Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
tonyrulez
üzenetére
Na azt szinte mindig aktiválom. DE a gond hogy van olyan oldal ami egyszerűen nem töltődik be ha blokkolva van a sütikérés.
A "jobbik" esetben se kép se hang és ilyenkor tudom mi a helyzet ki kapcs UO majd frissítés elfogadás vagy elutasítás UO bekapcs oldal frissítés és minden jó.
De volt már olyan is hogy kisebb problémák voltak és időbe került mire rájöttem mi lehet a gond.
Ez a süti egy rossz dolog, de ez van sajnos, ezt találták ki az "okosok" hogy az adataink feletti kontroll "látszata" meglegyen legalább. -
-
canadaa
tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Nem ennyire átlátható a dolog sajnos.
[Mental Outlaw: The Worst Firefox Update Ever]
[Theo - t3․gg: Firefox just gave up on privacy]
Annyi biztos, hogy sok magánélet védelméről szóló részt töröltek a weboldalról és nem tartják kizártnak azt sem, hogy felhasználják az adataid.
Firefox Sync innentől fogva szerintem nagyon nem ajánlott. (Már ha érdekel valamennyire is, hogy felhasználják-e a böngészési adataid AI tanításra vagy eladják-e akárkinek). -
Grg
tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Mármint a visszafejlesztőktől...
..és akkor csodálkozunk, hogy sokan még mindig XP-t, Win7-et, régi Ff-et, stb. használnak...
Ennél még az is jobb lenne, ha a társított alkalmazásban nyitná meg és ez lenne csak. De ezek szerint a visszafejlesztők azt hiszik, hogy csak a letöltés a megoldás, de akkor dolgozzanak egy hónapot olyan helyen ahol pl. Office doksikból, pdf-ekből kell adatokat összenézni, biztos jó móka lesz, ha CSAK letölteni lehet majd...
Remélem lesz majd mókolás/kiegészítő erre is
-
Visormail
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján csak pár verzióig lesz elég, utána majd megy a beállítás deprecated státuszba, aztán reménykedünk, hogy valaki csinál egy kiegészítőt a visszahozására.
Azt nem lehetne, hogy az ilyen szerintem teljesen alapvető funkciót, nem kiveszik az ff-ből is, hanem végre beteszik a chromeba is ennyi év alatt?
-
-
Beren
aktív tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Igazad van, én eddig nem próbáltam az Enhancer nélkül csak az uBlock Origint. Most igen, tényleg elégnek tűnik az uBO. Viszont ahogy viperabácsi írta, ha csak az uBO-t használod, az okozhat gondokat - ha jól sejtem, az nem mindegy, hogy melyik szűrőlisták vannak bekapcsolva. Nem mellékesen manapság egyre több oldal trükkös JavaScriptekkel visszaellenőrzi a reklámok megjelenését, szóval nem lepne meg, ha a Youtube is valami hasonlóval próbálkozna.
-
Fandango
veterán
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ez mind egyéni preferencia kérdése.
Én csak asztali Firefoxhoz használom a Keepasst, szóval nincs igényem multiplatform megoldásra. A jelszavakat tartalmazó fájl olyan mappában van amit szinkronizál a Google Sync, szóval ezt is letudva. Ennél több nekem nem kell, és ez tökéletesen működik.
Tehát nem kellene általánosítani.
-
junior11
veterán
válasz
tonyrulez
üzenetére
Tudom, írtam is, hogy szintén telepítve van, használom, de egyelőre csak kevés, nem fontos jelszavakat tároltam benne, mivel nem voltam biztos, hogy marad vagy sem.
A Microsoft Azure felhőrendszerét használják, amúgy ez is kistagú csapat, mint a KeePass, de idén ha a pletykák igazak, a múltkor olvastam, már pár embert bevon a fejlesztő és további újdonságok is várhatóak, meglátjuk, merre halad.Amúgy a KeePassXC-vel nincs semmi gond, egyszerű, igaz, kevesebbet tud, mint a KeePass egyes beállítások terén, de a saját bővítményükkel jól működik. Viszont tudtommal még mindig nem volt ellenőrizve a program, a Bitwarden már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911