- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bajtokarpi #57799 üzenetére
Ha komplett mindenre kiterjedő mentést akarsz, akkor használd a MozBackup programot. Ha külön is akarod az FVD Speed Dial beállításaidat menteni, akkor azt kétféleképpen tudod: [kép] [kép] A második mód a teljes mentése az FVD Speed Dialnak.
Én a Firefrox beállításainak teljes mentésére (profile-t menti) egy programot csináltam magamnak. Évek óta bizonyított, hogy jól müködik: [link], [kép] A profile tartalmazza az FVD Speed Dial beállításait is! A FEBE-BackUp könyvtárnak bármilyen neve és helye lehet, ha a batch fájlban is javítod. Én a nosztalgia miatt tartottam meg ezt a nevet.
A batch fájllal történő mentés a időzítés miatt teljesen automatikus, semmilyen beavatkozást nem igényel. Nálam minden nap ment. A MozBackup-nál a viszont a visszaállítás könnyebb, mert azt a program kezeli. A batch fájl esetében manuálisan kell ezt elvégezni. Törölni kell a profile-t és a helyére kell másolni valamelyik tömörített fájl tartalmát.
-
Syl
nagyúr
válasz
bajtokarpi #56947 üzenetére
Ami számomra elengedhetetlen:
- uBlock Origin
- NoScript
- Cookie AutoDelete
- KeePassXCAmi számomra hasznos:
- Iridium for YouTube
- Open With
- Swift Selection Search -
Cs1csó
titán
válasz
-
vlevi
nagyúr
válasz
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bajtokarpi #41061 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bajtokarpi #41058 üzenetére
Valakinek volt korábban hasonló.. (szerintem nincs egy hete se... Írj neki privátot, hátha megoldotta (ha igen, majd egyikőtök ide írja be az eredményt...)
-
Winnie The P
őstag
válasz
bajtokarpi #41058 üzenetére
-
HZoli87
veterán
válasz
bajtokarpi #30616 üzenetére
Tegnap délelőtt óta elérhető a Toolbar frissítése (Firefox 19 kompatibilis) a 2012 és 2013-es verziókhoz. Ha nem frissült le nálad, akkor manuálisan indíts egy LiveUpdate-t. Lehetséges, hogy manuálisan kell majd engedélyezned a kiegészítők között.
A többi dologban nem tudok segíteni sajtos, évek óta használok Firefoxot, de sosem történt nálam ilyen esett egy verzió frissítés során. Ez nem normális tünet. Lehet újra kellene telepítened és egy tiszta profillal indítani (Természetesen előtte kimenteni a legszükségesebb adatokat, de csak azokat. Könyvjelzőket és jelszavakat.)
Steelmanus: nincs azzal gond (NIS), 2009-es verzió óta gyökeresen újra lett írva a program. Piac egyik leggyorsabb és legkönnyebb komplett védelme, ami erősen támaszkodik a felhő szolgáltatásokra.
-
Steelmanus
addikt
válasz
bajtokarpi #30614 üzenetére
Sziasztok!
Nalam is minden renddesen lezajlott a frissites, semmi ilyen gondom nem akadt. Raadasul nem csak a 18.0.2-ot frissitettem hanem a 19.b6-ot is mert egy masik rendszeren azt hasznaltam es azt rendesen frissitettem ugy hogy ratelepitettem a stabil 19.0-at.
Keszits egy tiszta telepitest vagyis uninstallald a jelenlegit, majd torold a regi mappait, es ugy telepitesd a stabil 19.0-at.
Egyetertek HZoli87 Tarsunkal, nem rosszabb lett hanem jobb.
En nem hasznalok virusirtot, a NIS-t pedig messze elkerulnem ha megis kellen virusirto, persze ez csak maganvelemeny. -
HZoli87
veterán
válasz
bajtokarpi #30614 üzenetére
Szia!
Nálad lesz a gond, semmi ilyet nem tapasztaltam a frissítés után. Azzal sem értek egyet, hogy egyre rosszabb lenne a program. A 4-es verzió óta rengeteg újítást kapott és egyre optimalizáltabb is (gyors indítás és működés, alacsony memóriahasználat).
-
WonderCSabo
félisten
válasz
bajtokarpi #20473 üzenetére
Te raktál fel vmi témát? Mert ez a hibaüzenet alapból nem szürke alapú.
pete_21: Egy pár hibajavítás jön bele csak, ja. Mozillazine nightly threadekben jól látszik.
chungee: Nálam sem megy, JS kivételeket dob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest