Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
"Amit megpróbálnék: bekapcsolnék minden munkamenet megtartást, majd megint ki... hátha valahol egy egy bit megfordult vagy ilyesmi" - Köszi, kipróbáltam, nem oldotta meg a problémát. Kipróbáltam live linux alól a firefoxot, ott is tudtam reprodukálni a jelenséget.
Mindegy, tovább kutakodok... -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Csupingo
üzenetére
Ezek vannak, ami talán alapértelmezetten vannak.
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bizonyos időként a Firefox betölti a legutoljára nézett oldalakat. Pl. Előtte bezártam a firefox-ot, később privát ablakban megnéztem vmit és utána a sima firefox ikonra kattintva, nem mindig alapértelmezett lap töltődik be, hanem a legutoljára néztem "lapok - 2, 3 fül" tölti be.
A beállításokban: Korábbi ablakok és lapok megnyitása nincs beállítva (azaz nincs pipa).
Egy kiegészítő modul van: uBlock Origin.
Virus sem lehet rajta, tudom mire-kell és nem kattintgatni és a win 10 víruskereső és malwarebytes sem talált semmit.
Már jó ideje tart ez a szokása, szóval nem az új verzióval van a gond.
Mi lehet a megoldás? Valamikor újraraktam a Mozillát, de nem változott a helyzet. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia!
Esetleg próbálj meg egy linuxot live rendszert "telepítés nélkül" (pl. Linux Mint 21.1), mivel gyárilag tartalmaz Firefoxot böngészőt. Azon megtudott nézni a PH oldalt, hogy azon is így töltödnek be vagy pediglen normálisan, ahogyan kell. Mert akkor kilehet zárni, hogy hol lehet a hiba, a jelenlegi rendszernél vagy esetleg máshol. Gondolom sütik és egyebek törlése megvolt már. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Nálam 64.0.2 normálisan működik a szóköz youtube videókban, szünet és folytatás, kb 1 napig volt hogy nem működött normálisan, de az szerintem yt sara volt. Inkább az idegesítő hogy ha beletekerek a videóba, akkor nem mindig tudja folytatni, csak tölt, olyankor csak újratöltéssel lehet használni, ha épp megint nem jön elő a hiba.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ezzel próbálkozhatsz.
Nálam rendesen működik. 38.0.1 verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911