Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A ragaszkodásom hozzá kizárólag csak gyakorlati. Tesztelgetem más transzlátorokat is, de eddig az s3.translate volt a legjobb. Oka:
1. Működik Mozilla site-okon is. A többiek közül egyik sem.
2. Néhány egyéb honlapon nem működnek, míg az S3 igen.
3. Jó felolvasó része van, de ez más addonnal kiváltható.
4. A Mate Translate – translator leállítja a Firefox hozzáférését a nethez. Nem tudom az okát, mélyebben nem vizsgáltam.
5. Eddig a simple traslator a legszimpatikusabb, de az sem működik a Mozillán és néhány más helyen.
Az 1-2 -es pont a legfontosabb oka az S3.tranlate használatának.
-
mpo
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné. ;)
Ha jól emlékszem, pont neked van sokféle "ellenőrzésre való" programod, ezért ez a mondatod nincs összhangban a biztonságra való törekvéseddel.
Ha az S3.translator nem megy át a teszten, akkor miért ragaszkodsz hozzá a kiskapukon keresztül?
Volt régen egy időjárás figyeléshez egy addon, (nem ment át a szűrőn) már a nevére sem emlékszem, a FF meg maradt. Nekem ez áll kézre a Netscape Navigator óta. Az addonok meg jönnek-mennek. -
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Hát nem tudom. Induljunk ki abból, hogy a telemetriával akar ügyeskedni, abból akar megélni. Így biztos, hogy közép és hosszútávon nem tud, mert elveszíti a táborát. Akkora pénzt meg a telemetriáért nem kap, amennyi pótolná, vagy meghaladná azt a keresetét, amit az 1-2% fizetett neki, amikor a kiegészítője az AMO-n volt. Másrészt a vírusirtók is felfigyelhetnek rá és törlésre kijelölnék a kiegészítőjét. De a vírustotál szerint teljesen tiszta [link]. Egyik irtó sem találta még gyanúsnak sem. Én ezekkel rendszeresen ellenőrzöm a rendszerem (az ESET-en felül): [kép] Itt is minden rendben van. Pedig az eset elég régi ahhoz, hogy felfigyeljenek rá, ha valamilyen probléma lenne vele.
-
Cs1csó
titán
válasz
farkas-j
üzenetére
Röviden: a Firefox kitiltotta az áruházából, az onnan töltött kiegészítők "kvázi" ellenőrzöttek, így ez már nincs ellenőrizve akármit is okozhat. A kitiltás oka LÉNYEGTELEN ha nekem egy 300k-s felhasználói bázissal bíró kiegészítőm van és a Firefox dob egy üzit hogy ezt meg ezt módosítsam különben repül a kiegészítőm akkor MÓDOSÍTOM mert nem akarom bukni a 300k-s táboromat aminek ha csak az 1-2-3%-a támogat anyagilag az is jó kis pénz főleg mivel ez a csóka Oroszországban él és ott azért nem olyan drága az élet.
-
farkas-j
őstag
Van valami gond az S3 translatorral?
-
Egyébként az s3 translatorban az volt jó,hogy ha beállítottam egy oldalra az automatikus fordítást akkor nem kellett mindig nyomogatni,hogy fordítson hanem ha rá mentem egy oldalra és be volt állítva már automatikusan fordította is.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Pontosan, de nekem - aki valamennyi angoltudással rendelkezik - is könnyebb értelmezni, pontosítani.
A teljes oldalas fordítás is jó mert akkor meg - mint a többi fordító - egy kis szövegdobozban automatikusan megjeleníti az eredeti szöveget és ez a módszer ennek a kombinálása.
-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu.
üzenetére
Sajnos nekem nem jó, Firefox újraindítása után a böngésző nem tölt be semmi. Mintha nem lenne hálózat. Valamelyik addonommal ütközhet, de nem nyomoztam tovább, visszatettem a Simple Translate-t, ja és ott van még az S3.translate (letiltva, addig míg próbálom a Simple-t).
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Én nem vettem észre,hogy olyan rosszul fordítana,de nem mindenkinek jó ugyan az.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Nekem le sem fordította a teljes oldalakat - Mate -
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
+1
Mindenkihez.
Aki egyszerű, de jó fordítót keres, annak tudom ajánlani: Simple Translate
Ami hiányzik belőle nekem az, hogy a Mozillán nem fordít és nem ejti ki a szavakat.
-
Frawly
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ebben is igazad van, bizalom mindig kell. Bár ha egy progi azt mondja, hogy nem küld adatot, attól még le lehet fülelni, ha küld mégis, csomagszűrővel, tűzfallal.
Én egyébként a debug visszajelzéseket, crash dumpokat szoktam engedélyzeni, hogy a fejlesztő megkapja opensource szoftvernél, mert az tényleg segítség neki. Viszont a telemetriát kikapcsolom, semmi közük hozzá, hogy milyen oldalakat látogatok, meg hány colos kijelzőt használok, meg melyik menükre kattintok a leggyakrabban.
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
"de nem biztos, hogy a bináris lefordítása előtt nem nyúlt bele valaki a kódba."
Ez tökéletesen igaz, de valamilyen szinten muszáj megbízni. Ha kijelentik, hogy egy szoftver semmilyen körülmények között, soha, semmikor, semmilyen adatot sem gyűjt, akkor ez biztosan igaz? A kétely mindig, minden körülmények között fennállhat, mert nem te vagy az, aki ellenőrzi a szoftvert. Aztán ott van a hardver. Biztos, hogy nincs bene egy backdoort lehetővé tevő chipp, vagy a BIOS-ban egy ilyen kód? Tehát a kérdés az, hogy kiben, miben, mikor bízhatunk meg? Erre nincs tökéletes válasz.
-
Frawly
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ja, ebben teljesen igazad van. Ha tényleg csak anonim az adatgyűjtés (nem vagy beazonosítható a gyűjtött adathalmazon), akkor meg lehet engedni minden további nélkül. Csak ennek az a buktatója, hogy te, mint végfelhasználó nem tudod, hogy milyen adatokat küld a rendszer a fejlesztőnek, tényleg anonim-e. Elvileg a FF forráskódja nyílt, meg lehet benne nézni, de nem biztos, hogy a bináris lefordítása előtt nem nyúlt bele valaki a kódba.
-
junior11
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ezt is értem, de ha egy ilyen apróság miatt nem fogadják be újra AMO kiegének akkor akármi lehet még benne hiszen kvázi ellenőrzés nélkül.
A lényeg, hogy ha azt akarja, hogy a világ második legnagyobb böngészőjének áruházában hivatalosan is ott legyen a kiegészítője - kb.300k ember használta is - akkor ezért én BÁRMILYEN kért változtatást hajlandó vagyok megtenni. EZ az ami nem fér a fejembe.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szerintem átestünk a ló másik oldalára. Az adott szoftver működéséről küldött információk nagyon fontosak lehetnek a szoftverfejlesztőnek következő verziók fejlesztéséhez. Ha névtelenül és kizárólag csak azok az adatok kerülnek elküldésre, amelyek a szoftver működéséről szólnak, akkor semmilyen személyiségi jogot nem sérthet és a névtelenség miatt sem a fejlesztő, sem az, akik esetleg ellopnák tőle nem igazán tudna direktben visszaélni. Persze még ilyenkor is fellehetne pénzszerzésre használni az adatokat (meglátogatott webhelyek például, mint érdeklődési kör), de ennyit szerintem ellehet viselni azért, hogy jobb szoftverek legyenek a jövőben. Még egyszer hangsúlyozom, ez csak akkor igaz, ha az anonimitás biztosított. Azért azt se feledjük el, hogy elsősorban olyan szoftverekről beszélünk, amelyeket kemény, sok munkával fejlesztenek és ingyen vannak. Erről hajlamosak vagyunk elfeledkezni!
-
DS39
nagyúr
YouTube-on a videók végén (utolsó 10-15 mp) sokszor megjelennek ilyen boxok a képen, melyben ajánlanak más videókat. (pl. zenei videók esetén az előadó/kiadó egyéb videóit) - nem az annotations/kommentárok ezek, amik egyszerűen kikapcsolhatók.
szóval az a kérdésem, hogy ezek az ajánlások kikapcsolóhatók valahogy? akár YT-on belül, akár a böngésző reklámblokkolója segítségével? -
gojko.m
senior tag
1)
Sajnos, valamilyen biztonsági probléma miatt törölték a hivatalos mozilla kiegészítők közül az FVD-t. De, ezen az oldalon megtalálod amit keresel: [link]
Konkrétabban: a download this .7z archive linkre kattintva ott van becsomagolva az artur.dubovoy@gmail.com.xpi fájl, amivel az FVD addont vissza tudod rakni.2)
Van más - és szerintem jobb - alternatíva is: [link]3)
Nem olvasod a privát üzeneteid? -
Kékes525
félisten
válasz
Andris...
üzenetére
"Biztos, hogy Firefox hiba, mivel IE-ben működik."
Biztos, hogy nem biztos hogy Firefox hiba. Lehet, hogy egy reklámblokkoló miatt van. Elsőként kapcsold ki azokat és úgy nézd meg. Ha úgy sem jó, akkor letiltott kiegészítőkkel indítsd újra, ha úgysem jó akkor már lehet, hogy Firefox hiba, de ez szerintem szinte kizárt, mert másnál is kellene jelentkeznie. Ha kikapcsolt kiegészítőkkel megy, akkor egyenként kell végigzongorázni a kiegészítőkön. Ha a reklámblokkoló az oka, meg kell keresni, hogy melyik szűrő és/vagy beállítás okozza."indítottam kiegészítők nélkül, "
Ja hogy már így is csináltad. Akkor sem a Firefoxra gyanakszok, mert meg kell még nézni egy szűz profillal vagy egy új telepítéssel. Okozhatja egy rossz beállítás is.
Nálam tökéletes: [kép] [kép] Firefox 66.0.5 (64 bites), néhány kiegészítővel: [kép]
-
Andris...
aktív tag
Pár napja tapasztaltam, hogy a Facebook üzeneteimet nem tudom megnyitni. Sem az instant üzenetek nem gördülnek le, sem a "Megjelenítés Messengerben" opció nem tölt be. Ha üzenetet kapok, csak pirossal ott van fent a jelzés. Jobb esetben csak egyből megjelenik alul chat ablakban, de van (mint most a képen), hogy nem látom egyáltalán. Biztos, hogy Firefox hiba, mivel IE-ben működik.
Google, Firefox súgó nem segített. Töröltem cache-t, indítottam kiegészítők nélkül, frissítettem a Java-t. Semmi.

-
Kékes525
félisten
Nálam minden nap 18 órakor automatikusan lefut egy profilmentő bat file [kép] :
cd %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\hh8nlhto.default-1557114504404\
C:"\program files\WinRar\Rar.exe" a -r -rr -dh -m5 -ag[YYYYMMDDHHMMSS] C:"\Program Files\Mozilla Firefox\"FEBE-BackUp\profile-backup.rar *.*
cd \Másrészt a Macrium is mindennap menti a rendszerpartíciót.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ismert minden: Mozilla pulls S3.Translator and Screengrab Firefox add-ons from AMO
Azaz azért távolították el az AMO-ról mert megkérte a felhasználókat, hogy engedélyezzék a névtelen statisztikák gyűjtését (nem szükséges ezt engedélyezni). Alapértelmezésben le van tiltva a bővítményben. Én hagytam letiltva. [kép] Ja és a Thunderbird-é ott van az AMOn. [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ezt értem, de a Chrome máshogy épül fel ott nem okoz problémát de továbbra is azt mondom ez mind mellébeszélés biztos tudja a fejlesztője, hogy a Mozilla-nak mi a baja vele azt csinálja meg és újra használni fogom. Lassan egy éve csak a tötyögés megy. Érdemi leírást, hogy pontosan mi az ami nem tetszik a Mozilla-nak és hogy ezt ő miért nem tudja vagy hajlandó javítani.
Nekem bőven jó az IM translator. Amúgy minden mindig változik fölösleges leragadni akárminél mindig van újabb, jobb, más alternatíva. Akik körömszakadtáig ragaszkodnak ehhez a kiegészítőhöz őket ugyanazok közé sorolom mint akik még mindig Windows 7-et használnak, 1-2 éves Firefox-ot, és tiltva van a gépükön az update mert így biztos jobb.
Amint újra elérhető lesz a hivatalos Firefox kiegészítők között lehet teszek vele újra egy próbát
Na ez a másik pont erről beszéltem:" Nem hiszem, hogy kémprogram." én nem hinni hanem tudni akarom, hogy nem kémprogram és erről biztosítékot is akarok és a hivatalos kiegészítők oldala egy ilyen biztosíték.
A legjobb lenne ha megszüntetné a fejlesztését, és nem hitegetné a "rajongókat" hogy "kis félreértés van" "majd megoldja" stb. lassan egy éve nem tudja vagy akarja megoldani.
Ha a szükséges változtatás némi funkció csökkenéssel járna sokan azt is lenyelnék, ha végre a Firefox oldaláról lehetne tölteni.
SŐT ez az S3 elég jó bejáratott brand akár újra is írhatta volna ezt a kiegészítőt akkor is sokan használnák.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ezt találtam: Well, the extension used <link rel="stylesheet" href="moz-extension://{url}"/> to inject its download toolbar styles into every page, even when that feature was explicitly disabled.
This is problematic because of bug 1372288, which is the reason why none of my extensions ever do that, and if I need stylesheets in the page, then I use either the stylesheets property of the content_scripts key, or the browser.tabs.insertCSS(…) method.
2 utat látok:
1. csinálja meg hogy AMO kompatibilis legyen
2. fejezze be -
junior11
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Okés de még mindig nem tiszta mi a gond, valami félreértésről olvasok és hogy meg fogja oldani kb. egy éve próbálja megoldani, most akkor mi van? Más fordító program készítők tudják AMO kompatibilissá tenni, neki miért nem megy?? Van kismillió alternatíva én tuti nem használom.
-
nubreed
veterán
A Ublock Origin mellett szükség lehet még Disconnectre szerintetek? Vagy a UO tudja már azt, amit a Disconnect is?
-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu.
üzenetére
" de ugye egy ideje megszüntették a támogatását"
Nem, nem szüntették meg a támogatását, csak a hivatalos (AMO) site-ról törölték.
Itt megtalálhatod a legújabbat, ami már trükközés nélkül használható: Why S3.Translator web extension was removed of AMO ?
Erre klikk [kép] És a hozzászólásoknak között ott a 6.25-ös. Ha nem találod itt van: s3translator-6.25-an+fx.xpi
-
Nos, Firefox "küzd" a verzió visszaváltás ellen (downgrade), lehet hogy ez is a 67-essel jött be, de most mióta a dev már 68-on van tuti, mert vissza akartam rakni a 67-eset egy idegesítő hiba miatt a következő béta verzióig, de amikor visszakerült, már nem indult el többet normális módon. Startkor egy üzenettel fogadott, miszerint régi verziót észlel (ezt még hosszabban taglalja, csak már nem emlékszem többre belőle), és az adatok védelme érdekében két lehetőséget adott: Kilépés vagy Új profil létrehozása.
Ha--allow-downgrade-del indítottam, akkor pedig eltűnt a témám + nem töltött be egyetlen weboldalt sem. -
Kékes525
félisten
válasz
Pityu.
üzenetére
Nincs, az Windows tuning volt (gondolom a barnás színre gondolsz). A róka a színek egy részét átveszi a rendszertől, jelen esetben a fehért, amit nagyon nem szeretek, hogy minden fehér (még a Dark témával is), ezért néhány fehér színt átállítottam a látott színre. Ez sok programban látható, sajnos nem mindegyikben, mert néhány saját jogon követi a Windows fehér színvilágát. Amúgy nálam a Firefoxnál a sötét téma van bekapcsolva.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\ColorsItt állítgattam át a színeket.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Fandango
üzenetére
Nyugodjál megfele.
A Ghostery profi kezekben van:
Ghostery© is a Cliqz company. Learn more about Cliqz.
©Cliqz International GmbH, a wholly-owned subsidiary of Cliqz GmbH. All rights reserved.https://cliqz.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Cliqz
"Cliqz is a web browser developed by Cliqz GmbH. It is a fork of the Firefox web browser with privacy-oriented changes, among which are a crowdsourced anti-tracking mechanism and an in-house search engine embedded within the browser, utilizing its own index of web pages to produce suggestions within the address bar dropdown menu rather than on separate pages. The browser's developers argued that other privacy-focused search engines may still pass the user's IP address to third-party search providers.[citation needed] Cliqz is available as a desktop and mobile web browser as well as an extension for Firefox itself.[3][4]
Cliqz is majority-owned by Hubert Burda Media. In August 2016, Mozilla, developer of Firefox, made a minority investment in Cliqz. Cliqz plans to eventually monetize the software through a program known as Cliqz Offers, which will deliver sponsored offers to users based on their interests and browsing history. However, these recommendations will be processed locally based on a remote repository of offers, with no personally identifiable data sent to remote servers.[4]
On 15 February 2017, Cliqz International GmbH, a wholly owned subsidiary of Cliqz GmbH, acquired the privacy-oriented browser extension Ghostery.[5][6] "
"(#58992) Syl válasza Matthewus (#58989) üzenetére
Syl
(PH! nagyúr)A Cliqz német kézben van és ők kicsit komolyabban veszik az adatvédelmet."
Agreed!
-
Kékes525
félisten
C:\Users\--felhasználói fiók neve--\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\--profile könyvtár neve (ez egyedi azonosító)--\extensionsAhol az xpi kiterjesztésűek az addonok. A megfelelőt kimásolod, betenni pedig a kiegészítőknél (about:addons) ==> fogaskerék ==> Kiegészítők telepítése fájlból.[kép] Ha nem találod, akkor a USER könyvtáron belül egy *.xpi keresést csinálsz. Nálam a keresés egy része így néz ki:
Az Everything-el a legegyszerűbb a keresés.
-
Találtam egy jó kis fordítót,eddig S3 translatét használtam de ugye egy ideje megszüntették a támogatását a firefox-hoz de még működött.Aztán el kezdett szarakodni nem minden oldalt fordított,vagy gyors fordítás mikor kis keretben jelent meg a fordítás ott már fordítani sem akart hanem kiírta,hogy kapcsolati hiba.Kipróbáltam pár fordítót de most ez lett a tuti befutó.
Mate Translate , hivatalos oldala -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy Tenda márkájú routert aminek a kezelőfelületét a tendawifi.com vagy megcímezve azt, alapesetben a 192.168.0.1 címen lehet elérni. A problémám az, hogy a Firefox nem tölti be az oldal és a címsáv elején egy pirossal áthúzott lakat látható, mondván a "kapcsolat nem biztonságos" Hol vagy hogy lehet engedélyezni, hogy a vélt és és minden bizonnyal nem valós veszély ellenére mégiscsak töltse be az oldalt mert én nem találtam? A Microsoft Edge minden gond nélkül megnyitja.
-
-
NGA
addikt
Kis segítséget kérek. Hogy lehet elmenteni egy addon-t? A Flash Video Downloader-t nem találom fent, de az egyik gépen még fent van.
-
törölt tag
Régi YouTube kinézet visszaállítása about:config-ban 2 bejegyzés hozzáadásával:
preference name: general.useragent.override.youtube.com
preference value: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0Nálam most nincs fent a Firefox, de aki úgy gondolja, nézze már meg, hogy működik-e!

-
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
" Egyedül a jelszavak exportálását nem tudom, volt erre régen addon, de a Webrender/Quantum ággal már nem megy."
Nálam az is egyszerű volt, mert 0 jelszót kellett átvinnem.
KeePasst használok. Amúgy az is megoldható, ha valaki Firefox Quantumot használ: FF Password Exporter -
Frawly
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Néha nem is árt új profilt kezdeni. Kb. fél-egy évenként. Ha túl régi és túlhízott egy profil, az elkezdhet furcsa bugokat okozni. Pl. csak ablakban jön elő a böngésző, hiába használod mindig teljes képernyőn, meg bizonyos weboldalakon előjöhet hibás renderelés, jelszót nem jegyez meg, stb..
Az új profilra épp úgy át lehet vinni a könyvjelzőket, újra fel lehet telepíteni ugyanazokat az addonokat. Egyedül a jelszavak exportálását nem tudom, volt erre régen addon, de a Webrender/Quantum ággal már nem megy.
-
Kékes525
félisten
Ha ez mindenkinek jó, akkor már csak azok maradtak, akiknél valamelyik beállítással ütközött a javítás. Ezek gondolom már elég kevesen vannak. Én is ilyen voltam, de engem már ez nem érint, mert újratelepítettem a Firefoxot úgy, hogy minden könyvjelzőmet és addonomat (azok beállításával együtt) áttudtam vinni az újra. Így gyakorlatilag mintegy 1 óra alatt ott folytathattam a böngészést mint előtte és lett egy friss profájlom. Ráfért a frissítés, mert például a rar tömörítésű profájl mentéseim már egyenként 200 MB-osak voltak. Most csak 80 MB-os egy mentés. Persze a profájlon belül is törölhettem volna a feleslegeket, de legalább így a beállításaim is frissültek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Biztos, hogy nem biztos hogy Firefox hiba. Lehet, hogy egy reklámblokkoló miatt van. Elsőként kapcsold ki azokat és úgy nézd meg. Ha úgy sem jó, akkor letiltott kiegészítőkkel indítsd újra, ha úgysem jó akkor már lehet, hogy Firefox hiba, de ez szerintem szinte kizárt, mert másnál is kellene jelentkeznie. Ha kikapcsolt kiegészítőkkel megy, akkor egyenként kell végigzongorázni a kiegészítőkön. Ha a reklámblokkoló az oka, meg kell keresni, hogy melyik szűrő és/vagy beállítás okozza.

KeePasst használok. Amúgy az is megoldható, ha valaki Firefox Quantumot használ: