- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
vohanyi #60791 üzenetére
Nálam nincs rendben semmi ezzel sem. Ugyanúgy belerakja a címsorba az összes tabot ez a fos.
Soul Gem: De, elvileg vissza tudja és tudja menteni is, de én nem szórakoztam vele, system restore egyszerűbb volt.Btw. Egyáltalán nem értem, hogy a róka fejlesztői miért szórakoznak ezzel állandóan. Nem lenne egyszerűbb a userek igényeihez igazítani? Fel nem fogom, miért gyilkolják ennyire ezt a tabs on bottom dolgot...
-
snakebait
senior tag
válasz
vohanyi #60510 üzenetére
Szia!
Én is szenvedek 71-es foxin,hogy felülre kerültek a tabok. Letöltöttem [link] ezt, a user.Chrome .css-t bemásoltam a profil mappámba,de sajnos nem kerültek alulra a tabok. Ha megkérhetlek szépen segítesz,akár privátban is,de szájbarágósan,mert nem nagyon vágom a dolgot. -
huan
őstag
válasz
vohanyi #60518 üzenetére
Elakadtam, hogy a custom_css_for_fx_v2.9.0.zip -tartalmát pontosan hova kell másolni.
-
Darkness
aktív tag
válasz
vohanyi #60515 üzenetére
igen, elnézve a .css fájlt nagyon sok variációt meg lehet valósítani. bár kicsit nehéz értelmezni a benne lévő leírást. elég sok újraindítás kellett míg megértettem, mi mire való. na nem vagyok egy angol fenomén...
azért sikerült visszacsempészni a színes könyvjelzőt és eszköztárat. -
Darkness
aktív tag
válasz
vohanyi #60513 üzenetére
Köszi...
Menetközben egy huszárvágással és úgy gondoltam, hogy ami volt .css fájlom bemásolom a css könyvtárba enyem.css néven majd a userChrome.css fájlban hozzáadtam DEFAULT TABS -hoz (@import "./css/tabs/enyem.css"; /**/) majd elmentettem.
bejött, mert úgy jelent meg a ahogy régebben volt...
-
Frawly
veterán
válasz
vohanyi #58911 üzenetére
Ezek még mindig kamuznak. Biztos vagyok benne, hogy nem csak tanúsítványprobléma volt. Ha csak ez lett volna, akkor kiadtak volna egy új tanúsítványt, aláírták volna aszerint az addonokat, és a tanúsítvány elérhetővé tették volna utólagos hozzáadásra. Ehhez semmilyen régi verziót nem kellett volna foltozni. Van itt valami sumákolás a történetben, soha nem tudjuk meg mi volt a baj igazából.
Egyébként meg tanúsítványt nem kell hagyni lejárni, már a lejárat előtt újat kell csinálni. Pont azért, mert idő, míg elterjesztik az újat.
-
lck
senior tag
válasz
vohanyi #57980 üzenetére
Igen. Így van beállítva nálam is. Igaz nem FVD hanem Infinity -vel, de korábban Speeddial2-vel is ez volt.
Indításkor a A new tabon csak dolgozik a betöltés, de csak az üres lap látszik, amíg a kezdőoldal gombra nem nyomok, vagy új tabot nem nyitok. Sőt más számítógépen és más oprendszeren is ez van nálam.
Most próbából csináltam egy szűz ff profilt, default beállítással rátettem csak a Speddial2-t és utána a FVD-t is teszteltem és nem indul így sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest