjon vki vmit plz.
Thx. -
zozi-papa
csendes tag
Nállam nem jelentkezik a fentebb írt probléma, igaz nekem nincs semmi SATA-s cucc a gépemben egyedül az van mióta feltettem az 1.B0-as BIOS-t csak úgy tudok belépni a BIOS-ba ha kikapcsolom a gépem és utána lépek be, mert ha 1x márt bent voltam 1 bekapcs után és úgy lépek be nyomogatva a DEL-t csak egy villogó kurzor fogad a BIOS helyett de ez 1.B0 egyik aprocska hibája amúgy annyira nem zavar.
Sokkal inkább a következő, talán tudtok segíteni ebben:
Nem szerettem volna a problémámnak új topicot nyitni ezért írom ide a problémámat. Szal adva vagyon a köv. konfig: A64 3000+ Venice és amin csücsül a proci az egy MSI K8N NEO2 Platinum, a lapon még 2x512MB DDR400-as Infineon memók amiket kb. 2 hónapja vettem eddig mindezzekkel meg voltam elégedve egészen tegnapig, mondom futtatok egy Prime95-t gondoltam chekolom a rendszerem, ja procit majd mióta meg van 3200+ -osként járatom eddig semmi balhé, gondom nem volt vele ugyanazok a hőmérségleti értékek mint 3000+ -on. Tehát tegnap futtatom a Prime95-t /olykor szoktam/ és Torture Test/Blend-nél baromi hamar kifagyott /már mint csak a Prime, azaz hardware error-t írt ki/, furcsálottam mert eddig soha nem csinálta, jó proci vissza vesz alap órajelre úgy is csinálta. Utána olvastam itt a PH-n jó néhány totyik is foglalkozik a Prime 95-tel és ott is azt írják a kedves fórum társak, hogy a Blend test veszi legjobban igénybe a memóriát, majd tovább olvasva a totyikokat rábukkattam a memtest86+ hasznos kis programocskára és azzal is teszteltem a memókat hát a sejtésem úgy tünik beigazolódott a memóriák a szarok gondoltam, csereberéltem a slotokban a memcsiket, raktam singelbe is meg duálba is így is úgy is talált hibát a memtest, gondoltam még az alaplapra is hogy esetleg a mem vezérlő része szálhatott el, de nem ma beleraktam tesóim gépébe az Infineon memcsijeimet 3 órán át tesztelve 8 hibát talált a memtest, miga a saját lapomba beleraktam tesóm gépéből 2x256MB DDR 333-as Samsug ramokat term. dualban rakva 3 óra nyüstölés után sem talált semmilyen hibát a memtest, szal tuti az Infineon ramjaim szarok, nem pedig a lap, mert ergó más memó modulokkal nem jelentkezik a probléma a lapommal, míg letestelve egy másik gépben a memókat úgyan úgy jeletkezik a hiba.
Kérdésem lehet hogy vicces, de ha visszaviszem garba a memókat /mert, hogy még garis (22 hó)/ nem fognak elhajtani ezzel a hibával? Vagy mit nézzek még meg mit tanácsoltok?
Ismét teszteletem a memókat tudtam szerezni egy 512MB-s 333-as Samsung memót, ráizzítottam a memtestet a lapomban jó másfél órát, semmi, míg utána beraktam, a 2x512MB-s Infineon memóimat memtest megint ráizzítottam jó másfél órát, most 2-szer jelzett hibát a memtest , de mindig máshol, más memória cellánál jelentkezik a hiba.
Vki tanácsot pls. THx. -
zozi-papa
csendes tag
thx a hozzászólásokat, tippeket, felraktam az új bios-t (v1.9) a live update segítségével így már múködik a c'n'q
.
-
zozi-papa
csendes tag
válasz
nemtommi #187 üzenetére
köszi a tanácsod, már fenn volt a Corecenter azzal nem müködött utána töröltem, majd felraktam azt driver-t amit mondtál és a minimális energiagazdálkodást is beállítottam így sincs semmi hatás (nem veszi vissza a proci órajelét a C'n'Q ill. a ventivel se csinál semmit) . biosban engedélyezve van a C'n'Q, netán biost kéne frissíteni (v1.5-ös bios van fennt). ezt megtehetem msi live update-tel is vagy hogyan más képp mivel kislemez meghajtóm nincs, winalól is lehet vhogy egyszerübben?
thx a segítséget -
zozi-papa
csendes tag
hali!
én is beléptem az A64-esek táborába, egy Msi k8n neo2 platinum lappal és egy 3000+ -os Venice magos procival. mintha nállam se működne a Cool and Quiet, az msi honlapján találtam hozzá egy drivert win xp alá Bővebben: link de nem igazán tudom telepíteni, ugyanis win xp-nél nincs semmilyen exe file, csak 3 file van, konkrétan ezek: AmdK8.cat; amdk8.inf; amdk8.sys., ezekkel hogyan kellene fel telepíteni a Cool and Quiet?
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged