Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Legutóbbi 65-ös Firefox-ra frissítés óta majdnem minden Firefox indításnál a böngésző az alábbi IP címhez kapcsolódik:
13.32.21.134
Nálam eddig a 64-es verzióban minden böngésző megnyitáskor semmilyen kapcsolat nem létesült amíg nem írtam be egy weboldalcímet.
Próbáltam rákeresni erre az IP címre mind virustotal-on mind Googl-be, hogy a Mozillá-hoz tartozhat-e, de nem találtam semmit.
Esetleg tud valaki valamit erről az IP-ről, valamint, hogy miért kapcsolódik automatikusan a Firefox hozzá minden indulásánál?
Azt hozzá kell tennem, hogy ha párszor bezárom és újra elindítom a Firefox-ot akkor nem minden alkalommal van kapcsolódás ehhez az IP címhez, de többször van mint nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911