Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Pityke78 #45481 üzenetére
Én csak saját tapasztalatból tudok írni:
A 32 bites Windowsos Firefox 10< tab vagy 1< GB memória használat felett jóformán használhatatlanul lassú volt nálam.
A 64 bites Linuxos Firefox kb. 2-3x annyi lapot tud stabilan kezelni, és a memória limitet se értem még el vele.
A 64-es Windowsos Firefox-szal nincsenek tapasztalataim, mivel augusztusban használtam utoljára Win-t desktopon, és nem is nagyon tervezek visszamenni. -
DS39
nagyúr
válasz
Pityke78 #41894 üzenetére
ilyen előfordul ha több oldal van nyitva, és esetleg majd minden van flashes reklám, beágyazott videó.
általában nem a memória fogy el, hanem a proci teljesítmény lehet kevés. standard kétmagos cpu ma már sokszor kevés a netezéshez. ami persze közröhej, régen a játékok miatt kellett tuningolni a gépet, ma már a flash miatt is leheta többiek tanácsa jó megoldás a kiderítésre, ha egyik sem aktiválódik automatikusan, hamar ki lehet szúrni, mi okozza a fagyásokat.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz
Pityke78 #41892 üzenetére
hát hogy mire van szükséged azt csak te tudhatod. (internetezési szokásaid alapján)
azt hogy melyik okozza... mit használsz épp amikor összeomlik?én csak 3-at használok:
de hogy konkrétabb legyek, a Google update tiltható, a Citrix is (fogalmam sincs mire jó), java csak akkor kell ha netbankolsz, vagy játszol ilyennel, ahogy a Directoros shochwave is, ezek ma már ritkábban fordulnak elő netes játékoknál. a videóhívásos cuccokat meg neked kell eldöntened kellenek-e.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz
Pityke78 #41809 üzenetére
Nincs, esetleg az ESR channelre lehet átváltani. Ott évente kapasz egy főverziót, a köztes időszakban csak biztonsági frissítéseket.
Innen letölthető, az ne zavarjon meg hogy vállalatoknak ajánlják. -
netpeti98
addikt
válasz
Pityke78 #41803 üzenetére
Amit érdemes megnézni:
1. Kikapcsolod a hardveres gyorsítást, a speciális beállításoknál
2. Letiltasz minden kiegészítőt
3. Csinálsz egy tiszta profilt -
Steelmanus
addikt
válasz
Pityke78 #33132 üzenetére
Az lutri mert maga a flash egy rakas valami. nem kell letiltani a flash bovitmenyt azt csak azert irtam hogy letiltva is vajon osszeomlik az FF. Ha nem omlik ossze akkor a flash a hibas engedelyezd ujbol, inditsd ujra az FF-et. Ha mar engedelyezve van a flash bovitmeny zard be a bongeszot es mint javasoltam kapcsold ki a ProtectedMod-ot, sokszor megjavul ettol a mindig osszeomlo FF. A ProtectedMod tiltasahoz nem lehet nyitva a bongeszo.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Pityke78 #33132 üzenetére
Igen pl reklámok, meg videók. DE dönthetsz úgy is, hogy csak a szükséges flashes tartalmakat tölteted be. (about:config-ban a clic_to_play állítsd át) Ilyenkor a lfashes tartalom helyett egy play gombot rak be a böngésző, melyre ha rákattintasz akkor betölti a flashes tartalmat.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Pityke78 #33129 üzenetére
Probald meg kikapcsolni a flash ProtectedMod-ot.
-
HZoli87
veterán
válasz
Pityke78 #18468 üzenetére
A linken minden le van írva:
"... Az Adblock Plus lehetővé teszi a weboldalakat az Ön elképzelései szerint megtekinteni. Ez a kiegészítő számos nyelven több mint negyven szűrő segítségével automatikusan szűri az ismert weboldalak tartalmán levő reklámokat. Az Adblock Plus továbbá lehetővé teszi az Ön számára a telepített szűrők testreszabását számos beállítási lehetőség felhasználásával: képek helyi menüjéből elérhető opciók, Flash és Java objektumok blokkolása. Felhasználható a blokkolható elemek listája, amely szkriptek és stíluslapok eltávolításában nyújt kiváló segítséget. ..."
-
HZoli87
veterán
-
7
addikt
válasz
Pityke78 #18051 üzenetére
1.: így nyisd meg a linket (és ha jó, könyvjelzőként mentheted):
xy://login:jelszó@url (a te esetedben ez moz-proxy://login:jelszó@10.211.10.10:8080)
2.: Fogalmam sincs, miért problémázik a gmaillel, a hiba valószínűleg nálad lesz.
Mindenesetre próbáld meg a tanúsítvány letöltését, akkor emlékezetem szerint bepipálható lesz a kivétel megőrzése doboz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile (ARPG)
- Monitorkalibráló eszközök
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...