Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Szeretném menteni a könyvjelzőimet, FVD Speed Dial beállításaimat, kiegészítőket+azok beállítását, és a firefox komplett beállításait. Van erre egységes program, ami mindezt meg tudja tenni?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Hosszú idő után visszatértem firefoxra. Segítségeteket kérném, hogy mik azok a bővítmények amik véleményetek szerint elengedhetetlenek, hasznosak, kellhetnek?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Köszi, hogy megnézted. ledgeri, neked is köszi az infót, megtaláltam a fórumtársnak a bejegyzéseit, írtam pü-t.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
válasz
HZoli87
üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat. Tudom, hogy te is NIS felhasználó vagy, csak úgy, mint én. Nekem frissítés után a toolbar is letíltódott. A speed dial beállításaim elvesztek, és arra nekem nagy szükségem lenne.
Steelmanus, neked is köszi. Nem tudom, hogy mi okozta a galibát, semmi gondom nem volt a frissítésig.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Totálisan megbolondult a firefox-om, mióta befrissítette magát 19.0-ra. Kiegészítések tűntek el az eszköztárról (Ad Block, speed dial, stb)., illetve nem töltődnek be. A beállítások is törlődtek pl: kezdőlap, rákérdezés a fájlok letöltési helyére stb. Kérdezném, hogy másnál is előfordult ilyen anomália. Kicsit kezd idegesíteni a firefox. Szerintem egyre rosszabb lett.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Üdv.!
Igen, Win7-es téma, de mielőtt nem volt, akkor is dobálta ezt az üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
KAMI911