Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
All-in-One Sidebar-t használok. Néhány hete egyszerűen eltűnt és nem jelenik meg. Addon-ok között ott van, beállításokat nem piszkáltam. De próbáltam már uninstallálni, majd vissza, de nem oldotta meg a dolgot. (Firefoxot magát még nem telepítettem újra.)
Valamilyen ötlet, mi lehet a gond? -
Vakegérke
félisten
válasz
pruzsi
üzenetére
Szia!
AdwCleaner lehet a megoldás.
-
pruzsi
őstag
Hali!
http://www-searching.com ez a cucc befészkelte magát a firefoxba,spyhunter,ccleaner,nod 32 végigfuttatva de nincs eredmény hogy tudnám kiírtani? -
perempe
veterán
csak nálam nem megy a Google Hangouts videobeszélgetés? explorer viszi.
-
newmoonlight
senior tag
Vagy a normál felettire vagy a magasra tedd! (Én az utóbbit használom.) A valós idejűre NE! Mindezzel csupán egy probléma van, a Firefox-ból való kilépéskor visszatér az eredeti (normál) beállításra. Mivel -gondolom- te sem szeretnéd minden bekapcsoláskor a feladatkezelőt buzerálni, tedd fel innen a PRIO Priority Saver-t, az szépen "rögzíti" a (normáltól eltérő) beállítást. Ezt a tükköt Firefox-on kívül gyakorlatilag minden programnál el lehet játszani (akár levenni a prioritásból, akár hozzátenni) KIVÉVE A CHROME-NÁL. (Ott ezt eleve dinamikusan állítja be a program, nem kell belepiszkálni!)
-
mis69
tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Szia!
Ez nem okoz problémát amúgy? Nálam normál feletti-magas-valós idejű van a normál felett. Most a normál felettire állítottam majd meglátom van-e változás. -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vettem észre, hogy Firefox alatt a youtube videók és 9gag-on a gifek akadoznak (remegnek?). Nem állítottam semmit. 45.0.1-van felrakva. Valami ötlet?

-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Valószínűleg elég, de biztos ami biztos.
Amúgy ez az a szűrő: Ajnasz Blog -
EmptyParadox
senior tag
-
Bivaly23
csendes tag
-
netpeti98
addikt
Tegnap találtam, berakom ide hátha valakinek jól jön.
Tutorial: Enabling Developer Theme on Beta channel
Működik a Release csatornán is.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Beszarás... Ezúton üzenem minden kedves aggódó fórumtársnak, aki az elmúlt két éjszakát miattam álmatlanul végigforgolódta, hogy a #46469-es probléma az imént váratlanul, minden előzetes bejelentés nélkül, önmagától meggyógyult.

-
newmoonlight
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia! Hideg-hideg-hideg...
A Chrome-on mondjuk nem az uBlock origin van, hanem az Adblock plus, viszont mindkét böngészőn mindkét reklámblokkoló mindig is fent volt, ez a jelenség viszont csak pár napja jelentkezett. Másrészt ha levettem a Firefoxról az uBlock-ot, ugyanúgy megmaradt a probléma. -
ledgeri
nagyúr
válasz
newmoonlight
üzenetére
Ha mindkettőn fent van ugyanaz a kieg, akkor az a "bűnös"!
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia! Hááát, ezzel nem szívesen kísérleteznék. Egyrészt azért, mert tőlem hülyébb ember a földkerekségen nemigen van ahhoz, hogy ezzel babrálgasson, másrészt pedig a meglévő DNS-beállításokkal (néhány nappal ezelőtt) még jó volt. Valami olyasmire tippelek, hogy -mivel a szintén reklámblokkolós Chrome-on sem jelennek meg a kommentek és a kis fotók, a reklámblokkoló nélküli Operán meg igen, valami ezzel lehet összefüggésben. Viszont mi az anyukájáért mentek el a kommentek egyszerre a Firefoxon és a Chrome-on? (És azon is rágódok, hogy a cikkben és az origo.hu címlapján minden nagy fotó megjelenik, a cikkek alatti kicsik meg nem...) Ráadásul pont nemrég töröltem a Windows-on az összes régebbi (jó) rendszer-visszaállítási pontot. Faxkivan...

-
válasz
newmoonlight
üzenetére
Próbáld meg Google DNS-el.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia! De, be van kapcsolva, viszont már hónapok óta így is volt. Ez a jelenség viszont csak pár napja jelentkezett. Kíváncsiságból visszaállítottam a privacy.trackingprotection.enabled-et false-ra, de nem váűltozott semmi. Így sem láttam sem a kommenteket, sem a fotókat. Agyam eldurran...

-
Matthewus
őstag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Tracking protection nincs véletlenül bekapcsolva?
-
newmoonlight
senior tag
Tudna valaki segíteni? Az origo.hu-n, bármelyik cikk alatt pl. itt nem jelenik meg sem a komment-mező, sem a további hírajánlók kisméretű fotói. Így. uBlock origin kikapcsolva, emlékezetem szerint nem telepítettem semmit, nem csináltam semmi rendkívülit a Firefox-szal, a Flash (ha egyáltalán van ehhez köze) működik és mégis ezt csinálja. A másik böngészőn, a Chrome-on szintén ez van. Az Operán viszont megjelennek a fotók és a kommentek. WTF?

-
Bivaly23
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet beállítani azt hogy aktív legyen a jelölőnégyzet fájl mentéskor hogy mindig így járjon el , sajnos nekem inaktív és sehogy sem tudom aktivá tenni.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Crytek
nagyúr
A böngészés előzményeit vagy egy weboldalra vonatkozó dolgokat amit megjegyezhet a rendszer, hogy és hol lehet alapjaiban kitötölni?
Indiegala.com nekem a gépemen kb sok napos állapotot hoz be és csak "van".Ha 2 óra múlva nyitom ha 8 óra múlva akkor is ugyanaz tehát nem "él" az oldal.
Mobilon is érdekes modon az eddig használt böngészőkbe ugyanaz van , viszont egy új még nem használttal a valós real time állapot jön be.
PC-n ugyanugy ilyen szar az Edge, Chrome, Firefox böngészőkkel is.Valakinek valami ötlet mi a szar lehet ez? (Sütik/előzmények törlése törlése nem megoldás mert semmit nem segitett)
-
atka76
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy ha megnyitom a firefoxot akkor ezt a kis ablakot dobja fel!
FIREFOX HOMEPAGE CHANGE NOTIFICATION
Your homepage has been changed by application
Revert to my previous homepage
Continue with the new homepageIlletve kiválasztottam,hogy magyar nyelv és továbbra is csak angolul hozza a menüjét!
Tudtok segíteni?
Köszönöm!
Attila
-
egonca
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában ezzel szórakoztat a Firefox 45.0.1 az mno.hu oldalra lépve (és csak itt)
Parancsfájl nem válaszol: http://mno.hu/static/js/jquery-1.10.1.min.js:4

-
Klara_
őstag
45.0.1 ESR x64: youtube videok nem mennek - Hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra később. Uzenet jon. Ghostery es adblock van telepitve mint kiegeszito.
Hogyan tudnam mukodesre birni? -
Krisz86
csendes tag
Sziasztok!
Több gépen tapasztalom,hogy ez a két dolog Link nem akar települni.
Egy régebbi verzióba előfordult már ilyen aztán következő verziókba ismét jó volt,most megint nem települnek.(Legújabb verzió Win7-en 45.0.1,a böngésző és maga a rendszer is 64 bit) -
törölt tag
(#46451) valaki? -
forras2
őstag
válasz
Rakodó
üzenetére
Ez félig meddig megoldotta a problémám!
A hirdetések eltűntek, és a játékok sem villognak már az arcomba!
Viszont a képekkel valami még mindig nem okés!
Megjelennek 1 pillanatra, majd eltűnnek. Erre esetleg valami ötlet?
A firefoxot már lepucoltam teljesen, majd újratelepítés után is ugyan ez a hiba áll fent. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan gondom akadt, most már 3. napja, hogy sok esetben nem tölti be a firefox az adott oldal képeit, hanem helyettük hirdetések vannak, mindenféle villogó játékok vannak stb.
Ezek mik? Mi okozza? Hogyan tudom megszüntetni?

-
Rakodó
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával küszködöm, körübelül vasárnap óta nem tudok semmilyen swf fájt lejátszani.
Próbáltam ujratelepíteni a flash player és a shockwave playert, kikapcsolni a biztonsági módot illetve kényszeriteni a firefoxot a felfrissitésre de semmi se vált be. Van ahol meg se jelenik a program van ahol csak a töltés ikon villog mint az őrült.
Próbálkoztam a config menüben is külömböző javaslatokkal amiket eddig találtam de semmi változás. -
törölt tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni! "Firefox and Flash
A weboldal helyes működéséhez engedélyezni kell a Flash kiegészítőt. A kiegészítőt a böngésződ beállításai közt engedélyezheted." [link] itt írja, kicsit idegesít, mit kell beállítani?köszi
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zozoka49
üzenetére
Én még ajánlanám a sync használatát is. A mozbackupot IS, de első körben a sync-kel állítsd helyre majd a dolgaid, amit tud kezelni, és ha valami hibádzik akkor ott a biztosíték. Csak azért így ajánlanám, mert ez FF beépített, és fejlesztett cucc... de mégegyszer IS-IS!
-
spammer
veterán
válasz
zozoka49
üzenetére
Vissza tudod állítani a könyvjelzőket, ez a Firefox beépített funkciója. A profil mappára nem utaltam, hanem linkeltem az oldalt, ahol leírják, hol találod.
De valószínűleg működik még a mozbackup is, csinálhatsz egy mentést azzal is, meg külön a könyvjelzőkről és a profil mappáról is, és akkor tuti biztos, hogy meglesznek a dolgaid.
-
zozoka49
csendes tag
válasz
spammer
üzenetére
mivel eddig csak a backuppal mentettem, a segitségedet kérném mivel nem nagyon vagyok profi ebben.Ha simán exportálom a könyvjelzőket akkor az új telepités után vissza tudom állítani importálással?mert nagyon sok van, és nem lenne jó,ha elvesznének.és a profil mappámat hol találom?mivel erre urtalsz.
-
spammer
veterán
válasz
zozoka49
üzenetére
Tudnék, Chrome-mal
Programot csak hivatalos forrásból: [link]
Már rég nem fejlesztik, bár valószínűleg még működik, de a készítő már nem vállal érte felelősséget:
"MozBackup is not being developed anymore. There are known issues and there is no time on my side to fix all issues and develop new features. Use MozBackup only on your risk. Thanks for understanding."
Egyébként a profil mappádat kell csak kimentened, ehhez nem kell semmilyen program. Továbbá a könyvjelzőket tudod exportálni a Firefoxból is egyszerűen.
-
zozoka49
csendes tag
a segítségeteket szeretném kérni.Ha valaki tudna segíteni honnan tudnák egy magyar nyelvű mozbackup-ot letölteni megköszönném.Újra szeretném telepíteni a firefoxot,mert nem múködik és állandóan lefagy, de rengeteg könyvjelzőt és jelszavat szeretnék vele lementeni.Köszönöm előre is.A gépem a chrome-val tökéletesen múködik, azért szeretném újra tenni a firefoxot.
-
ledgeri
nagyúr
Ha nem volt sync használatban, és nincs meg a régi profilod, akkor ennyi volt.
Ha volt sync, jelentkezz be, ha megvan még a régi profil akkor onnan menthetőek a dolgok (bár azt még nem csináltam...)Mik voltak a törlés lépései?
Ja és legközelebb olvass vissza, mert kb ott volt az esetleges nem betöltés, vagy biztos mentés, az elmúlt pár lapon, mivel mostanában nekem is kellett hasonlót csinálnom, és írogattam ide miatta...
-
€uro
őstag
Na most segítsetek!
Gondoltam egyet, hogy újratelepítem a Firefox-ot. Megtettem. Erre kaptam egy csupasz böngészőt. Eltűnt minden kiegészítőm és azok beállításai.
Például használtam a Speed Dial [FVD] eszközt, amit most újra telepítettem, de minden linkem és azok logo-képecskéi elvesztek.
Van valami recorery-je a Firefoxnak, ami segítene?
Egyébként azt sem értem, hogy most miért nullázta le magát a telepítő. Korábban többször telepítettem már újra úgy a böngészőt, hogy a kiegészítő alkalmazások megmaradtak. Most viszont se kép, se hang, nulláról megy minden.
Verziószám: 45.0.1 - ez van most és az újratelepítés előtt is ez volt már fenn.
-
huan
őstag
Használ valaki RSS Ticker-t Firefox 45.0.1-alatt? Nem működik valamiért. ESR-alatt még ment. Másnak sem megy?
-
AliasB
senior tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Az nem volt telepítve így most megtettem. A helyzet semmit sem változott. Aztán láttam, hogy a vlc player miatt van egy vlc plugin a bővítményeknél de nem engedi a frissítét "védelem érdekében blokkolva" szöveg van csak azon az oldalon ahol frissíteni lehet. Letöröltem és újra telepítettem a legfrissebb verzióját. Most a videók helyén csak egy fehér ablak jelenik meg a video helyett és ha ráviszem a kurzort forog a kör hogy tölt és ugrál a kurzorral együtt de csak azon a részen ahol a videónak kellene lennie. De sose tölti a videót csak jelzi a töltést és ugrál a kurzor a fehér ablakba. Ha onnan kiviszem minden normális lesz és nincs anomália.
Na ez most mitől lehet?
Ja és DRM még mindig nincs a tartalomnál ettől függetlenül :/ de miért nincs??
-
AliasB
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
A firefox hivatalos honlapjáról volt a 43.0.1
https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/
aztán kaptam egy linket a 45.0.1ről
https://download-installer.cdn.mozilla.net/pub/firefox/releases/45.0.1/win32/hu/Firefox%20Setup%20Stub%2045.0.1.exe
aki adta a linket neki ez van feltéve és nála működik rendesen.
-
AliasB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Akadt egy kis problémám a firefox böngészőmmel és nem tudom mi a megoldás
A probléma az az, hogy nem játszik le beágyazott videókat és ez fogad helyette:
youtube oké ott lejátszik mindent.
A tartalomnál nincs olyan, hogy DRM tartalom lejátszása
és a bővítményeknél sincs semmilyen "Primetime Content Decryption Module"
feltettem újra a 43.0.1et aztán a 45.0.1et de ugyan ez van mindkettőnél és már tanácstalan vagyok mert a bővítményeknél is hiába keresek ilyeneket nem talál semmit
Mi lehet a probléma? Én nem töröltem semmit belőle de mégsem találok semmit a DRM-ről
Win7 van a pc-n. Vírusírtóm nincs csak megelőzésként az essentials van védelemnek semmi más.
Köszönöm a segítséget
-
yanna
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Az ajánlott rendszert felépítenni kell, és elfogadom, most 3 tonnás a FF, de abba átállni most már nem tudnék: Több idő menne el vele, mint amit megér, több munkamenet kellene ahhoz hogy megcsináljam (túl sok innen írás, weboldalbetöltés, ha netrecsatlakozva csinálom, de ha nem akkor pl egy 1-2 perces videót már nem tennék be, amit így már nem látok, ha szűrném, stb, meg már ráálltam a csökkentésére...
+ mint látod teljesen más környezetben is előjön talán ugyanez a probléma, így biztosabb, hogy nem ez az okozó...(#46425) oncsi mi az a MINT?
-
amstro555
tag
válasz
amstro555
üzenetére
Heroikus küzdelmemnek hála, megvan a megoldás:
1.Kattintson közvetlenül a Refresh Firefox gombra, ha látja ezt az oldalt a Firefoxban (más böngészőben ez nem működik). Található egy Frissítés gomb a Firefox about:support Hibakeresési információ oldal jobb felső sarkában.
2.A folytatáshoz kattintson A Firefox frissítése gombra a megnyíló megerősítő ablakban.
3.A Firefox bezáródik és frissíti magát. Amikor ez befekeződik egy ablak megmutatja az importált információ listáját. # Kattintson a Befejezés gombra és a Firefox megnyílik. -
amstro555
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Hohosearch vírust kaptam, leirtottam, firefoxot újrahúztam (minden profilt, és átmeneti fájlt töröltem), és azóta a tanúsítványok miatt semmilyen ssl - https oldalt nem tölt be. Kitöröltem közben az összes tanúsítványt, hátha az a gond, de nem tölti le online. Sok oldalnál még kivételként sem tudom hozzáadni, pl. gmail, google. Van valakinek ötlete?
Köszi!
-
oncsi
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Most linuxon vagyok, és 80%-át nem értettem annak amit mondtál

De majdnem üres a gép. Pár heti telepítés. A lMint szerint, ha megnyitom a böngészöt a szokásos 10 lappal, akkor kb 150-200 MB-ot eszik. Ha bezárom, akkor egyből csökken. Nekem a Mint még sosem evett 2.5GB-nál többet. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Mi lenne, ha megpróbálnád könyvjelzőkbe rendszerezni őket? Nem akarom megváltoztatni a szokásaid, mert nyilván mindenki úgy használja a böngészőt, ahogy neki tetszik, csak nekem ez a tab hoarding sosem tűnt túl effektívnek. Olyan érzésem van, mint egy autónál, amit 2 tonna teherbírásra terveztek, de 3 tonnával megpakoljuk. Oké, eldöcörög, de azért mégsem erre tervezték.
Pl. a bookmarks toolbarra kirakod mappákba rendezve a megnézendő dolgokat, gyakran látogatott honlapokat stb.
Csináltam egy új profilba egy példát, hátha inspirál:
Ott lenne mappákba rendezve minden, és rögtön látnád, hogy hú, ezt még nem néztem meg, és ha már nem kell, törlöd belőle.Nem kellene aggódnod a stabilitás, session elvesztés miatt, gyorsabb lenne a böngésző...
És tényleg no offense, csak lehet, ha kipróbálod kényelmesebbnek tartanád.
-
ledgeri
nagyúr
Meg még azt nézd meg, hogy ha kilépsz, hogy eszi leállásáig a RAM-ot a progi!
Nekem 45.x alatt 2,3 GB volt, leállítás után meg szépen felment 3,2-3,3-ig, aztán fagyott ki, míg 44.x alatt 2,7GB-3 GB (ismétlem: 900 tabbal), ésutána felmegy pár 100 megát, aztán szépen zuhan, és hiba nélkül leáll... -
ledgeri
nagyúr
Hány tabod van, milyen kiegészítőid?
Nekem is ugyanez volt, szűrjük össze magunknak:
~ 900 tab, Adblock, ghostery, HTTPS, Lastpass, Lightbeam volt aktív, bővitmények..hát már nem tudom.Nem tudom mi okozza, de én visszaraktam a 44-egyik verzióját -FFsync, és sessionstore mentése-, mivel emlékszem, hogy a 45 településével kezdődött... 44-gyel semmi baj
De legalább nem vagyunk egyedül... -
Predator2
addikt
Helló
Szeretném frissíteni az ublock origin-t innen de a FF nem engedi. Próbáltam lementeni és úgy telepíteni de úgy sem engedi, de akkor hogyan lehet?
THX
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
45.0.1 et használok, win alatt, de kb ugyan ezt Linux alatt is. A gondom, hogy akár hányszór kikapcsolom a gépet, mindig összeomlik a Firefox mindkét rendszeren. Persze indítás után felajánlja, hogy visszaállitja (és valóban) de kicsit idegesítő. Sem HW, sem SW csere nem volt a gépen jó ideje, És csak ez a problémás, mert minden más megy (kivéve a Prohardver 1280-as stílusfájl, mert a válasz ablak kilóg a képből :-) -
spe88
senior tag
Hello!
Melyik kiegészítővel tudok egyszerre több megnyitott lapot lementeni HDD-re, hogy net nélkül is meg tudjam nyitni bármikor?
a MAFF-ot próbáltam, de valahogy a a megnyitott lapok mentése után nem tudom bepipálni az összeset, mindig csak egyet.
Jó volna ha nem egy fájlba lenne lementve az összes megnyitott oldal, hanem automatikusan webcím lenne a fájlnév (persze a különleges karakterek nélkül)
Köszi
-
huan
őstag
Sziasztok!
ESR-ről frissítettem az alap Firefox-ra, de letiltott bár kiegészítőt.
Hogyan tudnám engedélyeztetni ezeket? -
Treff
aktív tag
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Hova tűnt a Firefoxból a lapcsoportok rész? Miért vették ki, ha kivették? Lehet e valamivel helyettesíteni? -
SP4C3
veterán
válasz
myke01
üzenetére
Létezik a FF-nak egy lite kiszerelése, ott ki-be lehet kapcsolni a multicore process-t. Szóval többszálon dolgozik, amint leírták: jön majd a chrome-szerű multiprocess schéma, ahol minen külön .exe alatt fog futni, remélem megoldják, hogy gyorsabban induljon a böngésző.

Ja és nyugodtan kipróbálhatod valamilyen single-core rendszeren a foxot, pl nézz vele youtube-ot, majd meglátod, hogy nem csak 1 magot használ

-
kispx
addikt
válasz
myke01
üzenetére
> "ha ez igaz egyáltalán"
Erre egy hatalmas igen is meg nem is a válaszom.
A Firefox több szálban fut, így egy-egy szálat a másik processzor is tud futtatni. Viszont a feladatkezelőben láthatod, hogy nem lehet eloszlatni a szálakat a különböző CPU magokon. (amiatt fogják multi process architektúrára átrakni). Így a másik CPU mag idejének csak a töredékét tudja felhasználni.Szerk.:
Félig beleolvastam: [link] Úgy tűnik, hogy érdemes átolvasnod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy ez az a szűrő:

A Chrome-on mondjuk nem az uBlock origin van, hanem az Adblock plus, viszont mindkét böngészőn mindkét reklámblokkoló mindig is fent volt, ez a jelenség viszont csak pár napja jelentkezett. Másrészt ha levettem a Firefoxról az uBlock-ot, ugyanúgy megmaradt a probléma.

(#46451) valaki?