Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
temporello
üzenetére
és azt hogy kell?
bocsi nem vagyok pro, de ha tudnál adni egy leírást, akkor elboldogulok.
köszi. -
csababarca
őstag
sziasztok.
hogy tudom kikerülni hogy a firefox átirányítson?
konkrétan: footlocker.com-ot akarom megnyitni, az amerikai oldalt.
de az .eu-ra átirányít és az teljesen más mint az amerikai.van erre megoldás?
beállítottam régiónak US-t, de nem segít. -
csababarca
őstag
http://kepfeltoltes.hu/160110/ncore_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt mi okozhatja? Újra lett telepítve az oprendszer, és az az egy oldal így jön be Mozilla alatt.
-
csababarca
őstag
egyszer már sikerült kigyomlálni,de ma megint előjött ez az omiga-s isearch vacak.
Minden indításnál ezt akarja betölteni kezdőlapnak,hiába állítom át ezerféleképpen, about:configban is kiszedem,stb, mindig ezzel akar elindulni...Van erre valami mód,hogy véglegesen eltűnjön? Próbáltam már tnyleg mindent, amit itt olvastam azt is de semmi...
-
csababarca
őstag
adott egy weboldal, a footlocker.eu.
otthon gond nelkul el tudtam erni,betoltott mindent, most viszont amcsiban vagyok, es nem tolti be teljesen az oldalakat, konkretan csak ezt. azt irja, hogy:
Footlocker.eu uses cookies. Click here for more information
ramegyek, megcsinalok mindent, de semmi valtozas. minden letezo bongeszovel megprobaltam, semmi.
viszont footlocker.com-t behozzak, csak valamiert teljesen mas cuccok vannak eu-s boltban,mint a com-osban.
mi lehet a gond? -
csababarca
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Sztornó a Reset Firefox megoldotta a bajokat.
-
csababarca
őstag
Hello. Olyan problémám van,hogy frissítettem a legújabb Mozillára a böngészőt. Ezek után a beágyazott videók nem jelennek meg,csak nagy fehérség a videó helyén. Ellenőriztem a flasht,mindegyik naprakész,nincs letiltva semmi. Maga a youtube működik pl,de ha egy hírbe van beágyazva a videója akkor már nem jeleníti meg.
Az internet explorer és az Opera megjeleneíti,csak a Firefox nem,ami elég dühítő,mert ezt akarom használni,illetve használom már hosszú évek óta.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911