Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szegény rókának már csak a farka maradt meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Hát ennek az átnevezésnek nem sok értelme van, szerintem. Van aki nem tudja, hogy a Firefox az browser? Még a kezdők is tudják, mert a letöltésekhez odaírják.
-
Jack Oneill
veterán
Hirek a Firefox haza korul
[link] -
Jack Oneill
veterán
Mar valaki panaszkodott itt tobbszor is arra, hogy inditaskor a firefox nagyobb betumeretet jelenit meg. Nekem is jelentkezett ez az anomalia. Ket egymas mellett megnyitott lap, ugyanazzal a tartalommal, megis az egyiken joval nagyobb betumerettel. Beallitasokban azonos minden. Ez miert lehet?
-
-
wwhy
veterán
Hogyan lehet megoldani, hogy amikor "megnyitás új lapon"-t szeretnék jobb klikkel, akkor ne váltson az új lapra, hanem az eredetin maradjak?
-
válasz
eax1650
üzenetére
Be vagy jelentkezve a fiókodba? Nálam is volt ilyen, és a következő segíett:
Két gépen van fent az FF. Mind a kettőn be voltam lépve, de az egyiken hiányosak voltak a könyvjelzők.
Ahol hiányos volt, hogy kiléptem a fiókból. Töröltem az FF-et. Gép restart.
A másik gépen ahol az össze könyvjelző megvolt, szinkronizáltam manuálisan.
Vissza a másik gépe, FF frissen telepít, beléptem a fiókommal, és leszinkronizálta az össze mappám és könyvjelzőm.Használsz valamilyen vírusirtót a Defenderen kívül?
-
eax1650
aktív tag
Vajon mi történik megint?
68.0.1 64-es Mozilla van a gépen. Az imént kapcsoltam be és megdöbbenve tapasztalom, hogy a Könyvjelzők egyes mappáinak tartalma a korábbiak töredékét tartalmazza csak! 2-3 webcímet találok csak a 100 -150 helyett némelyikben! Szinkronizálom egy másik gépen lévővel, meg is jelennek a hiányzók mind. Ám néhány másodperc múlva az orrom előtt törlődik pl. a megnyitott YT mappa teljes tartalma nullára! Az előbbi gépről az ott lévőket pen-re másolva töltöm fel újra ide. Minden jónak tűnik, ám pár másodperc múlva a képernyőt függőlegesen bőven kitöltő mappa tartalmát alulról és felülről elindulva zsugorítja, nullára törli azt! Mi a megmeredt dárdahegy ez?! Mi okozhatja! Négy napig nem is használtam a gépet! -
-
movax
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
De miért, amikor ott a beépítettnek a teljesoldalas mentés funkciója?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
Van olyan about config sor, amivel a sütik max életét egyénileg (értsd számomra megfelelő) időben maximalizálhtnám? Pl Egy hét, 10 nap...
-
Matthewus
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
A beépített nem jó?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Tudtok mondani, olyan addont, amivel tudok screenshotot csinálni egy teljes oldalról?
Találtam egyet Screengrab a neve de ezt 3rd party oldalról tudom csak telepíteni mivel nem találom a Firefox Addon oldalon.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
lovi27
addikt
válasz
Ghaben_H
üzenetére
Az xpi kiterjesztésű elvileg egy zip tömörített fájl. Most ennél a tömörítés valamiért elmaradt. Én az utolsó Mozilla által aláírt verziót (6.19) használom. Ha összehasonlítom a két kicsomagolt fájlt, akkor gyakorlatilag egyforma hosszúak. Vagy megfordítva, ha a v6.25-töt egy zippel összetömörítem, akkor az is kb. 390KB lesz.
Ami érdekes, megpróbáltam telepíteni a v6.25-töt, simán elfogadta a FF (az általam tömörítettet is), nem óbégatott, csak nem frissítésnek, hanem egy új bővítménynek látta. Valószínűleg a valahonnan szerzett vagy előállított certificate miatt. Így nem fejeztem be a telepítését, mert nem akartam kockáztatni a jól működő v6.19-et.
-
Ghaben_H
újonc
válasz
Kékes525
üzenetére
Arra van valamilyen kézzelfogható magyarázat, hogy a s3translator-6.25-an+fx.xpi mérete miért 1.1MB szemben az összes többi verzió kb. 385kb-os méretével?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
pontyos
üzenetére
A munkahelyi cuccok is menné az új gépre?
Nem probléma, hogy az otthoni cuccok mennek az irodai gépre?Ha legyen minden mindenhol akkor sync! (biztonsági mentések meg csak alapból ajánlottak)
Ha meg valamelyik oldal csak egy irányú lenne: manuálisan kell másolgatni/importálgatni a dolgokat, ff supportján mindennek megvan a leírása! -
pontyos
senior tag
Hello, hogyan tudnám megoldani, hogy két különböző gépből a Firefox mentett könyvjelzőit összefűzzem?
köszi
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy néhány hete olyan hibát tapasztalok, hogy nem jelennek meg a népszerű oldalak ikonjai a böngészőben, vagy egy villanás után eltűnnek a képek a Fb. üzenőfalról.
Eddig nem társult mellé hibaüzenet, és egy képernyő frissítéssel helyre is állt a rend.
Ma ismét jelentkezett a hiba, de volt egy hibaüzenet is.
Win 10 x64 alatt integrált GPU-t használok (Intel HD 530). Drivert frissítettem, de a hiba maradt.
Van valami ötletetek, mivel orvosolhatnám ezt? -
Cs1csó
titán
válasz
svgyula
üzenetére
Ilyen nincs a YouTube-on és a firefox sem tartalmaz alapból kezdésnek: tiltsd le MINDEGYIK kiegészítődet és indítsd újra a böngészőt és teszteld. Ha így nem fogja felajánlani a fordítást akkor az egyik kieg csinálja.
Esetleg a YouTube beállításoknál: [link] Lejátszás és teljesítmény részen vedd ki a pipát: Automatikus feliratok megjelenítése hangfelismerés alapján (ahol elérhető).
Futtass egy Adwcleaner-t (ez sosem árt)
-
svgyula
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia! Megnézted a képet? Én azt írtam a youtube videóknál ugrik fel. A google beállítások között csak nyelvet lehet választani a fordítást nem lehet tiltani. Ezért kérdeztem azt, hogy esetleg a firefoxban van-e valahol lehetőség ennek az elemnek a tiltására. Sehol nem írtam azt, hogy a firefoxban van automata fordítás. DE azért ide írtam mert azt használom......
-
svgyula
addikt
Üdvözletem! Van egy nagyon idegesítő dolog amivel nem jutok tovább. Ha elindítom a youtube videót a firefox alatt, akkor felugrik egy "automata fordítás". Ez nem is lenne gond DE ha itt kikapcsolom akkor egy új lapon megnyitott videón újra előjön. Semmit nem jegyez meg tehát ha adott egy oldal ahol már ezt az opciót kikapcsoltam az újraindítás tán megint feljön! Sajna nem lehet figyelmen kívűl sem hagyni mert teljes képernyőről nincs visszatérés egérrel csak billentyű vagy ennek a kikapcsolása. Sehol nem találok olyan opciót ami erre utal.

-
Más is kapott a Mozilla@e.mozilla.org címről Now’s not the time to stay quiet című levelet?
-
SharpSA
veterán
Létezik Firefox-ra valami jó oldalsáv kezelő? Olyasmi, mint Operára, Vivaldira? Hogy az oldalsávok között ne lenyíló listából, hanem egymás alatt levő ikonokkal lehessen váltani.
-
Cs1csó
titán
válasz
dreizwanzig
üzenetére
- futtass egy Adwcleaner-t esetleg még más kártevő keresőt: Emsisoft EK-t, MBAM free
- ha ezek lefutottak és nem találtak semmit az Adwcleaner-t futtasd megint és miután lefutott ne zárd be hanem alul van egy opció : JAVÍTÁS ALKALMAZÁSÁNAK FUTTATÁS ezt futtasd majd gép restartMilyen módosításokat végeztél a böngészőben, milyen kiegészítőket használsz?
- kiegészítők, vagy akár az FF újratelepítése -
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem sosem rakta fel a 64 bitest csak akkor ha direkt a 64 bites telepítőt használtam. Függetlenül attól, hogy mennyi ram volt a gépben.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Akkor nem erted te sem. Ez igy mukodik mindenhol, hogy automatan azt teszi fel, amilyen a rendszer. Nem kell celzottan valasztani, de lehet ettol fuggetlenul. Eddig igy raktam fel szamtalanszor,nem celzottan valasztottam ki. De most nem ment nehany gyengebb gepen. Mindegy, felejtsuk el...
-
dreizwanzig
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a Firefox egyik naprol a masikra azt csinalja, hogy nehany perc bongeszes utan elveszti a kapcsolatot, mintha nem lenne halozat es nem nyit meg semmilyen oldalt, hibauzenetet dob, hogy nincs kapcsolat. IE es Chrome eseten nincs ilyen problema, tehat a gond biztosan a Firefox-szal van. Rakerestem mar a neten erre a gondra es paran irtak, hogy ezzel kuzdenek, de megoldast nem talaltak ok sem.
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem bunkó a kolléga, csak azt próbálta megértetni, hogy ha nem célzottan a 64 bites telepítő csomagot használja az ember, akkor miért várja bárki is, hogy 64 bites FF menjen fel a gépére. 64 bitesből van külön webes és full installer. Csak akkor lesz 64 bites FF a gépeden ha ezt használod. Ilyen egyszerű.
-
Jack Oneill
veterán
Felve kerdezek a bunko kollega miatt, de a mobilos firefoxban hol tudom torolni a letoltesi elozmenyeket? Ott sorakoznak, de nem talalok lehetoseget torlesre. Az elozmenyeket mar toroltem, nem tunt el.
Megtalaltam! A szemelyes adot torlese kellett. -
Jack Oneill
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
1. Sehol nincs leirva a kovetelmeny, pusztan felteteleztuk, hogy keves neki a ram.
2. Elvarom, mivel az automata telepito lenyege ez.
3. Van masik telepitesi lehetoseg, ezt tudom, de szeretnem tudni, hogy mit miert csinal az automatika, mert erdekel.
4. Kicsit bunko a stilusod, nem gondolod? Nem adtam semmi okot ra, hohy ilyen taho legyel. Pusztan feltettem egy kerdest, ami neked jelentektelen. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szóval elvárod az automata telepítőtől, hogy szedje le azt, amit te szeretnél, egy olyan gépre, amire az nem optimálisabb semmivel, ahelyett, hogy te tennéd fel azt amit szeretnél, hogy azon a gépen legyen... OK
Egy kattintás, egy oldalbetöltés, és pár + next-next. Ennyit spóroltál, és most itt vagy,mert nem jó az eredmény.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Olyat el tudok képzelni, hogy 4GB RAM alatt akármilyen a rendszer, nem a 64 bitest szedi le.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Gyártó oldal mindig, máshonnan nem töltök. De írtam, hogy nem kattintok másra, ahol lehetne választani, mert az automata letöltés-telepítésnek az az értelme, hogy a rendszerhez megfelelőt szedi le. Ez így is működik az én gépemen, ismerősök gépén stb, de az említett példában egy-két gépen nem.
-
ledgeri
nagyúr
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem tudom, nekem egyik gépre sem rakta fel magától a 64bitest.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam régebben, tavasszal csak akkor rakta fel a 64-bitest, ha saját magam választottam ki, amúgy magától mindig a 32-bites ment fel. Szintén 64bites Windows 10.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A munkahelyemen szeretnem telepiteni gyengebb gepekre a firefoxot. A rendszer 64 bites, de gyenge gep, core 2 duo 2ghz.es 2 GB ram. Eredeti win 7 64 bit. Hiaba telepul a firefox, nem a 64 bites verzio kerul fel. Tudom, van egyeni telepito is, de az automata lenyege lenne a rendszer felismerés nem?
-
ledgeri
nagyúr
Hol tárolja a firefox az Addonokat, és információikat?
Profilokban? Ok
Akkor hogyan lehet az, hogy a Lastpass akart frissülni a fő profilomban (napok óta), de nem sikerült, írtam is a supportnak... Most jött egy email, hogy rakjam újra a firefoxot mert nem tudják reprodukálni, mondom köszi nem: inkább nyitottam egy másik telepítésen egy új profilt, amibe csak a lastpass-t töltöttem bele (a főprofil és az alap telepítés ez alatt is futott a háttérben). A friss profilon lement a frissítés, mondom, hogy ez így nagy blama erre is szűrögetni, azt bezártam, visszatérve a főcuccokba meg látom, hogy abban az addig le nem futó frissítés(i animáció, és grafikai változások) érvénybe lépett...
Ez így okés? Ez így biztonságos? Melyik cégnél kéne mélyebben utánajárni, hogy ez mégis így hogyan okés?
-
pados
csendes tag
Hali.
Valaki hátha tud segíteni, mert már fáradt vagyok hozzá:
FF68.0.1, amióta a 68 fent van, ha lenyomom a ctrl-t gyorsbillentyűhöz, akkor azonnal elkezdi kicsinyíteni a méretet. A gyorsbillentyű kombó attól még működik. + nem tudok egy csomó oldalon legördülő menüt használni, egyszerűen mikor rányomok felvillan a lista, de be is zárul. Kurzorral tudok le-fel váltani, de azért ez elég kényelmetlen. Illetve pl. a címsorba ha az URL nem fér ki, akkor ha rányomok, automatikusan elkezd jobbra menni, amíg a végéig nem ér. de ezt csinálja (pl. hahu.hu-n a fényképekre állva autómatikusan elmegy a végéig, ha ráállok a kurzorral.) máskor is a képernyőn, ha olyan fajta lista van.
Hátha valakinek eszébe jut valami öltet, mert én nem jövök rá. -
-
-
nubreed
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Remélem lesznek még kiskapuk. Egy default firefox semmire nem jó önmagában. Szarul néz ki és funkció szegény. Ha ezeket a "hackeket" esetleg kinyírja a Mozilla, akkor kereshetek új böngészőt. Csak az a baj, hogy a Chrome -ot utálom, az MS féle szarokat is, Operát is, főleg amiót kínai kézben van, nem tudom mi marad... de talán ez még a jövő zenéje.
-
nubreed
veterán
Hohó mit találtam.
Ezek szerint az FF 69 -től kezdve alapból le lesz tilva a userchrome.css és usercontent.css használata. Rohadjon meg a Mozilla.
-
efi99
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ő volt az:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/i-dont-care-about-cookies/
Ha letiltom, megjelenik a párbeszédablak és utána már tovább lehet lépni. -
nubreed
veterán
Sziasztok!
Csak nekem tűnt el a Firefox jobb klikk menüből a Reload page és Bookmark this page parancs?
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mindegy, csak kíváncsi voltam. Mikor tavaly elindult a szolgáltatás, azóta 2-3x néztem, ahogy fejlődött a szolgáltatás, egyszer sem jelzett, de a Pwned igen.
-
efi99
őstag
Üdv.
Nektek ez az oldal rendesen működik?
https://www.spiegel.de/international/world/football-leaks-lionel-messi-s-100-million-euro-contract-a-1187549.html
Betölti, látszik egy darabig oldalt a görgető sáv, hogy kb 4x akkora, aztán eltűnik onnan és se az egérrel, se a billentyűzettel nem lehet gördíteni. -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, én ezt értem, nekem csak az a fura, szintén be van állítva 4 mail cím, amiből tudom, hogy 2 már érintett régóta, de a monitor szerint rendben van, bezzeg a HIBP oldalon tisztán le van írva, hogy adatszivárgások voltak, ahonnan megszerezték az e-mail címeket és jelszavakat. Ezért nem értem, ha a FF monitor a HIPB apiját használja, ő miért nem jelez azokra a mail címekre, ahol a HIBP (és az Avast hack check is) igen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
junior11
üzenetére
En a monitort hasznalom. Be van allitva 4 db email cimem. Jeleztr is, hogy van par oldal, amiket azzal a cimmel hasznaltam es korabban ott tortent adatszivargas. Azokon az oldalakon valtoztattam is jelszot, de volt amelyiket mar nem is hasznalom, es toroltem. Egyebkent ha idokozben megint tortenik valami, emailben jelez.
A monitor nem azt jelzi, hogy a te emailedet fel akartak torni, hanem ha azzal az emaillel valahol hasznalsz egy szolgaltatast, pl dropbox, akkor azon az oldalon tortent-e incidens. -
junior11
veterán
Kipróbálta már vki a Firefox Monitor szolgáltatást? Kíváncsi voltam (állítólag a Have i pwned oldallal van összekötve), tudom, hogy 2- 3 e-mail címem már ott szerepel, régi adatszivárgásokból, a FF Monitor szerint viszont minden rendben
Fura, a pwned oldalon pedig szépen ott virít...Amúgy akit érdekel, a Firefox Lockwise jelszókezelő alfa verzióját már egy ideje ki lehet próbálni a böngészőben innen kell feltelepíteni a bővítményt, érdekes módon automatikusan fut privát módban is, nem lehet kikapcsolni. A pletykák szerint ez lesz a 70-es verziótól beépítve, mesterjelszó nélkül, a FF fiókkal lesz összekapcsolva, a Mozilla szerint jobb, biztonságosabb titkosítással.
-
-
Sziasztok!
Szeretnék olyat kérdezni, hogy amikor FF-ben megnyitom a youtube-ot, akkor nemindul el automatikusan a videó lejátszása mint pl. Chrome alatt. Ezt hogyan és hol tudom beállítani FF-ben?
Köszönöm.
-
nubreed
veterán
Köszi a válaszokat, nem tudom mi volt, egy gép újraindítás után jó lett minden. Ma frissítettem Windows 10 1809 -re, nem tudom, hogy ennek van e bármi köze a fent leírt jelenséghez, amit összesen egyszer tapasztaltam. Az is igaz, hogy nem rég egy új egeret is beszereztem, azt hiszem kedden, egy Logitech M720 Triathlont. Lehet, hogy a 1809 és a Logitech driver/szoftver nem szeretik egymást annyira. Nem tudom, majd hosszabb távon kiderül.
-
nubreed
veterán
A mouse scroll egyik pillanatról a másikra megszünt a Firefoxban. Legfrisebb változat, 64 bit... Soha életemben nem tapasztaltam még ilyet, Valaki már igen? Nagyon idegesítő... Mi a megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most már jó minden.