- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
modflow #68268 üzenetére
Ezek voltak az akkori javaslatok:
Nem tudom, hogy másnál is megoldás-e, de nekem sikerült megoldani úgy, hogy a profilmappában levő handlers.json fájlt megnyitva megkerestem a következő részt, ami nyilván mindenkinél az adott torrent klienst tartalmazza:
"application/x-bittorrent":{"action":1,"handlers":[{"name":"Azureus.exe","path":"C:\\Program Files\\Vuze\\Azureus.exe"}],"extensions":["torrent"],"ask":trueitt a legvégén az ask után false volt, amit átírtam true-ra és igy megjelent az alkalmazáslistában ahol be tudtam állítani hogy rákérdezzen megint.
Elvileg megvan a megoldás az újfajta letöltések kikapcsolására, ezt kel "false" -re állítani:
browser.download.improvements_to_download_panelEzután kipróbáltam, hogy átmozgattam handlers.json fájlomat máshova, igy a Ff egy újat hozott lére ami ugyebár nem tudja hogy pl. a torrentekkel mit kellene csinálni, rákattintva feldobta a régi jól ismert ablakot hogy mit tegyen .
címsorba beírod hogy about:config, és ott beírod hogy improvement, csak ezt az egy bejegyzést adja ki elvileg, aztán rákattintasz 2x hogy a true-ból false-ra állítódjon, és ennyi.
https://logout.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_65459-65459.html
Ez a beállítás önmagában még nem elég, a Beállítások > Általános lapon, a Fájlok és alkalmazások > Alkalmazások ablakban még be kell állítani, hogy mi történjen a PDF linkekre kattintva.
Beállítások->általános->alkalmazások
címsorba : about:config
_ improvement
browser.download.improvements_to_download_panel : falseabout:config
browser.download.improvements_to_download_panel : false
Szia, nyisd meg a beállításokat, azon belül az általános részt, görgesd le fájlok és alkalmazások részig itt pedig lesz egy sor ahol ott lesz a PDF és mellette hogy mit csináljon nálam az van beállítva, hogy "megnyitás Firefox-ban" erre a sorra kattints itt van egy lenyíló menü és tudsz módosítani.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
modflow #68258 üzenetére
Az 2-3 kör volt, mikor választható volt. Én is szerettem, de sajnos adott periódushoz (esetleg verzióhoz) volt kötve. Ha meghahgytad megmaradt.
Nincs esetleg az érából való profilmentésed?
(lehet hogy visszahozzák, vagy pl télen még jön egy tematikus... bár lehet, hogy csak "teszt volt"...) -
-
-
-
Voice24
őstag
válasz
modflow #66886 üzenetére
Az írásod után nézegettem én is a letöltéseket, és ugyanez van nálam is. Torrent letöltése után a torrentfájl ott van a letöltések mappában, internetrádió megnyitása esetén indul a beállított AIMP, de a PLS fájl ott van a letöltéseknél, böngészőből megnyitott pdf olvasásához megnyílik az Acrobat Reader, de az ott megnyitott pdf egyből megjelenik a letöltéseknél is. Tehát menti ÉS megnyitja a fájlokat.
-
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
modflow #65466 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed vagy viccnek szántad? Eddig is letöltötte az összes torrent file-t mivel csak úgy kezd el működni! Azt, hogy te nem látod nem jelenti, hogy nincs letöltve. A torrent kliensben be kell állítani, hogy a torrent file(amit látsz az aktuális oldalon) hova legyen letöltve ill maga az állomány letöltési helyét is meg kell adni. Az eddigi "megnyitás" az a valóságban az xxxy.torrent file letöltéssel kezdődött!
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
modflow #57740 üzenetére
A "titkosított kapcsolat" vizsgálatát kapcsoltad ki - én is már rég - ha egy oldalt megnézel akkor az oldal A gépen van te pedig a B saját gépedről éred el és a A - B gép közötti kapcsolat titkosítva van tehát külső fél nem láthat bele az adatfolyamba, levelezésedet, jelszavadat stb. tudnak így ellopni. DE mivel ez a csatorna titkosítva van ezért ennek a vizsgálatának sincs igazán értelme mint látható nem is boldogul vele az Avast de más cégek sem pl. Kaspersky - nemrég a Gmail nem jött be rendesen emiatt - sőt más cégek sem van olyan cég aminek nincs is titkosított kapcsolat vizsgálati opció a védelmében mivel nem vállalta a gyakori hibalahetőséget.
Igazán bajod nem lesz belőle, a gépeden megjelenő tartalmat már tudja vizsgálni.
-
-
CirrMee
addikt
válasz
modflow #55386 üzenetére
Nálam is ez van most, a FF59 érkezésével kezdte csinálni. GPU rendereléssel van gondja, mert azt kikapcsolva "megszűnik" a probléma - hogy azzal együtt a sima lapozás is odalegyen.
Annak, aki a VGA driverre tippelt: hogyne, idáig ment itt rendesen, aztán FF verzió ugrásnál meg ezt csinálja, és ezért pont a VGA driver lesz a a felelős...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged