- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Működik, 2 gépen is néztem...
Nálunk gyakran változik az IP cím, de most a legutóbbi fióktiltásoknál az IP is ugyanaz volt, mint az előző napokban. Mégis valamiért idegennek látta a Gmail. Nálam sem történt semmi változás. Okos eszközön nem használom azokat a címeket, ezért más kiegészítő sem próbálkozhatott a belépéssel.
A Gmail által jelzett időpontban, amikor szerinte egy ismeretlen próbálkozott a belépéssel, akkor indítottam a gépet+böngészőt. Indításnál az X-notifier alapból leszokta kérdezni a címeket. (most ezt kikapcsoltam) Ezért is gyanakodtam erre a kiegészítőre, hogy valami miatt rosszul/máshogy kérdezte le a címeket, amit a Gmail idegennek érzékelt.
Ilyen esetben felfüggeszti a fiókokat és várja, hogy igazolva legyenek. Addig az X-notifier sem tudja lekérdezni a leveleket. Nekem is azért tűnt fel, hogy valami gond lehet a fiókokkal, mert az X-notifier pirossal jelezte, hogy nem tudja lekérdezni a címeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911