Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Eddig semmi problémám nem volt a 64bitessel, egyik gépen sem ... ez a probléma nemrég jött elő hirtelen ...
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Kb egy két hete folyamatosan problémám van a böngészővel ( 64 bites verzió, Win8.1 ). Sokszor összeomlik, néha olyan, mintha megszakadna a net kapcsolat, ujraindítom a böngészőt, kiírja hogy probléma volt, utána jön egy újabb üzenet hogy a firefox profilt nem lehet betölteni ( vagy valami ilyesmi ), és csak ezek után lehet újra elindítani ... másnál is problémás mostanában a böngésző ?
-
CartmanLand0
senior tag
Váltottam én is 64bites verzióra, semmi probléma, talán még gördülékenyebb is mint a másik verzió

-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Ez a SpeedyFox ér valamit ?
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Itt is felteszem a kérdést, hátha tud valaki segíteni :
Segítséget kérnék. Most váltottam tűzrókára ( Firefox ), gondoltam kipróbálom a Chrome után. Sajnos az utóbbival is az volt a problémám, hogy Youtube-on a 60fps-el futó videók akadoztak ... Internet Explorer alatt tökéletesen futnak, ezért Youtube-ozni kénytelen voltam az IE-n. Gondoltam, kipróbálom Firefox alatt, hátha normálisan futnak az ilyen videók ... nagy örömömre ez így is volt, nem szaggatott a 60fps-el futó videó ... ám most kb fél órával a telepítés után néznék egy ilyen videót, és már ugyanúgy szaggat mint Chrome alatt ... van erre valami megoldás ?? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest