Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rainman05
tag
Sziasztok.
Firefoxban a Youtube videók úgy indulnak hogy kb. 10 másodpercig nagyon pixeles a kép hiába van beállítva nagy felbontásra a lejátszó! Miért lehet ez? -
Beren
aktív tag
válasz
Rimuru
üzenetére
A facebook Phishing Protector-t már teszteltem, de nem az volt...
Nem biztos ám, hogy csak a Facebook-kal van gond (ott szinte mindig), más oldalakon ugyan még nem vettem észre, de attól még nem lehetetlen... Úgy tűnik, kénytelen leszek rászánni az időt és végigfutni a plugineken. Nem vagyok boldog... 
-
BiP
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszi.
gpu: Ez tegnap este jutott eszembe nekem is (igazából csak tegnap kezdett el annyira bosszantani a dolog, hogy agyaljak valami megoldáson, sokáig reménykedtem, hogy valami frissítéssel megoldódik magától), de azóta meg nem voltam gép előtt, hogy kipróbáljam.
profil: lényegében a leírások is ennyit írnak, remélem ez még működik. Mert ha igen, akkor lehet, hogy ez lesz, és hagyom a dev-et a fenébe.
-
EmptyParadox
senior tag
Hmm, esetleg hardveres gyorsítás kikapcsolása?
Két külön profil:
Firefox ikon -> cél mezőbe idézőjel után: -p
Ezzel megnyitod a profil managert, létrehozod a szükséges új profilt.
Két külön ikon, az egyik maradhat akár simán is (akkor az a defaultot fogja megnyitni), másik cél mezejébe pedig az idézőjel után: -p ProfilNeve -no-remote
Elvileg ennyi az egész.
-
BiP
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Nem meglepődök, hanem választ keresek. Tisztában vagyok a kockázatokkal, és azért is említettem meg ezeket, mert én is ezekben látom a probléma okának lehetőségét (ill. ezek kombinációját)
Párhuzamosan használunk 2 firefoxot asszonnyal, (sima és dev), és így volt a legegyszerűbb megoldani, hogy párhuzamosan futhasson 2 külön FF is, és ne kelljen profilokkal sem szarakodni. (bétával nem fut így együtt, csak a dev.)
Sokáig jó volt, csak pár hete bugos, ezért vagyok kíváncsi, hogy más is talákozott-e ilyennel, van-e megoldás, tehát érdemes-e foglalkozni vele, vagy tudjam be a "béta" cuccok bugosságának, és éljek együtt a dologgal?! (és/vagy cseréljek szoftvert)
Opció még egy teljes rendszerújratelepítés, de se időm, se energiám nem volt még eddig rá. És nem is biztos, hogy ez megoldja, bár látok némi esélyt.De ha valakinek van arra ötlete, hogy 2 sima FF vagy sima+béta futtatható-e kényelmesen párhuzamosan külön profilokkal, (és ezáltal lecserélhetném a dev-et), nekem az is jó.
A fórumban a leírás röpke 5 éves, neten se nagyon van frissebb, kérdés, hogy ez a módszer valid-e még. Még nem próbáltam, de lehet, hogy ránézte
A lényeg, hogy legyen 2 teljesen független firefox, aminek semmi köze ne legyen egymáshoz. Ha nagyon nem megy, akkor feltolok magamnak egy Chrome-ot, és elfelejtem az egészet
, de ez az utolsó lehetőség. -
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A FF43 és 44 között változott valami komolyabb dolog? A 44-es folyton megáll, ha a Facebook-ot túrom, de érdekes módon csak a Facebook-nál. Fullosan elfoglalja a neki jutó processzormagot és nem történik semmi, csak a Feladatkezelővel lehet kilőni. A 43-as nem csinál ilyet... Meg lehet nézni valahogy, hogy mi is fogja meg ilyenkor a 44-est?
Beren
-
BiP
nagyúr
Sziasztok,
Firefox Developer-t használok (legújabb 46a2), Win10 legújabb Insider build, nvidia kártya, legújabb driver.
Elég gyakran csinál olyat, hogy eltűnik a weblapról a tartalom (vagy fehér lesz, vagy fekete). Tabok, minden megmarad, de mindegyikről eltűnik az infó. A FF újraindításával megoldódik, újra megy egy ideig. Nyitott tabok számától nem függ a dolog.
Tapasztalt más is ilyet? Van valami tipp, hogy mi lehet a gond? (FF, Win10, driver, én ezekre gyanakszom)
Sima FF 44 is van a gépen, azt asszony használja párhuzamosan, azzal nem jelentkezik a gond, csak a DevFox-ban, és talán már az előző verzióval (45) is ezt csinálta, ha jól emlékszem. -
törölt tag
Sziasztok!
Be lehet úgy állítani a böngészőt hogy az előzményeket egy előre meghatározott időtartamban törölje? Pl hetente...
Köszi!
-
newmoonlight
senior tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Jól mondja Matthewus. Az about:config-ban a plugins.click_to_play értékét állítsd át true-ról false-ra. Nekem is állandóan baszakodik a flash. Ezt még nézegetheted: [link]
-
Mtbsrác
senior tag
Nagyon tré lett a mostani 4X-es kiadásu FF-ek. Linux Mint alatt Fészbúúkon állandóan kifagy, leáll feladatkezelő is 120% proci használatot ír ki rá. Csak kilőni lehet feladatkezelőben is a progit bezárni felejtős. Egy asztali és egy laptopon is ezt csinálja. Kicsit szánalmas már. Amúgy semmi sincs feltelepítve az ff-be only maga a böngésző.
-
Matthewus
őstag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Nézd meg about:config-ban a plugins.click_to_play értékét. Használsz valamilyen kiterjesztést?
-
Beren
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Friss a Flash? Ha jól tudom, egy időben a FF letiltotta azokat a bővítményeket, amik nem voltak frissítve. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom. Viszont ha nem friss a cucc, akkor eleve érdemes frissíteni.
-
kaposznyak
aktív tag
Köszönöm, kipróbálom.
A korábbi kérdéshez kapcsolódva: Most már csak az Adobe Flash rosszalkodik. "Adobe Flash aktíválása" a szürke háttér előtt, holott a Bővítménykezelőben "Mindig aktív" a szabály, + a Védett mód is ki van kapcsolva.
Néha bal felül is megjelenik az ablak, hogy fenntartom-e a bővítmény blokkolását vagy engedélyezem.
-
Beren
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
A cookie-s kérdésre. A böngésződben le vannak tiltva a cookie-k? Esetleg be van állítva, hogy kilépéskor törölje az összes böngészési adatot? Ha igen, akkor ez a baj: amikor rákattintasz arra, hogy elfogadod, azt is egy cookie-ben tárolja el. Amikor legközelebb megnézed az oldalt, akkor a FF ebből a cookie-ból ellenőrzi vissza, hogy elfogadtad-e cookie-k használatát... Ezt úgy hívják, hogy 22-es csapdája.
Megoldás: kapcsold be a cookie-k használatát, vagy ne engedd, hogy törlődjenek. Ha ezt nem szeretnéd és használsz valamilyen adblockert, vedd fel a listára ezt, ez kimondottan erre lett kitalálva. Persze így is átcsúszik néha egy-egy cucc, de azt meg manuálisan hozzáadhatod az adblocker listájához.
-
siege5
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Tökéletes, köszönöm

-
EmptyParadox
senior tag
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Minden bővítménnyel gondja van (silverlight, adobe flash stb.), de a "Ellenőrizze bővítményeit" oldalon csak pörög a kerék, nem adja fel a listát a problémás elemekről, nem tudok frissíteni. Mit tegyek?
Másik: Minden oldalon alul kiírja, hogy "Oldalunk cookie-kat használ, engedélyezze, járuljon hozzá" stb
Rákattintok, hogy rendben, mégis következő látogatáskor újra felugrik. Ezzel mit lehet tenni?
Harmadik: Java Deployment Toolkit Kell ez nekem, mezei felhasználónak?
-
cobra64
csendes tag
válasz
creed33
üzenetére
YT center-t egy ideje már nem fejlesztik, érdemes váltani youtube plusra , hasonló hozzá. Én már tavaly megléptem ezt, miután nálam sem működőtt és keresnem kellett valami alternatívát.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
YT center developer build 537-et használom,akarom írni használnám ha működne.
Egyszerűen hiába maradt bekapcsolva, a youtube-ról eltűnt a kiegészítő.
Adblocot lecseréltem ublock-ra,de ennek nincs köze hozzá.
Mi lehet a gond?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elvileg a jövő hét folyamán kéznél lesz az a gép, amire ez kellene majd, akkor teszek vele egy próbát. Köszi a tippet, és az infókat!

-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát ez jó kérdés, én a melóhelyi gépen is admin vagyok, itthon meg ugye egyértelmű, de tippem szerint a rókára nem vonatkoznak a Windows ilyen jellegű beállításai. De ez csak tipp, meg kell nézni. Ha viszont nem megy, akkor IE-vel, és talán Chrome-al is meg tudod csinálni ugyanezt, lévén az IE beállításait tuti lehet védeni a Windows Group Policy-vel, a Chrome pedig az IE beállításait használja ha jól rémlik. De ezeket én sem használom, úgyhogy tényleg csak ötletelgetés...
Keresve vannak megoldások, de semmi egyebet nem tudok róluk.
https://www.youtube.com/watch?v=pZJiDr_Qyzk
stb... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt kipróbálom, köszi a tippet!

Hoho, ez bejött, szuper!
Ebből adódóan egy kérdés, ha ez be van álltíva mondjuk admin fiókon, akkor ezt korlátozott fiók alatt tudják módosítani?
-
Puma K
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Helló!
Ez valami "egyedi Firefox betegség" mert laptopról használva én is ilyesmi grafikus hibákba ütközök. A gép hardvereivel és szoftvereivel nincs gond, mert kb 2 éve volt telepítve bármi is erre a gépre, csak ahogy frissül az FF néha olyan anomáliákba ütközök, hogy csak pislogok...
Ritkán jön elő, de ha igen akkor a megoldása általában annyi, hogy le-fel görgőzök az adott lapon vagy ráfrissítek... nem tudom mitől van.
Neked csak integrált megjelenítő van a gépedben?
-
Köszi a tanácsot.
Használok vírusírtót a win10 beépítettjét. Plusz használom Malwarebyte-ot, illetve a FF-ban WOT-ot, illetve noscriptet. Szerintem arra mire én használom a gépet elegek.
A pirosak, az office upload center, intel management, és wifi, A sárga pedig szintén driverek.
-
SP4C3
veterán
válasz
adamssss
üzenetére
Üdv.
Az szép bug. Ha 64bites a firefox, akkor próbálkozz 32-bitessel (aztmondják nem annyira bugos és nem kell vele szívni).
Másrészt feltűnt, hogy tele van a notify area (jobb alsó sarok) érdekes ikonokkal, de antivírust nem látok.
A pirossal keretezett ikonok lehetséges rosszindulatú sz@rságok, amiket telepítés során tukmálhattak rád, a sárgával keretezettek pedig nem létfontosságú feleslegesen induló programok. Task Manager és nézd meg mik indulnak a gépeddel.

Firefox bővítményeire is nézz rá!
-
-
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Aki váltott 32Bit-es FF-ről 64Bit-re az vett észre különbséget?
Azon kívül, hogy több RAM-ot tud most már megzabálni gyakorlati haszna van a váltásnak?
Üdv
Puma -
hackeeeee
Jómunkásember
Proxy nélkül meg lehet-e azt csinálni a rókával, hogy alapból minden oldalt blokkoljon, és csak az engedélyezett oldalakat nyissa meg, azon kívül semmi mást?
-
Beren
aktív tag
Üdv!
Akiknél fagyogat a FF44, azoknak segíthet, ha letiltják a hardveres gyorsítást. Nekem is fagyott, letiltottam, most oké minden.
Beren
-
betyarr
veterán
üdv!
egyik pillanatról a másikra kifagyott az ff böngészés közben.illetve,már azt játssza,hogy elindítom és kifagy azonnal és semmi.lehet ezzel valamit kezdeni?
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Bocs közben észrevettem hogy én hibáztam,nem állítottam be amit be kellett volna a kiegészítőben.

Köszönöm a segítséget mégegyszer!
-
medica
senior tag
Hi! Újabban fagyogat a ff egyes oldalaknál (index pl), nem tudom mitől. 44-es van fent kb 42-től csinálja win7 alatt. Van valami amivel orvosolható?
-
spammer
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
pyllyukko/user.js
The Ghacks user.js Firefox privacy and security list has been updatedSaját user.js-t ajánlott kreálni, nem pedig a prefs.js-t átírni.
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szia!
Pl a wikipedia oldalakon sem működik többek között. -
Faterkam
addikt
Újra raktam a Firefox.ot, de most meg nem találom azt a beállítást, hogy egy lapnál is kérdezzen rá a bezárásra. Valaki fejből esetleg

-
VIPowER
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszönöm, végül is még csak vagy 20 éve használom a Firefoxot, nem csoda hogy nem tudtam.

-
VIPowER
őstag
Üdv.
Ha egy lapon link nélküli helyre kattintok, és leütök egy betűt, akkor feljön alul a keresőmező.
Ezt ki lehet kapcsolni valahogy? -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta a Firefox.-ban elég furcsán tölti be a jófogást. Az F5 heves nyomkodása sem oldja meg a hibás oldaltörést. Chrome és IE alatt frissítgetés után helyre áll. Ez nálam csak vagy másnál is fennáll
-
CartmanLand0
senior tag
Eddig semmi problémám nem volt a 64bitessel, egyik gépen sem ... ez a probléma nemrég jött elő hirtelen ...
-
vlevi
nagyúr
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Állj vissza 32 bites rókára.
Azért, mert a rendszered 64bites, még nem szükséges mindenből azonnal 64bites szoftververzióért szaladgálni.
Sőt, néha jobb, ha a 64bites rendszeren 32 bites sw fut, mert így az jobbal el van zárva a rendszertől, nem kapja meg a teljes memóriát, ...
A 64bites szoftbernek akkor van feltétlen létjogosultsága, ha valóban kihasználja azt. Pl ha a 64bites utasitaskeszlettel jobban működik, vagy értelmesen képes kihasználni több, mint 2G memóriát (ennyit kapnak max a 32bites progik, de lehet, hogy 4-et?), pl videóvágás, vagy játékok ban. De arra nem kell 64bit, hogy a flashplayer, vagy másik memoryleakes kiegészítő, vagy javascript az előbbi 2 helyett 16gigát tudjon teleszemetelni... -
movax
őstag
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Semmi értelme a 64 bitessel kínlódni.
-
Top cat
addikt
válasz
üzenetére
Böngésző címsorába beírod about:config és nyomj egy entert, ígérd meg hogy óvatos leszel.
Keresőbe kezd el begépelni "browser.newtabpage
browser.newtabpage.columns->itt adhatod meg, hogy hány oszlop legyen (alapból 5 van )
browser.newtabpage.rows->itt adhatod meg, hogy hány sor legyen (alapból 3 van )Hogy mennyit lehet beállítani max azt nem tudom de szerintem bőven elég az alap 15.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Kb egy két hete folyamatosan problémám van a böngészővel ( 64 bites verzió, Win8.1 ). Sokszor összeomlik, néha olyan, mintha megszakadna a net kapcsolat, ujraindítom a böngészőt, kiírja hogy probléma volt, utána jön egy újabb üzenet hogy a firefox profilt nem lehet betölteni ( vagy valami ilyesmi ), és csak ezek után lehet újra elindítani ... másnál is problémás mostanában a böngésző ?
-
törölt tag
sziasztok,
hogylehet az új lapon a kedvenc oldalak megjeneítésénél több oldalt megjeleníteni ?
Nekem jelenleg 8 oldal jelenik meg, ott váltogatódik a lapok neve és sorrendje a látogatások gyakorisága alapján .Lehet ezt alakítgatni, bővíteni, bárhogyan átalakítani?
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Közben folyamatosan használom a böngészőt.
Sajnos mégsem tökéletes a megoldás.
A weboldalak egy részénél működök a dolog,más részénél nem.
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szia!
Azt akartam hogy sima bal klikkel nyíljon meg új lapon a hivatkozás.
Tab Mix Plus meg is oldotta a problémát.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
creed33
üzenetére
Kattints a linkre középső gombbal, vagy ctrl+bal klikkel, és akkor új lapon fog megnyílni.
Meg elvileg a Tab Mix Plus tud ilyet, hogy sima bal klikkel is új lapon nyitja meg a hivatkozást. -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Hol és mit kell beállítanom ha azt szeretném hogy egy weboldalon található hivatkozásra rákattintást követően a hivatkozás mindig új lapon töltődjön be? -
Krystal_s
addikt
Működik, 2 gépen is néztem...
Nálunk gyakran változik az IP cím, de most a legutóbbi fióktiltásoknál az IP is ugyanaz volt, mint az előző napokban. Mégis valamiért idegennek látta a Gmail. Nálam sem történt semmi változás. Okos eszközön nem használom azokat a címeket, ezért más kiegészítő sem próbálkozhatott a belépéssel.
A Gmail által jelzett időpontban, amikor szerinte egy ismeretlen próbálkozott a belépéssel, akkor indítottam a gépet+böngészőt. Indításnál az X-notifier alapból leszokta kérdezni a címeket. (most ezt kikapcsoltam) Ezért is gyanakodtam erre a kiegészítőre, hogy valami miatt rosszul/máshogy kérdezte le a címeket, amit a Gmail idegennek érzékelt.
Ilyen esetben felfüggeszti a fiókokat és várja, hogy igazolva legyenek. Addig az X-notifier sem tudja lekérdezni a leveleket. Nekem is azért tűnt fel, hogy valami gond lehet a fiókokkal, mert az X-notifier pirossal jelezte, hogy nem tudja lekérdezni a címeket. -
spammer
veterán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Akkor nem kutakodtál eléggé, mert a forrásban ott a youtube link: [link]
Amúgy ott az összes videójuk. -
DS39
nagyúr
úgy tűnik hogy a Google a szolgáltató általi IP cím váltásra is háklis.. (egész más tartományú ip-t osztott ki)
manuális bejelentkezésnél gyanakvóan elkérte a másodlagos e-mail címet. azt követően jó lett a kiegészítő is, de ehhez az kellett hogy mindegyik fiókban egyenként belépjek. -
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Szia!
Írj az ATV-nek, gondolom az Ő tulajdonuk.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Ezt a videót szeretném áttölteni youtube-ra, mert így máshova is beágyazható:
http://www.atv.hu/videok/video-20160203-hegedus-zsolt-eb
Hogyan lehet ezt megcsinálni? Próbáltam különféle böngészőkiegészítőkkel, forrásban is kutakodtam, de egyik módszerrel sem tudtam ezt a videót letölteni
Mit javasoltok? Fontos volna, köszi! -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a firefoxnál a gmail fiókomban található hangoutsban nem tudom használni a kamerát és a mikrofont? Azt írja ki hogy bővítményt kell telepítenem (GoogleVoiceAndVideoSetup.exe), de hiába rakom fel, utána sem működik és újból bővítmény telepítését írja ki,
Mi lehet a gond? Ötlet, vélemény?
Kell vagy lehet engedélyezni valahol külön a kamerát és a mikrofont?
köszönöm
-
törölt tag
Nem tudom letörölni a gépről ezt az ócska böngit (44.0 x64), mert nem indul el az uninstall... Valaki találkozott már ilyennel?
Mégis mit kéne tennem, hogy le tudjam takarítani? A Revo sem tud mit kezdeni vele... -
dances
tag
Üdv!
A 44.0 -ás tűzróka hány proci magot tud használni?
-
ceia
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Comodo tűzfalam van, antivírus nincs*, hetente scannelek Malwarebytes-szal, és amúgy minden letöltött exe-t csekkolok a Virustotalon. A MBAM sosem talál semmit. Eddig egy ilyen figyelmeztetésnél sem tettem be az url-t kivételbe, tehát elmaradt a látogatása mindnek. Csak már érdekelne, most tényleg olyan komoly ha nincs tanusítvány? Most is csak egy jpg képfájl jelent volna meg a blokkolt címen..
*Avira volt ,de egy hiba miatt leszedtem, aztán nem került vissza. Kiderült, hogy a VT és MBAM elég, és persze a saját óvatosság, pl. nem nyitok meg kéretlen emaileket. Havonta scannelek adawarerel, adwcleanerrel, cleanmasterrel és adware removal toollal és nincs találat

(#45912) SP4C3 Igen, legfeljebb annyi az érdekesség, hogy angol nyelvű windows, de magyar területi beállításokkal.
-
ceia
őstag
Egy kép megjelenítése helyett ezt az üzenetet kaptam a Firefoxtól. (volt már jópár ilyen más oldalakkal is) Lent van olyan, hogy értem mi történik, és akkor elvileg tovább engedne, de csak akkor, ha beteszem a kivételek közé ezt az oldalt, ahol a kép van. Mármint azon kivételek közé, amikben bízom még ha nincs is érvényes bizonyítványuk. Eddig tiszta. De miért nem lehet csak úgy arra utasítani, hogy csak most engedjen tovább, miért kell ehhez feltétlenül betennem a kivételek közé?? Utána ki tudom venni onnan?

-
DS39
nagyúr
válasz
Top cat
üzenetére
hát eléggé.
a régi profilban benne lesznek az előzmények, utoljára megnyitott lapok stb. de kétlem hogy így "szövegesen" ezt ki tudnád nyerni, esetleg ha a portable foxhoz telepítesz SQLite manager kiegészítőt, akkor tudsz lekérdezni a .sqlite adatbázis fájlból.
viszont nem egyszerűbb feltelepíteni egy rendes foxot? az használni fogja a régi profilt valószínűleg, vagy ha újat hoz létre, a régi tartalmát bemásolni oda, és akkor megtalálod amit keresel.
-
Top cat
addikt
Ez a places.sqlite-wal 1GB-os méret nem túl brutális?
A régi Firefox úgy volt beállítva, hogy újraindításkor jelenítse meg a legutoljára megnyitott oldalakat.
Volt egy két oldal ahova már nem találok vissza de jó lenne ha meglenne.Ebben a profil mappában nincs véletlenül letárolva ez valahogy?
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Van egy összetett kérdésem.
Az előzmények: Nemrég összeomlott a Tűzrókám és nem is sikerült sehogy újraindítani. Úgy voltam vele, hogy nem kínlódok
uninstalláltam és felraktam egy Portable verziót. Ez most 240MB-ot foglal el.Most, hogy fogyott a hely a rendszerről elkezdtem törölni a felesleges temp állományokat. Azt vettem észre, hogy a
C:\Users\Admin\AppData\Roaming mappában van egy Mozilla mappa. Azon belül \Firefox\Profiles\93klht6c.default mappa aminek a mérete 1,2GB.
Ezen mappán belül van egy állomány places.sqlite-wal ami maga 1GB.Jólsejtem, hogy ez a régi telepített Firefox maradványa amit valamiért az uninstall nem szedett le?
A Portable verzió nem csak a saját mappájába ír?
Ugyanis a C:\Users\Admin\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\ mappában van még két másik is
Crash Reports-BackupByFirefoxPortable
Crash ReportsEzeknek a módosítási dátuma mostani.
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem biztos ám, hogy csak a Facebook-kal van gond (ott szinte mindig), más oldalakon ugyan még nem vettem észre, de attól még nem lehetetlen... Úgy tűnik, kénytelen leszek rászánni az időt és végigfutni a plugineken. Nem vagyok boldog... 

Mi értelme van a 64 bites fejlesztésének?
Hát ez fel sem merült bennem, mert eddig le tudtam menteni az oldalukról ,de most szigorítottak. De ez szuper, hogy ott elérhető, köszi!