- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
OFF: Mac-esként mondom, szerintem ez qrva ronda
-
ledgeri
nagyúr
firefoxom-on Mi a tied? Böngésző, bongésző profilja, firefox-account profil, Windows profil, fizikailag különálló PC?
én fiókom Bongészős profil, Firefox-account profil, microsoft profil PC-n?
Ha egy fizikai gép, egy windows felhasználói profil, egy Firefox account, egy firefox profil, akkor is pici odafigyeléssel meg lehetne oldani hogy szeparálva legyenek a dolgok.
Ha egy a firefox profil >> szét kell szedni a két felhasználót a profil-managerrel
Ha egy firefox account, akkor szét kell választani a két böngészőt egymástól, megszűntetni a sync-et.
Ha windows felhasználós szintű a probléma, akkor vagy firefox profilozós fent, vagy valaki valami úgy tette fel a FF-ot, hogy a profilmappa mind a két felhasználónak látható, és azt használja a ff mindkét oldalon, valakinek újat kell beállítani.
Ha két külön gép, akkor megint sync, esetleg egy MS fiók van mind a kettőn, ami miatt a firefox profilmappája is szinkronizálódik, így azt is megkeverve.A közölt infókról ennyi jutott eszembe... picit bővebb infópakk jobb lenne, konkrétabb megnevezésekkel.
-
ledgeri
nagyúr
Én olyanra gondolnék, hogy pl gépen belül progi átmenti egy másik helyre, másik helyről meg bármelyik legnagyobb fájlmérettel boldugoló felhőbe.
A gépen belüli másolást is csak azért, hogy kontrollálható legyen a vissza, ha kell! (a fenti progin beállítható, hogy csak egy irányba, és csak a frisítetteket nyomja fel!)
Ha viszont az jobb lenne, akkor pl a tresoritról tudom, hogy egyedileg tud mappákat szinkronizálni fel! -
huan
őstag
-
Fandango
veterán
Konkrét addont nem tudok mondani, de "colorful tab" kifejezésre rákeresve szerintem találsz megoldást.
-
EmptyParadox
senior tag
Ezt próbáld meg:
Fx65_tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css -
Mikiller
aktív tag
jDownloader szerintem megcsinálja. Beadod neki az oldalcímet a Linkgyűjtő fül -> Új link hozzáadása és kiadja a letölthető dolgokat, ha megadod a címet és nem "titkos" kipróbálom neked, mielőtt felraknád a jDownloadert.
Persze az is lehet, hogy van rá valami FF kiegészítő is. -
Cs1csó
titán
Hardveres gyorsítás is bezavarhat esetleg kapcsold ki - bár ha nem volt VGA driver csere és csak nemrég van ez akkor ez sem az.
Először menj a beállítások - firefox fiók és csak a LEGSZÜKSÉGESEBB elemek szinkronizációja legyen bepipálva:
Könyvjelzők, bejelentkezések ezután:Böngésző újratelepítése: programok szolgáltatások közül törlöd majd manuálisan a C:\users\user\ végén található mozilla és Firefox mappákat - rejtettek is vannak - Vezérlőpult - fájlkezelő - nézet ott lehet láthatóvá tenni után ha megvagy megint ki lehet kapcsolni - törlöd manuálisan gép restart és telepítsd újra az FF-et
Jelentkezz be és mehet fel az UBO - ez mindneképp legyen e nélkül nem lehet ma már netezni -
-
Cs1csó
titán
Akármi - is - okozhatja:
Először egy kártevő keresés - hátha valami - Adwcleaner,(miután ezt lefuttattad és ha talál ha nem talál futtasd a JAVÍTÁS ALKALMAZÁSA opciót ) MBAM free, Emsisoft Emergency Kit lefuttatása ha van saját védelmed akkor azt is lefuttathatodKiegészítőnek pedig legyen fent egy Ublock Origin.
-
huan
őstag
Sziasztok!
A könyjelző ikonok frissítésére a megnyitáson kívül létezik megoldás? -
about:config-ban másik két beállítás kell hozzá:
browser.tabs.loadBookmarksInTabs
browser.tabs.loadBookmarksInBackground
Mindkettő legyen true.
Előbbi új lapra nyitja a könyvjelzőket sima kattintásra is, utóbbi pedig a háttérben hagyja (ez önmagában is működik, ekkor a görgő nyomásra van ugye szükség új laphoz). -
Kékes525
félisten
Mi az a szinte? Milyen addonokat használsz? A sütikkel is lehet probléma, ha törlődnek az adott site-nál.
"(a letöltési és böngészési előzmények is törlődnek automatikusan valamiért)"
Sok minden törölhet. Például ha úgy állítod be a Firefox-ot, vagy például a CCleaner felügyelet helytelen beállítása, persze ha csak telepítve van.
-
Kékes525
félisten
Fix login issues on websites that require a username and password
"Enable cookies for the website
Clear history for that site
Clear all cookies and the cache
Check Extensions and Plugins
Security application is blocking cookies
Remove corrupt cookies file"
-
lufi7
aktív tag
Szia!
Nekem is ez volt a bajom, de segítettek.- Profilmappádba létrehozol egy Chrome nevű mappát
- Notepad-be bemásolod ezt:
https://prohardver.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_52382-52382.html
- elmented userChrome.css néven, majd bemásolod a Chrome mappába
-elindítod a Firefoxot -
LEON_01
tag
Ha megnyitod a torrent fájlt letöltésre, akkor megjelenik a kliens letöltési ablaka és ott bejelölöd a letöltést, alul pedig bepipálod az alapértelmezést. Így mindig csak lementi a torrent fájlt a FF-ban beállított helyre és nem kezdi el letölteni. Egyébként meg a FF beállítások -> alkalmazások oldalon személyre tudod szabni mit csináljon a FF a programokkal.
-
-
wjoe
tag
Más:
Nekem is nagyon terheli a gépet a 47.0 Bár én a Cyberfox Intel 64 bites verzióját használom Win10 Pro alatt.Lehet nem várom meg a 'hatalmas evolúciós ugrást' és elmenkülök előle. Gyanítom, hogy több szálon még jobban fogni fogja a gépet.
-
-
-
-
DS39
nagyúr
Firefox - normál kiadás, 6 hetente lép főverziót
Firefox ESR - hosszan támogatott főverzió, csak biztonsági frissítéseket kap, évente lép főverziót.
Firefox Developer Edition - fejlesztői kiadás (nem ismerem különösebben)
Firefox Nightly - erősen kezdetleges, alfa vagy azelőtti verzió, naponta frissül. -
baboss
őstag
Kb 2 napja csinálja.A VGA drivert újra raktam,de nem hozott javulást.A böngészőt töröltem (Revo Uninstaller) majd újra raktam ,de ugyan azt rakta fel mint amit töröltem, mert az oldalsávban az adatok ugyan azok maradtak.Egy üres ablaknak kellett volna megjelenni a böngésző juratelepítése után.
A böngésző beállításaiban,már mindent visszaállítottam alapra,de így se jó. -
DS39
nagyúr
nem tudok ilyet. viszont a kiegészítő beépül a jobb klikk menübe, tehát ha ott a könyvjelzőn nyomsz egy jobb gombot, Megnyitás új privát lapon
esetleg létezhet, vagy lehet írni olyan userscriptet, hogy pl. ha középső gombbal kattintasz rá, akkor ne sima új tabon, hanem új privát tabon nyíljon meg (a háttérben), bár nem tudom ér-e ennyit ez a dolog.
-
-
-
Beladon
aktív tag
Kicsit fentebb görgetsz láthatod nálam is ez volt a baj. Nálam az about:config-ban elállított értékek közül volt kettő ami a gondot okozta. Nevezetesen: network.http.pipelining és network.http.proxy.pipelining. Ezeket visszaállítva a probléma megoldódott. Ha ez sem segít akkor állítsd alaphelyzetbe.
-
Kékes525
félisten
Nem tudom, csak sejtettem, mert addon nélkül indítva nem jött elő. Egyenként kellet volna bekapcsolni, amihez nem volt türelmem. Azonban van egy sejtésem, sok site lassúbb betöltését okozta, ez pedig a Adblock Plus, helyette most az Adguard Adblockert használom. Sokkal gyorsabb a site-ok betöltése, azonban a prohardver (mobilarena) hozzászólás szövegdoboza nem igazán szereti, eltűnik az egérkurzor és a hangulat arcocskákat nem tudom betenni. Ilyenkor kikapcsolom, újrahívom a lapot és minden OK.
Szerintem ideglenesen cseréld ki, lehet hogy beválik. -
DS39
nagyúr
nem tudom, ritkán használom az FB-t, de szerintem az oldal tartalomfrissülését érzékeli a böngésző, viszont a legtöbb ilyennél jön is vmi értesítés. (pl egy fb csoportba új poszt kerül)
de próbáld ki, aztán meglátod tudja-e, amire neked kellenepl Spotify webplayernél minden új tracknél felvillan. (mondjuk ez inkább zavaró böngésző feature, mintsem hasznos ezen oldal esetében)
-
Pityu.
nagyúr
Meg van a megfejtés magyar nyelvre
Itt töltsd le a language managert [link] aztán mikor települt a menüben megtalálod az alkalmazást cyberfox language manager,rá kattintasz és megkeresed a magyar nyelvet és követed az utasításokat és lás csodát.
#36924 _DiEGO_
Nem kell semmit letölteni amit leírtam hipp hopp megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest