Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Kicsit OFF ,de lehet mégsem
.Hol találom meg hivatalosan leírva ,hogy a FF csak egy CPU magot használ a mai napig ( ha ez igaz egyáltalán) ?
-
temporello
tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
A cookie beállítások nem változtak meg (különösen,hogy meddig legyenek érvényesek)?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
temporello
üzenetére
Ez teljesen kizárt. Teljesen különböző weboldalakról van szó, mindenhol pont ugyanazon a napon jár le a cookie? Tegnap ide is bejelentkeztem, hogy a hsz-t beírjam, és ma megint be kellett, pedig nem léptem ki, és be volt jelölve az automatikus beléptetés. Ugyanez történt egy másik weboldalon is.
-
Treff
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Pucold le a Firefoxot, és telepítsd újra.
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Urak, kérem valaki segítsen, mert már kínomban kihajítom a gépet az ablakon.

Jelenség: Firefox alatt a youtube nem játssza le a videókat. Teker 10-15ms-ig, aztán kiírja, hogy "Hiba történt, kérjük próbáld meg újra később". Kb. vagy 2 hónapja jelent meg ez, előtte nem volt gond.Csináltam már Firefox frissítést, csökkentett módos újraindítását, leszedtem minden kiegészítőt, a Flasht, a Shockwave-et, de semmi. Töröltem előzményeket, cookiekat, takarítottam CCleanerrel is. Vírusírtó nem talál semmit. 43, 44 és 45-ös verzió alatt is ugyanez.
IE és Chrome alatt semmi gond.
Win 7 Prof, Service Pack 1, 64 bitMi a fészkes franc baja lehet???

Otthoni gépemen nincs gond, csak a cégesen, viszont a kollégáimnak meg semmi gond, csak nálam van a gebasz. -
newmoonlight
senior tag
válasz
akaido
üzenetére
Az összes fireshot-kifejezést visszaállítottam az about:config-ban, és nem is jelentek meg a Firefox újraindításakor. Kivéve ezt. Ezt akárhányszor állítottam vissza, a Firefox újraindításakor mindig megjelent a fireshot-keresőszóra.
Aztán újra letöltöttem a Fireshot-ot (már kezdtem megörülni, mert sima (nem PRO-módban töltődött le) és úgy üdvözölt, mintha új user lennék, aztán ki akartam próbálni, erre ezt tolta az arcomba. Mármint, hogy lejárt a triál-időszakom és vegyem meg a PRO-t, ha használni akarom a Fireshot-ot. Magyarul mégiscsak "emlékezett" arra a Firefox, hogy le volt töltve a Fireshot. Hogy rohadna meg...
-
akaido
addikt
válasz
newmoonlight
üzenetére
Nem kell a reset!
- A Fireshot addon-ot simán telepítem, majd PRO-ra váltok.
- Az eltávolítást a köv. módszerrel végzem: Mozilla Firefox felső menü/Eszközök/Kiegészítők/Kiterjesztések menü Fireshot/ Eltávolítás gomb.
- Majd címsorba beírom about:config ("Óvatos leszek"...igen)
- A fireshot szóra rákeresés, majd a köv. módszerrel távolítom el: jobb klikk a fireshot kifejezést tartalmazó szóra majd Visszaállítás. Újraindít firefox.
Ellenőriztem az about:configgal, az ezzel a módszerrel való eltávolítás után nem található bármilyen nyoma a fireshotnak.
Még a köv. kifejezésekben is van fireshot: Ezekre is jobb klikk/ Visszaállítás!

- Újraindítom a böngészőt és ha telepítem újra a fireshot-ot nem a pro módban indult.
- További megjegyzés: Mivel az otthoni gépemen meg sem jelent a PRO módra való váltás, valszeg valami más böngészőkiegészítő vagy védelmi szoftverrel akadhatott össze a fireshot, ezért ajánlanám a Scrapbook plus-t mint hasonló funkciójú addont, azzal talán kevesebb lehet a macera. -
ledgeri
nagyúr
-
SP4C3
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Firefox Setup 45.0.1.exe - legfrissebb, a letöltés szerint.
[https://download.mozilla.org/?product=firefox-45.0.1-SSL&os=win64&lang=en-US
-
ledgeri
nagyúr
Lehet, hogy a FF oldaláról elérhető régebbi verziók közül a 44-es utolsója egy olyan, ami valahogyan, mint utolsó 44-es valamiféle béta volt? Mert most folyamatosan a 46 beta 2-re akar frissíteni...
-
SP4C3
veterán
De miért kapcsolod ki? Én már hónapok óta rá nem tudom venni, (igaz chrome-ban, nem FF-ban) hogy az átkozott GPU-t használja a tetves youtube, ne a cpu-t... A hardware-es gyorsítás JÓ dolog, csak galiba esetén szokták kikapcsolni. Mikor pörgeti feleslegesen? (mármint mit csinálsz és mennyire pörgeti)

-
temporello
tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Nem a Firefox felejt,a cookie-kban tárolt beállítások járnak le időnként.Ha nagyon zavar,akkor vannak cookie szerkesztők, managerek, amikkel lehet állítgatni a sütiket.
-
orc88
őstag
Üdv!
A hardveres gyorsítással lenne egy kis problémám... Ha bekapcsolva hagyom, akkor pörgeti a VGA-t feleslegesen, de ha kikapcsolom akkor elég vékonyak és nyújtottabbak a betűk, ami nagyon irritáló...
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy a Firefox időnként (kb. 2-3 hetente) "elfelejti" a cookie-kat? Emiatt újra be kell jelentkeznem a fórumokba (pl. ide is), újra el kell fogadnom a rengeteg "Az oldal cookie-kat használ..." szövegeket stb.
-
ledgeri
nagyúr
FF44-(utolsó verziójá)t raktam ma újra, synckel ráküldtem a kieg-eket, ok műkszik minden... De, tanúsítványproblémába ütköztem én is: A nagyok, Google, FB stb, meg kicsik, pl időkép nem töltenek be tulajdonosa a weboldalát helytelenül állította be. Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a Firefox "nem csatlakozott ehhez a weboldalhoz.". Van amit a kivételekhez lehet adni, de van amit nem.
Hogyan láthatom 44 alatt azt ami kivételként nem tud elfogadni, és hol láthatom a kivételek listáját?
+
Lastpassba nem tudok belépni... bár ez szerintem független hiba (de pl operen be tudok lépni..), de megemlítem, hátha... -
törölt tag
lehet hülye kérdés de hogyan lehet megkülönböztetni böngészőben, hogy flash vagy HTML5. Amúgy eléggé teker a proci lejátszás alatt. Ez eddig nem volt. Igaz 5%-ot használ de 3Ghz-en pörgeti a ventilátor meg hajt mint a fene. Leállítom a videót és egyből leugrik 1,6Ghz-re. Youtube-on nincs gond.
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért laggol a videó lejátszás közben? Eddig nem volt ilyen 1-2 hete csinálja. A videó már rég betöltött de mégis laggol. A számláló nem akad az folyamatosan megy mint ha lenne gond de a videó szétszaggat.
-
Normi™
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ahogy nézem sehogy,a böngésző nyelvéhez igazítva tölti le magát.Bár lehet tévedek,de én sem találom sehol sem.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ez nálam is nyert!
Mi mindent összekerestem, hogy ezeket a nyamvadt YT-videokat le tudjam játszani... Ebből kifolyólag már 64 bites rókát tettem fel (a Win 7 is 64 bites). Korábban soha nem volt ilyen gond, a róka induláskor telepítette azt ami kellett... a bánatnak, vagy kinek, vagy minek kell ez a változtatás? 
-
Met
nagyúr
Van valami kieg a weboldalak hangjának tiltására?
Hülyét kapok amikor megnyitok egy weboldalt és elindul valami rádió, vagy beágyazott video. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
No feltelepítettem ezt az uBlock Origint, gyorsabbnak tűnik, nem is tölt be feleslegesen semmit. Van viszont két kérdésem; hogy tudom átállítani angolra, valamint hogy tudok egyénileg blokkolni objektumokat?

A második megvan, bár kicsit butább az AdGuardnál.

-
Normi™
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Plusz Márc.17.-én jött ki az Adguard-ból is frissítés,lehet,hogy az sem ok.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valószínű azzal lesz gond, valami olyan változhatott az új FF verzióban, ami hatással van rá.
Ublock Origin is tud objektumokat eltüntetni. -
-
Normi™
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ublock Origin-t használok és nem csinál ilyesmit a legújabb verzióval.
-
Bjørgersson
félisten
Legújabb Firefox-szal használ valaki reklámblokkolót (természetesen nem itt)? Aki igen, nektek is betölt előbb mindent, majd utána blokkolja az adott objektumokat? 42.0 még nem csinált ilyet, rohadt idegesítő.
-
ceia
őstag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Lehet resetelni kéne a Firefoxot. Előbb távolítsd el azt a kiegészítőt a biztonság kedvéért. De azt hiszem, reset után eleve minden kiegészítőd elvész..(?) (én még nem csináltam)

Különben van más hasonló kiegészítő, ami szintén jó: Screengrab -
newmoonlight
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most mást talált ki (csak, hogy bosszantson).
Letöltöttem. (Engedte letölteni.) Megjelent a sima (nem PRO) mód. Kikapcsoltam a Firefox-ot, újra indítottam, erre már azt írta ki, hogy letiltva, mert nem kompatibilis A fiam gépén szintén 45.0.1-es Firefox van, de ott semmi gond a Fireshot-tal. WTF... 
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
Találtam egy-két ilyet, esetleg próbáld meg:
1. Firefox címsorba about:config, majd ENTER, belépés
2. Keresősávba: fireshot.isProMode
3. Az értéket állítsd false-re.
4. Ugyanez a fireshot.isRegistered kulcs esetén is.Másik lehetőség...
1. Start menü -> Futtatás -> regedit -> ENTER
2. HKEY_CURRENT_USER\Software\Screenshot Studio for Firefox
3. Jobb klikk az "fx_prokey" kulcsra, és módosítsd az értéket "no"-ra.
4. Regedit bezár, gép reboot, próba... -
newmoonlight
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz
newmoonlight
üzenetére
talán ez: [link]
-
newmoonlight
senior tag
Megőrülök... Letöltöttem ezt: Fireshot (teljes web-oldal mentés.) Az a baj, hogy rákattintottam a PRO-mód kipróbálás lehetőségre
és az sajnos lejárt. Azóta akárhányszor töltöm le újra, eleve a PRO-mód töltődik le. 
Hol lehetne törölni a Mozillából (Windows-ból, gépből, mindenből) minden nyomát és előzményét annak, hogy már le volt töltve ez a kiegészítő (és a PRO-mód kipróbálására váltottam)? Revo Uninstall-lal sem törlődött maradéktalanul.
A probléma egyébként nem csak nálam jelentkezik. Sokan sírnak emiatt a neten. Honnan, hogyan, mit kell törölnöm a gépből, hogy újbóli letöltéskor ne "tudja", hogy egyszer már letöltöttem? Plííííz....
-
A görgetősávhoz lehet beállítani minimális magasságot?
Egy hosszabb terjedelmű fórumoldalnál pl. elég kicsi tud lenni, ami zavaró.
-
Köszi mindkettőtöknek, úgy lesz!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Adott egy laptop, aminél Firefox esetén youtube fullscreen esetén ugrál a kép. Kis méretben jó, de amint kirakjuk teljesbe, meghülyül, és néha a vga illesztője is újraindítja magát. Chrome /Explorer/Edge alatt nincs gond, így gyanítom a böngészővel van valami.
Vélemény?

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen a súgó alsó sorából indítva.
-
A kolléganőm gépén win 8.1 oprendszeren a firefox talán 44.0.3 verziónál megáll ,nem frissül újabbra, míg windows 10-en 45.0.1.-nél tartunk . Ez így van rendjén?
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a nevéből adja magát, de simán szabályozható, hogy milyen kinézetet szeretnél, FF gomb eltüntethető, stb, de nagy pozitívuma, hogy pl. Win7 alatt a szürke fejléc helyett az aero hatás érvényesíthető.
de próbálgassad, rengeteg beállítási lehetősége van, gyakorlatilag az évek alatt felmerült újítások, melyet sokak nemtetszését keltették kikapcsolható vele. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na letöltöttem ezt a classic theme restorert, de már meg úgy néz ki az egész, mint a 4.0. Erről nem volt szó.

-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
az asszem alap, viszont van olyan beállítás az about:config-ban, hogy:
browser.search.openintab -> trueígy bármit beírsz a keresőbe, entert nyomsz, és új tabot nyit mindig.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
General UI (1) menüpont alatt Old Search opció.
(viszont a Google logó nem lesz ilyen kék, mert azt maga Google változtatta ilyenre, a favicon-juk is már egy ideje ez) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is van, így indul az egész progi...

-
Motion_Blur
félisten
Ezzel mi az istent lehet csinálni?
Random dobálja ezeket, de ha elkezdi, hiába zárom be a FF-t feladatkezelőben, utána is egyből belefagy... van amikor napokig jó.
-
CharlieDrop
veterán
-
válasz
maestro87
üzenetére
Szerintem nem, sőt, ha a GPU-t jobban bevonja a "játékba", akkor ezzel együtt a CPU-ból illetve a RAM-ból vesz le terhet (legalábbis ez tűnik logikusnak nekem)
A Chrome szerintem azért lett ilyen RAM zabáló, mert egyszerűen párhuzamosan fut több Chrome gyakorlatilag, és így oldották meg, hogy több fül több prociszálon fut.
A Servo viszont nem ilyen lesz, már amennyire tudni lehet.(#46299) ceia: Az Australis valószínűleg maradni fog, mivel az külön van a motortól.
Na meg az Australis célja eleve az, hogy minden eszközön egységes megjelenést adjon.
És ezt maradéktalanul teljesíti is. Én szeretem mobilon és PC-n is, tableten meg még nem használtam*, csak "látásból" ismerem, de ott is jól mutat.*Azaz használtam tableten, de az x86-os verziót, mivel Win-es tabletem volt

(#46300) CharlieDrop: Tutira át fogják emelni őket, mivel nem hiszem, hogy ne lenne célja a Mozillának, hogy úgy váltsanak motort, hogy xy dolgokat nem támogat az új.
Amire mondjuk kíváncsi leszek, hogy mindez a Thunderbirdöt hogyan fogja érinteni.
(#46301) silver star:
Pontosítanék: a Firefox, az eddigi, Netscape-ből megörökölt NPAPI helyett a saját, WebExtensions-t fogja használni, ami kompatibilis a Chrome-mal. De nem 1:1 a Chrome-ét használja. A végeredmény ugyanaz, persze, de azért mégsem mindegy

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)