Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Másolásvédett videó/audio. PL. Netfix, vagy Hulu-nál van ilyen. Ezt régebben Flash/Silverlight kiegészítővel oldották meg. De HTML5 terjedésével a HTML5-nek is meg kell oldani a másolásvédelmet.
-
kispx
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Nem.
Pontosabban igen, amikor egy drm-es tartalmat kellene lejátszani, akkor semmit sem fog csinálni a böngésző. A semmit pedig gyorsabban fogja csinálni.

-
kaposznyak
aktív tag
Gyorsíthatok a böngészőn, ha kikapcsolom a "DRM tartalom lejátszása"-t?
-
w.miki
veterán
Video letöltő kiegészítő van FF alá?
Olyan ami működik is?
A video download helper nekem már jó ideje nem megy.
Youtube-al sem, de most egy kínai oldalról szeretnék videot leszedni.
Mivel lehetne megcsinálni? -
válasz
Fandango
üzenetére
Én be vagyok jelentkezve laptopon + asztali gépen: messenger.com-on + Facebook.com-on, sőt mellette egy mobilon és egy tableten... Ha kicsit nem figyelnék, akkor mindenhol csipogna. Szerencsére ritka, hogy ennyi helyen egyszerre nyitva legyen

Én is be vagyok védve emailekkel és kétlépcsős bejelentkezés van rajta (mobilon generált kód kell az ismeretlen helyeken). -
ÉNERGIE
tag
Nem enged be a gmail-ba....ezt most miért? Kb havi 1x eljátssza, szétb@sz már tőle az ideg.
Hiába törlök cookiet akkor se jó, majd lehet holnap beenged...ötletek? Persze chrome ötleteket egyből ad, mintha kényszer lenne a szar chromre váltani...Problémát észleltünk az Ön cookie-beállításaival.
Engedélyezze a cookie-katGyőződjön meg róla, hogy a cookie-k engedélyezve vannak. A cookie-k engedélyezéséhez kövesse ezeket a böngészőspecifikus utasításokat.
Törölje a gyorsítótárat és a cookie-katHa Ön engedélyezte a cookie-kat, de továbbra is problémába ütközik, ürítse ki a böngésző gyorsítótárát, és törölje a cookie-kat.
Módosítsa az adatvédelmi beállításokatHa a gyorsítótár ürítése nem oldja meg a problémát, próbálja meg átállítani böngészője adatvédelmi beállításait. Ha a beállítások magas értéken vannak, adja hozzá manuálisan a www.google.com címet az engedélyezett webhelyek listájához. További információ
-
potyi23
senior tag
valami olyat keresek,ami folyamatosan menti a beszelgetest a gepen.Fuggetlenul attol,h 1 perc utan kitoroltek e ! ha valaki ismer ilyet,keressen meg privatban...
-
Fandango
veterán
Egyszerre szerintem 2 helyrol nem tudsz ugyan abba a profilba bejelentkezni, kidob a korabbi loginrol. Legalabbis szerintem igy van, mert ha be vagyok jelentkezve Firefox alatt, de mellette mondjuk Vivaldirol is belepek akkor Firefox alatt kidob, sot e-mail ertesitot is kapok, hogy nem a szokasos helyrol leptem be.
-
-
potyi23
senior tag
hali.egy fontos dologra volna szuksegem.Nemtudom milyen topicba irjak,es inkabb ide teszem.Adott a facebook,mozillan keresztul bejelentkezve.Letezik olyan program ami megjegyzi a chat beszelgeteseket,es elkuldi tovabb? De nem a gepen van chetelve,hanem telefonon.egy bizonyos embert,beszelgetest kellene megfigyelnem ! koszi fiuk
-
kaposznyak
aktív tag
Kösz a tippeket!
-
spammer
veterán
válasz
kaposznyak
üzenetére
Adblockot cseréld le uBlock Originre. Ha csodát nem is tesz, talán javít valamennyit. Az is lehet, hogy a vírusirtód fogja le, gondolom átmegy rajta minden és valós időben szűr.
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
A betöltési sebesség függ attól is, hogy a kiszolgáló milyen sávszélességet biztosít.
Azaz lehet neked 20 Mp/s letöltésed, ha a weblap szervere csak 500 kb/s-t tud biztosítani, akkor csak olyan tempóban tud értelemszerűen letöltődni a weblap. -
kaposznyak
aktív tag
Tudom, hülye kérdés, de mitől lassú a Firefox?
Általában 2 fut egyszerre, egy nekem egy a feleségemnek (nála 8-12 megnyitott lap, nálam 3-4)
43.0.2 verzió. Ad-block meg K and H ebank kiterjesztések vannak rajta, meg 12 bővítmény (ha kell, részletesen felsorolom őket).
Net 20/10
Gép (2 éves fujitsu lifebook) : 8 g RAM, win 7 sp1, i3400m cpu, ssd vinyó
Comodo internet security van, vírus - és mindenféle káros ware mentes a gép elméletileg.
Ccleaner-el néhanap tisztítom (catch, cookie-k, stb).
Mégis 2-3 másodperc, mire klikk után betölti az új lapot. Ahol sok beágyazott banner, video stb. van, ott 3-5 másodperc is eltelik.
Ez normális?
-
Pluto69
tag
Értem, és Köszönöm !
-
Rimuru
veterán
Ha valakit erdekel es esetleg eddig nem tudta (ahogy en sem) van cyberfox binaris linuxra is csak nem reklamozzak.
-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Jónak tűnik, köszönöm!

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Azt hiszem erre lesz szükséged: Stay-Open Menu
-
Jazz
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az meg, a fejléc el van tüntetve, csak még a menü sor szélességét akartam volna alulról csökkenteni.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
media.autoplay.enabled már "false"-ra van állítva, de így is bufferel.
Olyan megoldás kéne, ami totálisan kiiktatja.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
JW player által automatikusan induló videókat hogyan lehet letiltani? Adblock plus nem tudja.
-
Jazz
veterán
Köszi. Mindent betudtam állítani (navigation bar, tab sor magasság szűkebbre vétele, szeparált előre-hátra-frissítés gomb).
Egyedül a menüsor magasságát nem tudtam szűkebbre venni. (Kikapcsolni nem szeretném, egy sorba helyezni a tabokkal egy fő menügombot meg szintén nem).
Próbáltam a classic compact options-al is szűkebbre venni, de nem reagál rá.:S -
gabo89
senior tag
válasz
gabo89
üzenetére
Illetve annak is örülnék, ha csak elmentené a felhasználó nevet, és a jelszót. Vannak olyan oldalak, ahol maga az oldal nem engedi (pl. itt a tvgo, vagy neptun). A Chrome bárhol el tudja menteni, és volt olyan Firefox verzió is melybe betették a funkciót, de ahogy látom, ismét nem menti el.
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Van valami lehetőség arra, hogy a TVGO.hu oldalon a Firefox elmentse a felhasználó nevet és a jelszót, úgy hogy kitöltve legyen alapból a két mező?
-
Jazz
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Meg van. Köszi.
Testreszabásnál nem tudok frissítés meg leállítás gombot húzni a címsorhoz. Nincs a listában.
És hozzá sem tudok adni új funkció gombokat. wtf. Ennek így mi értelme? Van pár darab elem ami behuzigálhatok és ez a testreszabás? Vagy ehhez is valami kieg kell?
Thx -
Ablakos
addikt
Nem tudom letölteni ezt a 20-as flash vackot. Tud valaki közvetlen linket? Mikor pusztul ki ez a moslék...
-
-
Jazz
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nem tudom mit frissítettek pontosan, de a release channel-es verzió is frissült így, 43.0-> 43.0.2-ig, de gyanítom biztonsági frissítés volt, mert az esr csak azokat kapja meg.
-
potyi23
senior tag
hali.Facebook beszelgetest.ami kilett torolve,firefox nemjegyzi meg valahol? a facebook nemtudja visszaallitani.fontos lenne.
-
kispx
addikt
válasz
dongasre
üzenetére
Töröld a Profile mappát
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet ugy kitorolni a mozillat hogy minden adat torlodjon? Az a gond h ujratelepitesnel mindent visszaallit
bocs a lama kerdesert de nem tudok rajonni -
DS39
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
erre egy ötletem van, ami egyszerűbb egy pluginnál.
a pc-s böngészőben megnyitod az m.prohardver.hu-s mobilnézetes oldalt, és ott jelentkezel be, ott nincs opció ilyenekre, mégsem dob ki a többi böngészőből, ha mobilon így jelentkezek be a fórumra. (ezt követően ahogy mobilon is, átválthatsz a teljes verziós nézetre, és kész) -
DS39
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
lesz baja ezzel ha sok jelszava volt, mert 24-31-re ESR frissítésnél eltűnt az összes, azt írhattam be kézzel. persze fizikailag nem törlődtek a régi profilból, csak az új verzióban nem látszódtak. az egyéb Mozilla fórumokon írt trükkök nem segítettek rajta. ezt leszámítva persze frissíthető nyugodtan a régi profil.
-
netpeti98
addikt
-
-
válasz
spammer
üzenetére
Most nem tudom mit művelnek az ESR-el is...
Portable verziót használok, de néha szeretem frissen, tiszta lappal kezdeni, így két három frissítés után mindig belövöm nulláról. Hétfőn lehúztam a pár napos 38.5.0-t, belőttem magamnak az ízlésem szerint, erre tegnap jött a 38.5.1 frissítés, ma meg 10 perccel ezelőtt a 38.5.2.
-
perempe
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
eltávolítottam.

nem tudtam, hogy ki lehet nyírni.
-
-
perempe
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
azt tudom, de baromi idegesítő annak a csillagnak a megléte.
-
-
perempe
veterán
csak velem fordul elő, hogy véletlenül a csillagra kattintok, és szemetelem a rendezetlen könyvjelzőimet?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Ha a régi géped lecseréled egy újra, mi a teendő hogy beállítás könyvjelző minden megmaradjon?
Régi: esr 24.8.1, XP. Új: ..... és Win10.Nem feltétlenül ragaszkodok a régi esr-hez. Voltak ugye problémák az australius pitecus verzióval, lassú volt, terhelte a cpu-t stb....ezeket már javították? Ti mit ajánlatok? Legújabb verzió menjen fel?
Köszi!
-
törölt tag
Segítséget kérnék a következőben.
Szerettem volna letölteni valamit egy oldalról ahol viszonylag gyakran szoktam eddig, de a következő üzenet fogadott:
Warning!
It appears that you have a an advert blocking browser extension enabled.
Our Publishers use this revenue in order to monetize their websites and provide you with their content. To permanently remove this message please consider to white list our website.
Adblock Plus users, click on Adblock plus icon, and deselect 'Enabled for this website'
For more information please see our Knowledge Base article:
http://kb.adf.ly/143/why-do-i-see-the-message-ad-blocker-detected
Or to continue to the destination link, click the button below.Hiába kattintottam a Continue gombra, nem engedett tovább.
Letiltottam a reklámblokkolómat (Adblock, firefox legújabb verzión), de ugyanazt írta ki. Azóta töröltem az egész kiegészítőt, minden más kiegészítőt is letiltottam (bár csak két letöltésvezérlő volt), töröltem a sütiket, előzményeket, ideiglenes fájlokat mindent, de ugyanaz a képernyő fogad, pedig már tényleg semmi nincs a böngészőmön. Mi lehet a baj? -
fcjuveka
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap leszedtem az adwcleanert, mert a mozilla alatt állandóan reklámok ugráltak fel, átlépett reklám oldalakra. Ki is takarította, utána amit berakott karanténba azt töröltem. Utána elindítottam a mozillat és ez fogadott: Nem sikerült olvasni a konfigurációs fájlt. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Többször fel- leinstalláltam, c:-n a users appdatánál is kitöröltem minden mozillásat, de nem sikerült működésre bírni a mozillát. Ha valakinek lenne valami ötlete megköszönném. És még az lenne a kérdésem, hogy az adwcleanerhöz hasonló program ami segít kitakarítani a felugró reklámokat, és, hogy ne lépjen át állandóan reklám oldalakra ha rákattintok valamire, olyan, ami nem piszkál bele a rendszerbe és jó is és tényleg eltávolítja ezeket. Köszi előre is.
-
spammer
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Ha a könyvjelzősávra gondolsz, nem lehet "zárolni". A legegyszerűbb, ha a kedvenc oldalait kigyűjtöd egy html-be, majd azt beállítod új lapnak (újabb verziók esetében kell hozzá addon: [link]). Így amikor új lapot nyit, ott lesznek felsorolva, de nem tudja őket összekavarni. Előnye még, hogy akármilyenre tudod formázni, betűméretet is lehet állítani nagyobbra.
-
válasz
meroly
üzenetére
Valamelyik kiegészítő vagy téma a hiba oka.
Azt tudod csinálni, hogy vagy törlöd/áthelyezed máshova a profil mappád, vagy visszarakod a régit, letiltasz mindent, fel az újat és kitapasztalod melyik a bűnös, megint vissza a régi és törlöd a problémát okozó kiegészítőt, vagy kitapasztalás után manuálisan a profil mappából törlöd a hozzátartozó fájlokat, verzió cserélgetés nélkül. -
Melack
veterán
Sziasztok!
Nagyim használ FF-et, de 80 felé azért akadnak kezelési problémák. Meg lehet azt oldani, hogy vhogy zárolom a FF beállításait? Mert legtöbbször azért kell TV-rel rámenni a gépére, hogy az ikonokat/linkeket visszategyem a helyükre.
Köszönöm!
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Feltettem az új Firefoxot és ezzel fogad indításkor:
XML feldolgozási hiba: nem definiált entitás
Hely: chrome://browser/content/browser.xul
1182. sor, 11. oszlop: <label id="identity-popup-connectedToLabel"
----------^Mi lehet a gond?
(újratelepítés, újraindítás, stb stb megvoltak)köszi előre is

-
dombi81
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most azt tettem, jó lett, köszi!
-
-
dombi81
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A windows tűzfalat használom. De én még ilyet nem láttam. Google-t, mint keresőt betölti, meg is találja a dolgokat, viszont nem tölti be: "a kapcsolódás sikertelen". Eddig ment. Gond nélkül. Ma kezdte. És ami a vicc, hogy a piratebrowser mozillája kifogástalanul működik! Ez meg nem. Mindegy melyik verziószámú Firefoxot teszem fel.
-
-
dombi81
senior tag
Sziasztok!
Segítsen legyen szíves, hátha tud valaki. A problémám, hogy a Firefox gyakorlatilag nem nyit meg semmit. Az explorer rendben van, ott nincsenek ilyen gondjaim. A tűzfal nem tiltja a mozillát, ezért nem értem. Próbáltam újratelepíteni, semmi. (Win7 64bit)
"A kapcsolódás sikertelen"
-
scope2007
addikt
üdv!
valaki használja ezt firefoxhoz?
Ultrasurf -
Immy
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Itt található az adblock plus lista, ami ugyanazt csinálja mint a kiegészítő:
http://www.kiboke-studio.hr/i-dont-care-about-cookies/Üdv:
Immy -
Kékes525
félisten
Visszatettem a 32 bitest, mert a K&H Bank chip kártyás beléptetőjét csak vele tudom használni. Most párhuzamosan használom mindkettőt. Addig marad, míg meg nem oldják a 64 bitessel a használatát.
-
vlevi
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
"új fülön nyissa meg a háttérben?"
Középső egérgomb. Minden böngészőben működik. -
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm. Minden esetben kiírja mindkét rendszeren, hogy nem telepíthető az adott verzióhoz.
Érdekes egy kiegészítő, mert pont erre panaszkodtak sokan a FF43 megjelenés után, hogy azon nem működik, csak a korábbi FF verziókkal.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
A 43-as verzional sem engedi telepiteni a Magyar helyesírási szótár-t pedig itt azt irja a szerzoje hogy mar mukodik 43 alatt.
Annyit tehetsz hogy a kiszurkult Hozzaadas ehhez ... gombon jobb klatty es letoltod, Hivatkozas mentese mas neven ... opcioval. Nekem nincs droidom igy nem tudom kiprobalni.
Viszont itt van a szotarak es a nyelvi csomagok linkje innen nem lehet telepiteni? -
Krystal_s
addikt
Android Firefoxhoz szeretnék külön helyesírás ellenőrző kiegészítőt telepíteni, de nem találok megfelelőt...
Egyedül ezt a Magyar helyesírási szótár-t találtam, de böngésző verzió miatt nem engedi telepíteni. 38 és 42 FF-nél is azt írja, hogy nem elérhető. Ez csak a legújabb (43) verzióval működne?

-
Locsi
senior tag
Megőrülök. Firefox 40.0.3 óta a flash rendszeresen összeomlik. Mi a fene baja lehet?
-
Rainman05
tag
Sziasztok.Már megint eltűnt Firefoxból a új lap megnyitásakor hogy Google kereső jöjjön be.Felraktam a 64 bitest. Most hogy kel újra beállítani ezt?köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És hozzá sem tudok adni új funkció gombokat. wtf. Ennek így mi értelme? Van pár darab elem ami behuzigálhatok és ez a testreszabás? Vagy ehhez is valami kieg kell?
bocs a lama kerdesert de nem tudok rajonni