- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Unokatestvérem írt most nekem, hogy gondjai vannak a Firefoxal. Idézném:
"Van egy olyan gondom, hogy pár napja nem enged pár oldalt rendesen betölteni a gép, pl. a biliárdot amit a kapu.hu-n keresztül szoktam. Valami irányelvre hivatkozik.
"Firefox nem engedte meg, hogy az oldalt ezen a módon betöltse, mert az oldal tartalombiztonsági irányelve ezt tiltja."
No, tegnap frissítettem a Firefoxot, ezzel csak halmozódtak a gondjaim! Gyakorlatilag a fele oldal (pl. Digisport, Jófogás, Blocks, Lottószimulátor) úgy töltődik be, hogy fele kép, szöveg sehol, érzésre találod meg egérrel, mit hova kell beírnod. Ehhez képest pedig több oldalnál semmi gáz.
Az már csak hab a tortán, hogy a jelszavaim persze törölte, de mivel ezeket kiírtam, így ez nem gond.Mi a t***m lehet vele!?"
Öszintén szólva így a leírásból nekem fogalmam sincs, hogy mi lehet. Még ötlet szintjén se.
Valaki esetleg?

Szerk.: Win 7-et használ, és gondolom a legfrissebb 59-es Firefox-ot telepítette (ezt utóbbit nem írta, csak feltételezem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valaki esetleg?

KAMI911