-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
Nos,holnap újra jön egy technikus mokus,mert annak ellenére,hogy előző héten volt itt,plusz az utcában is elvileg megcsinálták a jelszintezéseket,az Arris modem újraindulgat még mindig.
-
ates2
senior tag
válasz Celithrandi #65655 üzenetére
Azt hiszem ez az:
about:config
browser.download.improvements_to_download_panel : false
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
eddig ha rá klikkeltem mondjuk egy xls file-ra akkor fel jött ,hogy megnyitom vagy mentem,most instant menteni akarja,és nem jön fel a kérdés ablak. És ezt nem tudom sehogy megváltoztatni.
*Any files you download will be immediately saved on your disk. Depending on the current configuration, they’ll be saved in your preferred download folder, or you’ll be asked to select a location for each download. Windows and Linux users will find their downloaded files in the destination folder. They’ll no longer be put in the Temp folder.*
itt is van :p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest