-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
A beállítások - értesítések - böngésző - push notification résznél van (ha jól tudom ezt most fejből írtam) ha elhúzta a "csúszkát" tehát bekapcsoltad akkor baj felső sarokban feljön egy üzenet - elsötétített képernyő mellett - hogy "engedélyezed, hogy a Facebook értesítéseket jelenítsen meg stb." aztán ezt leokézod és kész. ELVILEG ennyi.
-
Rimuru
veterán
Itt mindent megtalalsz: Web Push notifications in Firefox
-
Rimuru
veterán
Szerintem attol fugg mit akarsz elerni.
De itt van pl ez: new tab override -
EmptyParadox
senior tag
Én a Cookie AutoDelete-et használom erre. Ami kell, az white listen van, a többit meg tab bezárás után törli.
-
Rimuru
veterán
Ezt hasznald a suti beallitasokra. (tipp: nem csak itt tudod felvenni az oldalakat hanem: Jobb gomb az oldalon -> View Page Info -> Permissions tab -> set cookies (vagy ami kell) - ezek utan visszavonni mar az address barban is tudod, a lakat mellett megjeleni egy kis settings icon).
Innen pedig szedd ki a sutiket.
Ezeket csak ugy itt hagyom: Foreget Button, Containers (Facebook Container, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest