Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Egy kép megjelenítése helyett ezt az üzenetet kaptam a Firefoxtól. (volt már jópár ilyen más oldalakkal is) Lent van olyan, hogy értem mi történik, és akkor elvileg tovább engedne, de csak akkor, ha beteszem a kivételek közé ezt az oldalt, ahol a kép van. Mármint azon kivételek közé, amikben bízom még ha nincs is érvényes bizonyítványuk. Eddig tiszta. De miért nem lehet csak úgy arra utasítani, hogy csak most engedjen tovább, miért kell ehhez feltétlenül betennem a kivételek közé?? Utána ki tudom venni onnan?

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
Témához kapcsolódó anyagok
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911