- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
PitLee #63841 üzenetére
Igen ez windows 10 cucc. Olyannyira, hogy amikor valamiért véletlen leszedtem az ikont a tálcáról, akkor egy új parancsikon visszarakása után 2-3 napig/indításig nem jelent meg ez a kontextus menü, sem FF-nél sem Brave-nél. Amikor már megjelent akkor is időben lassan töltődött fel: pl. amíg nem használtam a privát lapot addig nem volt ott a listában, stb.
ÉS persze 1909-es win 10 alatt még gyakori nálad már 20xx alatt már "közelmúltbéli" mert kell a fejlesztés... -
Cs1csó
titán
válasz
PitLee #61449 üzenetére
Köszi erre figyelni fogok, amúgy volt már ebből gond, pl. ha egy cikkben Twitter vagy Facebook kép volt megosztva akkor az nem jelent meg, ennek nem örülök, de most már erre is figyelek.
Ennek így nem látom értelmét, oké blokkolják de ha ez a tartalom rovására megy akkor kb.
a fürdővízzel a gyereket is kiöntjük esetét érzem fennforgani. -
Puma K
nagyúr
válasz
PitLee #61369 üzenetére
Pont én prédikálok az asztali nézetről, de az eszembe nem jutna, hogy kiegészítőket is úgy nyissam meg...
Androidos módban akartam az asztali telepíteni... de ezen írásod alapján megvilágosodtam és átraktam asztaliba majd úgy már engedte felrakni...
Eddig úgy néz ki, hogy működik, de most meg a Firefox-ban elindul a zene szinte abban a pillanatban hogy én megállítom...
-
válasz
PitLee #61319 üzenetére
FlashGot-ot sosem használtam. A FlashGet viszont egy különálló program ha jól tláom, nem Firefox plugin, ráadásul nem is frissítik már, az utolsó letölthető verzió 2012-es. Akkor már inkább használnám a GetRight-ot, réges-régen ahhoz szoktam, de annyira nem kell, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valami jó megoldás erre amiről nem tudok. Kár a régi DownThemAll!-ért, ezek szerint azt sem tudják úgy megcsinálni Quantum-hoz mint a régi volt. Pedig az nagyon jó volt...
-
lovi27
addikt
válasz
PitLee #57925 üzenetére
"A további tartalom folyamatok növelhetik a teljesítményt, ha több lapot használ, de több memóriát is használnak."
Így akinek van elég memóriája érdemes ezt a lehetőséget is használnia. Ha nem is közvetlenül azt állítva, de közvetve csak több memóriát juttatja a Firefoxot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged