Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Üdv!
Ez vajon mi lenne? Most frissült linux mint 18 alatt a firefox 47-ről 48-ra. Lehet köze a multiprocess-hez ami egyébként nem aktiválódott, és én sem aktiváltam az about:config-ban.

-
Dragon27
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi szépen

-
Dragon27
senior tag
Sziasztok
Hogyan lehet törölni amit a Google-ba beírtam.... keresési előzmények törlése? ellátogattam myactivity.google.com ott mindent töröltem Tevékenység törlése a következő szerint: kezdetektől ....
de a böngészőben a gyorsítótárat is töröltem ... de semmi változás....hogy lehet ezt törölni hogy ne ugorjon ki amit 1x már beírtam

-
myke01
senior tag
Elképzelhető ,hogy volt már kérdés
: a széles url address bar-t hogyan lehet visszaállítani a régebbi verzióra ? (ha lehetséges addon nélkül
) -
Bjørgersson
félisten
Lehet valahogy csak egy-egy oldalnak a betűtípusát változtatni?
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Beállítások/Biztonság/Általános
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom bajom lenne, hogy firefoxon a reaload every alkalmazást használva egy idő után lelassul majd lefagy a firefox.
6 odlal van beállítva, hogy 10 másodpercenként frissüljön. Van valami beállítás aminek következtében nem fog lefagyni a böngésző? -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mod: Ja hogy már 48-as verziónál jár a böngésző.. hogy miért nem frissítette magát azt nem tudom.
Ez a böngésző kezd egyre gázabb lenni ennyi...
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Innen rakd fel a 2.1.9-es verziót. (Works with Firefox 44.0 and later, szóval mennie kell, ha minden igaz.)
Szerencsére a régebbi verziók elérhetőek többnyire.
Jah, ok, azt hittem ragaszkodsz a korábbi FF verzióhoz.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
44-es firefoxra nem telepíthető

mod: Ja hogy már 48-as verziónál jár a böngésző.. hogy miért nem frissítette magát azt nem tudom. Feltettem, ezt nem fél perc lesz belőni, majd ha lesz időm akkor foglalkozok vele. Arra egyelőre jó volt hogy amit használtam azt is eltüntette. Na meg ezzel lapon belül is eltűnik ha nem rajta van a fókusz.
-
Matthewus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Ctrl+F - alul előjön a keresőmező. Ha másik lapra megyek át akkor eltűnik. Hogy lehet ezt a helyén marasztalni, illetve ennek a mezőnek a bezárásához az x jobb oldalon van. Régebbi (19-es) verzióknál még nem ott volt. Ezt át lehet helyezni?
-
kispx
addikt
-
-FLY->
őstag
Szevasztok!
Olyan veszély fennállhat, hogy valami plug-in lenyúl infókat a bevitelemről? Érdemes inkább nyers böngészőt használni pl pay-pal-hoz, vagy teljesen biztonságos egy sokféle kiegészítőt futtató FF is? Természetesen mind csak a Mozilla oldaláról beszerezve.
-
törölt tag
Az miért van, hogy mikor elindítottam a firefoxot az fogadott, hogy van pár függőben lévő vagy küldetlen hiba jelentés? Még januári is volt benne,,,, pedig be van jelölve, hogy a hibajelentést elküldheti. (szerintem összeomlott úgy emlékszem nem zártam be, később ide jöttem a géphez, ugye elindítottam, és ezeket akkor jelezte kis, már nem emlékszem milyen szót használt, azt hiszem azt írta van pár elküldetlen hiajelentés és felsorolta dátum szerint ). Ez miért lehet? köszi
-
SP4C3
veterán
válasz
Wasp91
üzenetére
Nem támadó jelleggel írom, de ha nem tudjátok mire szolgál, miért lett kitalálva, akkor miért használjátok?
Beékelődéses támadások ellen lett kitalálva (vagy csak azért, hogy apuka ne lássa mit csinál a kicsi lánykája/fia online)
Mikor nem felesleges:
-Ha a szomszédod router-jén lógsz és ő rendelkezik a tudással, hogy kiolvassa az adatokat, hogy melyik belhálózati IP címről melyik weboldalakat látogatták.
-Ha Wi-Free hotspoton keresztül netezel, amit arra célra állítottak fel, hogy lopják a felhasználók adatait (laptopokat szoktak erre a célra használni).Minden olyan weboldalon, ahol nem kritikus információt adsz át, (privát chat, online bankolások, és hasonlók)
felesleges!Szóval, ha valaki van annyira khm, hülye, hogy egy ismeretlen, nyitott hotspoton keresztül akar online-bankolni, aminek ráadásul sima protocol-on keresztül jelenítődnek meg a weboldalai, annak talán hasznos.
-
Kékes525
félisten
Van lényegi különbség a kettő között: Smart HTTPS vs HTTPS Everywhere Egyáltalán érdemes valamelyiket használni?
Egy nekem fontos különbséget találtam. A Smart HTTPS komatibilis a ESS Netbank és transzakció védelmével. A HTTPS Everywhere nem, mert nem indul el az ESS védett böngészője, ha ez a kiegészítő be van kapcsolva. Már rég jeleztem a hibát az ESS -nek, de változatlanul fennáll.
Most az Smart HTTPS használom és a prohardver https-en fut.
-
Kékes525
félisten
Azoknak, akik nem ismerték (mint ahogy én sem
): Firefox 48: élesedett az Electrolysis -
BullZeye
veterán
Ez kedves, FF 48 letiltott pár kieget, gondoltam rákeresek neten, hogy mivel tudom visszaállítani őket.
Re-enable add-ons that were disabled when updating Firefox
Szóval a hivatalos álláspont, hogy az addon amiből nincs több, és kb 4 éve nem is fejlesztik, de szükségem van munkához hát kapjam be. Ez ilyen tipikus microsoftos hozzáállás.
Szóval 48-ban mit kell beírni about:configba, hogy működjenek régi addonok?
-
Wasp91
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Igen visszaállítható.

-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
A mai frissítés után a Youtube videóknál ha elindítok egyet, akkor 1 mp-ig megy majd megáll és a 4.-5. kattintás után az egész böngésző megfagy nekem és be kell zárni.
Ezt írja ki egy idő után, hogy:
Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Leállíthatja a parancsfájlt, megnyithatja a hibakeresőben, vagy hagyhatja folytatódni.
Parancsfájl: resource://gre/modules/commonj…vkw6ipw-at-jetpack/data/end.js:110
Mi lehet a baja?
-
DS39
nagyúr
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi. jó lett, érdekes hogy valami gagyi verzióját használhattam, mert számozásban azonos volt, csak azt még korábban a készítője oldaláról telepítettem. (nem az addon oldalról)

másik, ha nem lenne a CTR, komolyan már rég nem ezt a böngészőt használnám. a gyári megjelenés nagyon gáz. akkor inkább a chrome.
-
DS39
nagyúr
Baj van, ez a széles urlbar izé gázos, de látom van rá megoldás, ki fogom próbálni.
viszont az x-notifier (email ellenőrző) kiegészítőmet letiltotta a Fox, és nem tudom mit tegyek hogy működjön?minek kell elb..ni mindent ami jó?

-
Kékes525
félisten
válasz
nagyArc
üzenetére
Nekem is Logitech setpoint egerem van, de én már leszedtem a driverjét és az addonját is. Microsoft HID kompatibilis driverét használom és addonja sincs a Firefoxban. Lehet hogy valami maradhatott a beállítások között, amit az új verzió bekapcsolt. Holnap újratelepítem a driverét és lekapcsolom, vagy beállítom vele. Köszi, hogy jelezted.
-
nagyArc
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Véletlen, de amióta a 48-ast használom szuper érzékenyen reagál az egerem a Firefoxban. Lehetséges ez? Más is tapasztalt hasonlót? Vagy csak a Windowsom, egerem vacakol.
Nekem ma ugyanez volt, teljesen megváltozott a 48-cal a scrollozás, mintha holtjátéka lett volna az egérgörgőnek. Én sem tudtam, hogy ezt most a Firefox okozza-e, vagy a reggeli nagy Windows10 upgrade. Aztán nagy nehezen megtaláltam az okát: a 47-ben a Logitech SitePoint addon disabled volt (nem is lehetett enabledre állítani), a 48-ba viszont ezt az addont is beleintegrálták, és az upgrade után ez magától enabled lett. Ahogy újra disabledre állítottam, egyből megjavult minden.
-
Crytek
nagyúr
Nem szarakszik nektek a firefox mostanában?
7-8%-ról mindig felugrik a feladatkezelőben a procihasználat hallom is hogy folyamatosan mindig felpörög majd elhalkul a procihűtő. A firefox mintha lefagyna kicsit vár majd megy tovább.
-
Wasp91
aktív tag
Akit zavar az új location/address/url bar,az a Classic Theme Restorerben a Location Bar (3) menünél kapcsolja be az alternative appearance-t
-
Kékes525
félisten
A multi-process-t miért hívják Electrolysis-nek? Nekem az Electrolysis egészen mást jelent. Igaz a e10S elnevezést sem értem...
Véletlen, de amióta a 48-ast használom szuper érzékenyen reagál az egerem a Firefoxban. Lehetséges ez? Más is tapasztalt hasonlót? Vagy csak a Windowsom, egerem vacakol.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem ez a teszt sem mér, mert nincs flash

És mostmár csakazértse telepítem fel azt a sz...t
Emiatt nem megy a speedtest.net sem.
Még a "try the beta" sem megy, akkor sem, ha kikapcsolom az ublock origint.edge alól teljesen jól megy a beta speedtest.
módosítok. Nem megy jól ott sem. A tesztoldal bejön, de latency test error.
Edge alatt még van flash, ezért ott a sima speedtesttel (és a upc-vel ) is tudok mérni.
De én flash nélkül szeretnék...Jajjaj, lesz itt még sírásrívás, ha tényleg mexűnik a flash. HTML5 oldalak még mindíg nem készültek el, pedig saccperkábé 10 éve létezik a HTML5 szabvány.
-
scope2007
addikt
üdv!
már javult valamit a 64bites firefox?
talán a 42es volt fent utoljára, de valamiért nagyon lomha volt, és sokszor crashelt is
azóta inkább 32bitest használtamja és tényleg igaz hogy 49-es verzióra már kiveszik a "hello"-t?
én amúgy nem bánom
-
Wasp91
aktív tag
Az address bar-t, hogy lehet vissza varázsolni? Azon kívül, hogy visszarakja az ember a 47-es verziót.
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
Hát, bakker, jó helyen van...
"o enable or disable multi-process Firefox, do the followingType about:config in the browser's address bar.
Confirm that you will be careful.
Search for browser.tabs.remote.autostart.
Double-click on the preference.Setting the value of browser.tabs.remote.autostart to true enables the multi-process architecture in Firefox, setting it to false disables it."
-
netpeti98
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Az a kiegészítő neve ami felel a fokozatos aktiválásért a felhasználók körében. A lenti táblázatban a "Több folyamatú ablakok" mutatja az állapotát.
myke01 kérdésére pedig: sajnos sok kiegészítő még inkompatibilis az e10s-el, ezért nem kaptuk meg. Lásd a fenti példámban nekem se működött úgy ahogy kéne, amikor engedélyeztem a rendes profilomban. Ha a Mozilla tiltaná a nem kompatibilis kiegészítőket, akkor az mind a fejlesztőknek, mind a felhasználóknak rossz lenne. Másrészt, ha fokozatosan aktiválják az új funkciót, akkor van lehetőség figyelni a visszajelzéseket, elemezni a telemetrikát (ha be van kapcsolva). Erre szükség is van, hiszen egy elég nagy változásról van szó a motorháztő alatt.
-
netpeti98
addikt
Az about:configban aktiválható, de alapból csak azoknak aktiválódott akiknek nincsenek kiegészítői.
Még a Firefox 47 alatt próbálgattam egy üres profilon gyorsabb volt, viszont a fő profilomon, ahol van pár kiegészítő instabil lett.
Szóval nem véletlenül kapják meg fokozatosan a felhasználók. -
Kékes525
félisten
válasz
Fandango
üzenetére
Ilyen még nem volt nálam, háttérben frissített. Tegnap, ha jól emlékszem 47.0.1 volt, most hogy írod megnéztem, már 48-as van. Eddig manuálisan frissítettem, mindig megelőztem az automatikust.

Multiprocess Windows 0/1 (Disabled) Ilyet nem találtam.
Multi-process staged rollout 1.0 true e10srollout@mozilla.org Csak ilyen volt, a kiterjesztéseknél.
Működik a nálam a multiprocess? Kelll tennem valamit?

-
DS39
nagyúr
válasz
robotjatek
üzenetére
Manuálisan aktiválható?
Vagy ezt hogy oldják meg hogy nem mindenkinek aktiválódik? -
Wasp91
aktív tag
Csak szerintem írtó béna ez a új address bar?
-
robotjatek
tag
válasz
Fandango
üzenetére
url bar-ba beírod, hogy "about:support" és ha a "multiprocess windows" sorban 1/1 van, akkor aktív az e10s. Elsőre nem kapja meg mindenki, például akik addonokat, vagy bármilyen kisegítő alkalmazást (például képernyő olvasó) használnak, azoknak nem aktiválódik. A maradék jogosult felhasználó 1%-ánál aktiválódik első körben, amit a következő hetekben folyamatosan tornásznak fel.
-
BladePocok
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megoldódott,a sütik "tönkrementek",letöröltem az oldalhoz tartozókat és sikerült ,már elérhető. Érdekes,ez mi miatt lehetett? Ugye ma frissült 48-as verzióra,köze lehet hozzá?
-
válasz
BladePocok
üzenetére
Próbáld meg letiltott kiegészítőkkel megnyitni az oldalt. Nálam egyébként hibátlan.
-
BladePocok
tag
Néha vannak oldalak,amik üresként jelennek meg,pedig más böngészővel tisztán látható,hogy ott van tartalom.
Pl. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 itt kéne lennie opciónak,hogy letöltsem a friss ISO-t,de helyette üres fehér lapot látok,felül a füleknél viszont jelzi hogy Windows 10 és ott a kis windows ikon is. Tipp? Régen is volt ilyesmi,akkor az Adblockok zavartak be,de most az összes ki van kapcsolva.
-
Fandango
veterán
Most, hogy kijott a 48-as verzio, hogy tudom ellenorizni, hogy nalam mukodik e az e10s?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: a széles url address bar-t hogyan lehet visszaállítani a régebbi verzióra ? (ha lehetséges addon nélkül
)
Köszönöm szépen! 

pedig nem csak én panaszkodom a topikba.... mindegy, nyílván használok mást és ennyi, csak gondoltam hátha tudod, azért köszi,.
):