- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
-
Kékes525
félisten
-
Pierre75
senior tag
válasz
Normi™ #49514 üzenetére
Azt senki meg nem mondja neki látatlanban, hogy az általa használt bővítmények közül bekavar(hat)-e vmelyik. Ha nem talál zavart a működésben, ráér akkor keseregni, ha rálel egyre.
Én is azzal a lelkesedéssel kapcsoltam be a multiprocit, hogy gyorsul, de legalábbis nem lassul a mutatvány. Ezzel szemben a fenti felemás helyzetbe ütköztem, ami könnyen lehet addon hiba, a portable verzió sara. -
myke01
senior tag
-
Ferenc.
tag
válasz
Normi™ #49408 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elsőnek is a google+ nak utána nézve azt írja támogatott a firefox böngésző (persze nem tudom androidra is értik-e). Így nem értem miért nem megy nálam.
Engem zavar, hogy nem megy, mert onnan szoktam egy kattintással a fordítót, térképet és sok mást előhozni, s bármilyen noname böngészőt használtam eddig mindig jól működött a google.hu azon belül a jobb felső sarok miután bejelentkeztünk a gmail fiókunkba, csak Firefoxnál botlottam ebbe, hogy nem megy. Kérném akinek van firefox a telefonján(android), az írja meg, hogy annak sem megy a jobb felső sarokban a szokásos a google keresőt behozva? Ki próbáltam adblock nélkül is, akkor sem változik semmi, nem megy.Viszont nagyon szépen köszönöm az Ublock origin tippet! Az adblock is szépen szűrte a reklámokat ebben nem látok változást, viszont miután letöröltem az adblockot és felraktam ezt az ublock origint, a böngészés sebessége a firefoxon androidon a kétszeresére nőtt! Fele annyi idő alatt betöltődnek a honlapok, sokkal jobb lett így! Elsőnek nem akartam elhinni így leszedtem az ublock origint és visszatettem az adblockot mint ahogy volt, na és egyből kétszer lassabban jöttek be a honlapok újra.. úgyhogy végleg leszedtem az adblockot és fent van az ublock origin! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
kispx
addikt
válasz
Normi™ #49397 üzenetére
Igen, a developerben vannak benne azok az addonok. (nightlyról nem tudok nyilatkozni.)
=========
Véletlenül nem volt a gépe egy developer edition és a profil mappája megmaradt?
Legjobban azzal az esettel jársz, ha mented a könyvjelzőidet, jelszavaidat, ... és egy új profillal elölről kezded, mert a kiadások közötti keveredés nagyon fura. -
Syl
nagyúr
válasz
Normi™ #49366 üzenetére
Jó dolog a papír, de 20-30 karakteres jelszavakat füzetből begépelni...
Annál azért én lustább vagyok.
(#49367) mexel
Itt igazából nem a Keepass tudása számít, hanem a keepass-t és a böngészőt összekötő extension. A firefoxos keefox (amit én évek óta használok) sajnos nem túl "okos".
-
Syl
nagyúr
válasz
Normi™ #49361 üzenetére
Természetesen használom, máshová nem is vagyok hajlandó jelszavakat menteni
A Keefox form-felismerő része sajnos nem egy észlény. Szinte csak olyan jelszavakat tud automatikusan elmenteni, amiket a böngésző is. Vagyis például banki belépést nem.
Ilyen esetben kézzel mentem el a programba a jelszót, bejelentkezésnél meg copy&paste. -
mexel
veterán
válasz
Normi™ #49356 üzenetére
Ofline jelszókezelő, éppen ez a lényege, csak a gépen tárolódik. Most kénytellen vagyok egy portable 42-es verziót is feltelepíteni ha használni akarom. Vicces.
nem lehet rosszabb mintha a saját jelszókezelőjét használnám, ráadásul az új kieg az elfogadott lenne, de az már nem tud offline módott. A jelszavaimat meg nem szeretném sehol máshol tárolni, senki " felhőjében" -
bnorci71
addikt
válasz
Normi™ #49317 üzenetére
nem is gondoltam, hogy magától
jár az agyam, de nem jövök ráa Lenovo oldaláról származó driverekben nem hiszem, hogy lenne bármi így csak a Win marad a gyanúsított
már csak kíváncsiságból is újrarakom holnap a rendszert és figyelem mikor jelenik meg
már tudom mit kel keresni
-
Matthewus
őstag
válasz
Normi™ #49244 üzenetére
A Priv8-hez hasonló funkció fejlesztése folyamatban van.
-
kispx
addikt
válasz
Normi™ #49228 üzenetére
Quantum több részből áll, csak a Quantum Compositor került bele egyelőre.
Link
The limitation right now is that it is only enabled on devices running Windows 7 or newer, and only if Direct3D 11 is supported.You can verify if Quantum Compositor is used in your copy of Firefox Nightly by loading about:support in the browser's address bar, and scrolling down to the Diagnostics section on the page that opens.
If you see the parameters GPUProcessPid and GPIPRocess on the page, Quantum Compositor is enabled.A
layers.gpu-process.dev.enabled
már elérhető.Szerk.: Látom sokáig írtam a hozzászólást
-
C. s.
addikt
válasz
Normi™ #49216 üzenetére
Kikutattam: A Youtube High Definition kieg. vált árulóvá. Korábban gugli-sütikkel jártam hasonlóan, akkor is valamelyik kiegészítő pakolta meg a gépemet. Ezek nélkül a kéretlen sütik nélkül is remekül használható a net. Nálam alapból le van tiltva mind az összes, mégsem érzem, hogy bosszantóan korlátozná az oldalak használatát. Pár oldalon azért én is engedélyezem, de csak akkor, ha be kell jelentkezni vagy ha anélkül végképp nem hajlandó megjelenni sem az oldal, nekem pedig fontos volna. Ez utóbbit nagyon ritkán engedem, de nem is gyakori jelenség.
"Véleményem szerint ennél jobban foglalkozni vele nem érdemes.Én abból indulok ki,hogy titkolni valóm nincs..."
Teljesen igazad van, én is mindig ide lyukadok ki, csak előtte fölhúzom magam. Nem csinálok semmi olyat, amiért érdemes volna elővenniük, de azért még jogom van magánélethez. Persze tudom, hogy sok gazfickót lefüleltek már a kíváncsiskodásukkal, épp ezért olyan kétélű a dolog. Tényleg ne menjünk bele.
"Ha érdekel téma szívesen küldök anyagot meg tippeket privátban"
Köszi, de inkább ne, mert néha könnyebb az élet, ha az ember homokba dugja a fejét vagy legalább a fél szemét.
-
C. s.
addikt
válasz
Normi™ #49207 üzenetére
Köszi a választ!
Nincs fehérlistára téve, újból ellenőriztem. A frissítés előtt nem kaptam sosem, mégis működött a YT.Köszi a FF kiegészítős ötleteket, majd megnézem. A NoScriptet régóta használom én is. Ebben az esetben semmi értelme a Canvas blockernek, ha jól értem.
"De annyi információt küld az op.rendszered,főleg ha windows-ról van szó,hogy a cookie a legkisebb problémád."
Meg tudod nyugtatni az embert!
Időnként rám tör a paranoia egyébként is.
-
Normi™
őstag
válasz
Normi™ #49207 üzenetére
Még annyit,hogy ha ezt tiltod akkor már rég van alternatívája a cookie követésnek,úgy hívják,hogy "canvas fingerprint",ez egy script alapú követési technika,ez noscript-el vagy canvas blocker nevű add-on-al lehet kivédeni.Vagy ott van böngésződ profilja mint követési pont,ezt random agent spoofer add-on-al lehet megkavarni kicsit.De annyi információt küld az op.rendszered,főleg ha windows-ról van szó,hogy a cookie a legkisebb problémád.
-
ALFA
senior tag
válasz
Normi™ #49190 üzenetére
Már megint valami hülye baromságokat írt.
"... 400 százalékkal csökkenti a Firefox válaszidejét ..."Azaz háromszoros időszakasszal korábban küldi el a választ, mint ahogy a kérés megérkezett volna?
Vajon mekkora a sötétség az online szerkesztőségekben, meg a FF M$-tól alkalmazott kommunikációs seggfejeinél?
-
Dency01
aktív tag
válasz
Normi™ #49182 üzenetére
De ember, miért sértődsz meg? Az hogy utánanéztél nem jelent semmit. Rengeteg verzió van kitudja mit használtak, vagy milyen win volt fennt nekik, összefésült telepítők tömkelege kering az interneten mind xpből mind win 7 ből, egy ilyet felrak egy tudatlan ember, mert csak a tovább gombot tudja nyomogatni. Aztán hibák tucatjai jelennek meg, amit egyből írnak a fórumba hogy SEGÍTSETEK ez meg ez van.
Minden nagyképűség nélkül mondom rengeteg gépet szervizeltem, haverok, ismerősöknek. Különböző op rendszerek. Mindegyikhez mondhatni hogy egy alap telepítést végeztem. Ami egy gyári ISO telepítőből állt, firefox, nod32, driverek. Ezt telepítettem minden gépre. Egyik ismerősöm sem hívott vissza olyan problémával amiről most beszélünk. Egy sem. A legtöbb hiba az emberi tudatlanságból adódik. -
Dency01
aktív tag
válasz
Normi™ #49180 üzenetére
Nem hülye senki, mondtam ilyet? Egyszerűen nagyon friss még a win 10 és nagyon sokat változik a frissítések alatt,hiába a tesztelések. Sőt inkább mi vagyunk a tesztelők. Ezáltal sok bug is előjön. Nézz utána , bár biztos követed te is mi minden történik, legutóbb is internet kapcsolódási problémára jött az update.
Van alapja annak amit mondok. -
dethroner
veterán
válasz
Normi™ #49094 üzenetére
Ok, ha ismét belefutok ilyesmibe, kilövöm a torrentet. De azért fura, hogy a másik böngészőre ez nincs hatással, meg hogy ha néha az is segít, ha beletekerek a videóba. Csak az a rohadt 5. másodperc, az aminél megdermed. Ha azon túlmegy, akkor már az atomvillanás se fogja meg.
-
törölt tag
válasz
Normi™ #48917 üzenetére
a Windows 10 miatt nálam nincs para, Egyébként meg SoSE Linuxot kedvelem
Más: Kábelmodemeseknél a RAS használatának van értelme (FIX IP)? TOR-t nem használok.
A felesleges kiterjesztéseket kiszedtem, csak azok maradtak, amelyek nem igen fedik át egymást. Mondjuk a Kaspersky a legjobb, és ebből fakadóan számos dolog van, amivel az uBlock Originnel ugyanazt az elemet likvidálják csak melyik a gyorsabb alapon, amelyik éri üti
.
-
törölt tag
válasz
Normi™ #48901 üzenetére
A maganeletem.hu-n pl kikapcsolás után is azt írta, hogy nem biztonságos. Megváltozott a Google keresője, aztán rájöttem, hogy a RAS éppen Konquerort szimulált
(#48902) Matthewus : Disconnect repült, meg a WebRCT is, mert:
No itt meg nyelvi a magyar lista alap:
Itt lőttetek be valami extrát? Valamint a felhőtárolást használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged