Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
cobra64
csendes tag
válasz
creed33
üzenetére
YT center-t egy ideje már nem fejlesztik, érdemes váltani youtube plusra , hasonló hozzá. Én már tavaly megléptem ezt, miután nálam sem működőtt és keresnem kellett valami alternatívát.
-
cobra64
csendes tag
válasz
de-nem-baj
üzenetére
Próbáld meg a következőt nyisd meg a geditet másold be a köv.:
user_pref("browser.showQuitWarning", false);
majd ments el user.js néven a profile mapában, ha netán létezik, akkor nyisd meg és egy külön sorban illeszt be.
Én ide szoktam írni minden saját módosításomat, majd elmentem, hogy ne kelljen állandóan az about:config-ban turkálnom, elvileg felülírja az alapértelmezett beállításokat. -
cobra64
csendes tag
Most hétvégén feldobtam portable verzióként a legújab 4.0-ás betát. Régebben próbálkoztam a korai betákkal (4-6) is, de ott legtöbbször el is felejthettem a kiegészítőim többségét, illetve a meglévő beállításaimat is
. Szerencsére ez az új verzió alatt végre rendesen működik minden ahogyan kell. -
cobra64
csendes tag
Nekem 47 kiegészítő van fent, ebből csal 37-et használok, a többit csak akkor amikor tényleg szükségem van rá.
Komolyabb problémám eddig egyáltalán nem volt vele, vagy ha mégis azt meg tudtam oldani.
Egyébként portable verziót használok és van legalább egy hetes bizt. mentésem mindig róla, ígyl ha gáz lenne vele akkor mindig vissza tudom állítani egy korábbi állapotba.
Korábban még 3.7a1-es verziót használtam, de miutám frisult a a2-es verzióra, ami egyáltalán nem jött be. Elsősorban a flash videok szoktak kifagyni benne, így használhatlaná tette a firefoxot. Majd fejlesztenek rajta legalább 1-2 hónapot, akkor teszek ismét egy próbát vele, de addig is használom a 3.6-ost, ami meglepően tökéletesen fut a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Szerencsére ez az új verzió alatt végre rendesen működik minden ahogyan kell.
KAMI911