Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem a téma csinálja amit kiválasztok, mert mindegyik így néz ki, és 38 alatt garantálom hogy nem így nézett ki, mivel ezt is az alatt választottam ki.
Írtam pedig, hogy a kurzor nem tűník el teljes képről, ami 38-on tökéletesen jó volt.
Akkor már sose lehet kikapcsolni ezt a hatalmas biztonsági segítséget, mert akkor én elbúcsúzok az új esr-től, nekem jó a 38-as. -
Matthewus
őstag
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Most már biztos vagyok benne, hogy nálam bugol a teljes képernyőn a firefox esr. Gondoltam, hogy jaj biztos túl sok és rossz az a pár bővítmény amit használok http://imgur.com/a/K1eFi. Most fel raktam azért is a portable apps esr-t, teljesen tiszta, semmi sync, semmi plugin, semmi bejelentkezés, semmi csak egyszerűen teljes képre rakom és ott is előjön és nem tűnik el. Nem ez nem természetes, mivel nincs mozgatva, akkor a menü is alul felül is feltűnne. Plusz nem tetszik ez az átmenetes homályos átváltás teljes képernyőnél, felesleges nekem és mivel teljesen sötét egy kis időre még idegesítő is lehet (nem mintha bármi fontos is történhet ezen időintervallum alatt) és közben ugye teljesen meg is fagy minden, elég érdekes, de sajnos már kezdem unni, jó lenne kikapcsolni és a régi 38-as féle megközelítés bőven jó lenne.
Valamint zavar az is, amit a felső címsorral műveltek, ahol ugye a weboldal címeket írjuk és alatta ugye a különböző linkeket lehet gyorsítóra rakni, hogy kivilágosították, bármilyen hátteret is adok meg http://imgur.com/a/U9AZv Esetleg van lehetőség ezt a featuret is kikapcsolni valahogy? -
€uro
őstag
Sziasztok!
Ma telepítettem újra a Firefox-ot. Installáltam az Al-In-One Sidebar-t. Miután a paneljét felülre állítottam, majd bezártam a sidebar-t, többé nem tudtam megnyitni. Ha bal oldalra viszem az egeret, akkor jelzi, hogy ott van valahol, de hiába klikkelek, nem nyitja meg. Már leszedtem, majd újratelepítettem az AIO Sidebar-t, állítgattam a beállításain, de továbbra sem tudom kinyitni.
Találkoztatok már ilyennel? Van valami ötletetek, hogy mit lehet vele kezdeni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Firefox alá kellene nekem valami jó kis adblocker ami teszi a dolgát csak úgy és nem lassít számottevően. Tudnátok benne segíteni?
-
törölt tag
Nálatok nem kínlódik a YT? Legtöbb videó megy rendesen, de jó párnál percenként beakad és töltésre vár...
-
Kékes525
félisten
-
scope2007
addikt
üdv!
valakinek nincsen meg véletlenül a telepítő xpi-je ennek a kiegnek?
szerettem azt a kieget, de már nem találniBookmarks Checker - check for bad links
elvileg ez lenne a linkje, de már törölték? -
Matthewus
őstag
válasz
germinator66
üzenetére
sessionstore.js legyen a neve és közvetlenül a profilmappába kell tenni, ha jól emlékszem. Csinálj egy másolatot a sessionstore-backups mappáról.
-
Matthewus
őstag
válasz
germinator66
üzenetére
Profilmappa/sessionstore-backups mappában vannak a munkamenetek, frissítéskor is csinál mentést a munkamenetről, az vissza lehet állítani csak át kell nevezni.
-
movax
őstag
Kezdek arra gyanakodni, hogy a windows 10-es Anniversary Update szándékosan lassítja a Firefoxot. Valami van, mert előtte száguldott a FF, úgy neteztem, mintha a saját gépen nézelődnék. Most meg alig vánszorog, akadozik, gondolkodik stb. A legfrissebbről visszaváltottam a 47.0.1-esre, de az is ilyen. Nem értem, mi van, i7-es procival, 12 GB memóriával, ssd-vel, 100 Mbites nettel nem kellene ezt csinálnia. Hat megnyitott füllel kb. 600 mega memóriát eszik, a procihasználat 5-6 százalék, és mégis.
-
genndy
addikt
válasz
germinator66
üzenetére
Vagy Ctrl+H (Előzmények), keresni is lehet benne, oldal tartalmára is asszem.
-
yanna
addikt
válasz
germinator66
üzenetére
Ctrl+Shift+T ?
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
OFF de válaszolok nekem is 9xxx a verzió szám de valóban más lett a külseje is, szóval a nod témáról ennyit, a fórumnyitó is írta amit írt én meg megnyugodtam, hogy akkor kb a nod zavarta össze. (és lehet, hogy nem pont generáció váltás volt, de a külseje is más lett tehát újítottak rajta)
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy volt egy böngészési folyamatom, aminél nyitottam egy új ablakot, és véletlenül az elsőt bezártam, így sajnos jelen állás szerint az elveszett. Vissza lehet valahogy nyerni? Egy jó ideje ki volt oda gyűjtve néhány dolog, amit nem könyvjelzőztem...

-
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Matthewus Erre majd visszatérek később, most köszönöm elvagyok a piros alapon fehér V betűs böngészővel, csak 1 kérdésre válaszoltam.

Az mindenesetre megnyugtató, hogy nem nálam volt ezek szerint a hiba, de direkt lefuttattam a nod32-őt meg a malwarebytes-t és egyik sem talált semmit.
Egyenlőre nem ért ennyit a firefox, hogy itt a fórumot túrjam a megoldásért, majd tán a generáció váltásnál visszatérek rá .
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Nem tudom de a NOD32 is így frissítette eleve, hogy felhívta a figyelmem, hogy 1 mindent átfogó frissítés jön és ott hirdette az újdonságokat még töltögette.és 1 pc szakujságos oldalon is váltásként olvastam! Nem biztos, hogy generációs váltás de megújították . Azt hogy nálad miért nem hisztizik nem tudom, gondolom
Matthewus nem az ujjai tornáztatása céljából írta le, hogy ismert a probléma tekerjek vissza. -
válasz
üzenetére
Már milyen generáció váltás?Ha az eset 10 re gondolsz az még max bétában van az eset 9 a hivatalos letöltés.
Én meg most őszintén meg mondom Emsisoft Anti-Malware vírusírtót használtam ami állítólag az egyik legjobb 2 nappal ezelőttig csak le járt amúgy meg voltam elégedve a védelemmel.És most tegnap fel raktam az eset nod32 antivírust kicsit paráztam majd milyen lesz az emsisoft nélkül,de mintha a nod dal minden jobban pörögne,eddig pozitív csalódás
Még a firefox sem szarakodik úgy. -
Kékes525
félisten
A https bevezetése óta nálam egyértelműen lassabb lett a prohardver oladalainak elérése (DNS) és betöltődése is. Firefox 48-at használok Windows 7 64biten. Többször kapom a "A kapcsolódás sikertelen" hibaüzenetet, Ti mit tapasztaltok? Ez még változhat a közeljövőben?
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Nekem is fura, hogy 3-4 napja volt a nodnál a generáció váltás és csak most kezdődött a móka, de mindegy olvashatod a Matthewus írta is, hogy ismert a probléma tehát akkor biztos így van... Töröltem a foxot, szóval nálam, egyenlőre befejezte a pálya futását, ha alább tekersz írták is, hogy sokat kínlódtam , hogy lassú stb a tegnapi volt az utolsó húzása nálam, majd esetleg a generáció váltásnál még megpróbálom... de az biztos, hogy egyenlőre a 2 közül a nod32 marad. Egyébként nem állítgattam a nodot csak az alapvető dolgokat amikor befrissített de ennyi. .
-
donmackó
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
ABP-hoz való van anti-adblock killer -> Anti-Adblock Killer | Reek Nekem ez vált be.
-
Krystal_s
addikt
Az ilyen erőszakos reklámblokkolótiltó oldalakra nem tudtok valami megoldást azon kívül, hogy kikapcsoljuk a blokkolást? Kb 10 felugró ablak lenne tiltás nélkül (azokat nem nevezném reklámnak). Sok még így is megnyílik. Egyre több ilyen oldal van, ahol tiltják a blokkolást.
Van pár lista ezekre, de sok helyen nem működik.
-
lanw
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
S még is egy fejlesztési hibát,hogy oldjak meg? Valami nem klappol a 48-al ez biztos. Mióta világ a világ,ezt a böngészőt használom. Nem Nekem kell vele foglalkozni,hanem javítsák ki szépen.
#47654 Hogy lehet akkor a verzió számok ugrásakor csak ez halott? Vagy is nem halott csak vannak benne hibák.Mindegy várok egyelőre, képtelen vagyok mindent visszaállítani alapra.
-
törölt tag
NA LÁTOD PONT EZT TETTEM! Bár most akkor ezekszerint a NOD32 zavarhatta meg. Egyébként a Vivaldival is megvagyok és az nem faék böngésző tehát tök amatőr sem vagyok, de igazad van meg is tettem töröltem a foxit kár erőlködni a nagyon fontos kieg-eket megtaláltam Chrome-hez is.
Látom szerkesztetted, az index.hu és egyéb híroldalak olvasása szerintem nem gázos, plusz a facebook... addont is a hivatalos helyről tettem stb.... de alább írta a topik gazda, hogy ismert a probléma és állítólag a nod32 kavart most be, nem tudom nem tekergettem vissza biztos igaza van.

-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
te folyton küzdesz ezzel a böngészővel, csak azt olvasom itt a topikban.
vagy nagyon gázos oldalakat nézel és szétfertőzik a géped, vagy nem tudom.
törölj mindent ami a Mozilla és Firefox szóhoz kapcsolódik a gépeden, és kezd újra.
vagy másik böngésző, jobb ötletem nincs. -
-
törölt tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Nod32,,, Egyszerűen minden oldaltól meg akar védeni, leginkább a sajátjaitól, tudjátok kijön a firefoxos figyelmeztetés, hogy nem biztonságos oldal ő csak az adataimat akarja védeni satöbbi, a fiókomba se enged bejelentkezni, ki írja, hogy nem észleli a netet....
Szerintem ez a beépített védelme kavar be,,, nem lehet kikapcsolni?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
99%-ban Firefox alól nézem meg a Youtube fiókomat és ott a videókat ami érdekel. Van egy Samsung tv-m amire át szoktam küldeni a videókat, ha nagyban is szeretném megnézni. Itt be vagyok jelentkezve a Firefox-ban a fiókomba, de nem tudom egyből átküldeni tv-re képet, csak ha előbb elindítom a tv-n is a Youtube programot. Utána szép megjelenik már a videók alatt a kis ikon amivel átlőhetem tv-re.
Viszont ha Chrome böngészőbe nyitom meg a Youtube-ot ez a kis ikon anélkül is megjelenik, hogy bejelentkeznék a fiókomba és már is át tudom küldeni tv-re a cuccot.
A böngészőtől vagy egyáltalán mitől függ ez tudja esetleg valaki?
-
Vakegérke
félisten
válasz
üzenetére
Próbáld ki az ESR-t. A jelenlegi uninstallja előtt a MozBackup-pal ments mindent, amire szükséged van, uninstall után töröld a C:\Users\"Felhasználónév"\AppData\Roaming\Mozilla könyvtárat is, különben átveszi az új verzió mindazt, amit idáig begyűjtöttél. Az új telepítés után MozBackup, és visszaállítod azt, amit lementettél.
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Valamit elállítottam, mert nem tudok a következő oldalról letölteni. Már újra raktam a böngészőt, a Google Chrome is kipróbáltam, de ott se tudok letölteni az oldalról. Töröltem az Adblock Plust is, leválasztottam a Google fiókot is is,de az se segített. Átnéztem a beállításokat is de nem tudok rájönni, hogy miért, vagy mi nem engedi a letöltést .
Internet Explorer alól megy a letöltés.
-
-
törölt tag
Most meg a firefox addon oldal nem jó.... [kép] valami ötlet?
Semmit nem állítottam rajta, tisztalapos indítás volt, vissza állt gyári beállításra, újra is raktam, és most meg ilyen a kiegészítős oldal.
-
törölt tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Működik!, Felfrissítette magát a firefox, most jó, most akkor kb egyesével engedélyezzem az addon-okat, és rájövök mi zavarhatta?
Egy általános zoom értéket csak addon-al állíthatok be? Nekem most minden 100 de így nem látom
. -
Nyíl
tag
Sziasztok, úgy döntöttem, hogy átállok firefoxra és reklámblokkolókkal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, melyik a legegyszerűbb, "legjobb" melyiket rakjam fel? illetve korábban láttam egy cikket ami arról szólt, hogy a firefoxos kiegészítők egy része sebezhető, ez mennyire igaz a reklámblokkolókra?
-
BladePocok
tag
válasz
BladePocok
üzenetére
Mivel nekem N-es Win10-em van,ezért hiányzott a Media Feature Pack. Leszedtem,gépresi és [megjavult].
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
A mai nap le akartam játszani egy videót,de csak 360p -t engedett belőle a youtube,ami azért fura,mert tuti biztos hogy van belőle 720p-s változat is. Megnéztem a HTML5 jelzéseket,2db nincs kipipálva. Picit kutakodtam a neten,rájöttem hogy érdemes az about:config részbe bekapcsolni pár dolgot,amiket én el is végeztem. Viszont pár dolgot nem találtam, pl. media.fragmented és társait. Tudnátok tippeket adni,hogy mit tegyek? (pl. hogy hozzam elő a media.fragmented kijelzést a configba stb.)
-
lanw
aktív tag
Sziasztok! A napokban megtörtént frissítés óta nem tapasztaltatok apró laggokat,és akadást? Vagy mi lehet ennek az oka,ezelőtt semmi ilyesmi nem volt...

-
Immy
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
A kiterjesztések frissítésére van külön szabály:
lockPref("extensions.update.enabled", true);Nekem még mindig az a problémám, hogy szeretném csak a Greasemonkey és a Firebug futtatását engedélyezni, a többit letiltani. Felhasználók telepítik ha kell.
Chrome esetén erre tökéletes group policy beállítások vannak és minden kiterjesztésnek van egy saját ID-ja, ami alapján lehet engedélyezni vagy tiltani a telepítést. -
Immy
őstag
Sziasztok,
Szeretném whitelistelni a plugin-eneket és kiegészítőket. Enterprise környezetben, hogyan szokták ezt megoldani? (mozilla.cfg-vel?)
Üdv:
I.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2026 - Íme a 2. héten megjelenő játékok listája
- Battlefield 6
- Autóhifi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De akkor nálam miért nem?