Hirdetés
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
idevele!
csendes tag
Akkor ezért nem töröltetem vele a sütiket is, mert kiléptetett a mailból és máshonnan is.
Szerintem nem a sütik a gond. Nem Win 7 frissítés után jelentkezett a hiba, úgyhogy nem tudom mi lehet az oka. Azt se tehetem meg, hogy kipróbálok 29-33-as firefoxot, mert utána nem lehet simán downgrade-elni 28-ra, hanem teljesen újra kell telepíteni, mindent beállítani, stb.
Mi ez a memória cache, és miért jó? A gyorsítótár alapból az SSD-n van, miért jó a RAM-ba rakni?
Nálam csak a gyorsítótár korlátozása van max. 50 MB-ra állítva, hogy ne burjánozzon el.
A RAMdiskes izéket se értettem soha, hogy miért jó. -
DS39
nagyúr
válasz
idevele!
üzenetére
én a sütitárolást alapértelmezetten használom, egyedül a facebook sütikre van beállítva hogy bezáráskor törölje őket.
ha azt akarod hogy az mailedből ne lépjen ki, akkor az általános bezárás utáni sütitörlés nem jó megoldás

a gyorsítótár méretét illetően nem tudom mit írna ki, mert én már jó ideje a memória cache-t használom, így ott nálam régóta semmi nem látszik.
-
idevele!
csendes tag
Most letiltottam minden kiterjesztést és bővítményt, restart, de a hiba megmaradt.
Amikor a gyorsítótárat akarom törölni (speciális/hálózat, törlés most gomb), akkor minek kéne történnie? A gombra nyomva semmi se történik.
Kb. a 22-es verzióig ott kiírta, hogy mennyi MB-ot foglal el a gyorsítótár, aztán ha a törlés gombra nyomtam, utána látszott, hogy 0 MB lett. A 28-asnál nincs ilyen.
De amúgy is az adatvédelem menüben beállítottam az egyéni beállításokat használok az előzményekhez részt, itt be van állítva a gyorsítótár törlése, ez minden gépkikapcsoláskor megtörténik.
Itt mit érdemes beállítani a 3. féltől származó sütik elfogadásánál? Nálam a mindig van beállítva. Jobb lenne a meglátogatottól bejelölése?
Ugyanitt ez alatt a sütik megtartása részben az amíg le nem járnak van beállítva. A firefox bezárásáig jobb lenne? Fontos, hogy a mailomból ne léptessen ki. -
mikk2000
őstag
A program verziószáma semmit sem jelent. Egy 0.0.0.1 is lehet fejlettebb, jobb, mint egy másik program 125.6-os verziója. Illetve a leglényegesebb, ha a letöltésnél azt írják, hogy ez egy olyan verzió, ami normál használatra nem alkalmas, akkor nem alkalmas. A 30 meg ilyen hülye verziószámok nem régóta vannak, ennyi erővel lehetne 5000 is, pont azért mentek el ebbe az irányba mert az emberek általában végtelenül primitívek, és könnyen elhiszik hogy ami nagyobb az jobb. Ez pl. szívás a fényképezőknél, mert csupán a MP növeléssel (amit nem követ nagyobb szenzor, jobb optika stb) a képminőség egyre romlik. A 64 bit is ehhez hasonló szemfényvesztés, bár nyilván van haszna is.
-
idevele!
csendes tag
Igen, a 15.0.0.152-es verzió. Most letiltottam, frissítettem az oldalt, de a hiba megmaradt.
28-as firefoxom van, a 29-es hivatalos verzió előtt pár nappal letiltottam a frissítést, mert a 29-től kezdve mindegyikről sok rosszat hallottam pl. ebben a topikban. Ez nem lehet a hiba oka. -
idevele!
csendes tag
Hali. Van kb. 1-2 hete olyan hiba a Mozillánál, ami csak az origo oldalakon berakott videóknál jelentkezik, IE11-gyel jó:
400 Bad request
Your browser sent an invalid request.
Pl. itt [link] is.
A videó fekete üres helye se jelenik meg, csak fehér háttérrel a hibaüzi.
Semmit se állítottam a mozillán és a kiegészítőkön se, az adblock plus alap szűrőn van, az origos süti törlése, a DNS cache, és a gyorsítótár törlése se segít. -
netpeti98
addikt
Felesleges a variálás, letöltöd innen a legfrissebb STABIL verziót és megvagy [link]
30 koruli verzioja az mar nem egy kiforott mukodo dolog
Ez igaz a stable csatornán, de nighly-be direkt a még kiforratlan új funkciók kerülnek.A 23-as verzióra visszaváltani meg felelőtlenség, mert nem kap biztonsági frissítéseket se.
Ezt érdemes elolvasni és jobban át fogod látni a Firefox fejlesztési ütemét, persze csak ha érdekel
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Frissült a firefox a 30.0.2-re de valami hiba miatt az új lap + gomb inaktív mi lehet a baja? -
duke
aktív tag
válasz
stingy2
üzenetére
"Ha 64 bites FF-t szeretnél használni, akkor szvsz Cyberfox, Waterfox, PaleMoon."
Jo otlet, ezeket majd kiprobalom. Amugy en is tapasztaltam azt, hogy ha sokaig nyitva vannak oldalak, akkor durvan belasul. 4 magos 4 Ghz-es gep, idonkent 50-60%-os processzor terhelessel es 2 gigabyte memoria hasznalattal (firefox+pluginek) futat egy bongeszot. Nem semmi hova jutotunk az eroforras pazarlasban. -
duke
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Nem akartam tesztelo lenni, de ha mar 64, bites proceszor, 64 bites oprendszer akkor mar miert ne legyen a bongeszo is 64 bites. Nem gondoltam, hogy egy program 30 koruli verzioja az mar nem egy kiforott mukodo dolog.
De sebaj velem nem basznak ki, feltettem a 23.0- as verziot, azon minden jol megy. Most aztan leshetik, mikor fogom ezt frissiteni, majd ugy talan 2020 kornyeken.

-
Rimuru
veterán
A legegyszerűbb képmentés, SHIFT+F2: screenshot parancs (lehet paraméterezni is).
Predator2: Használd alap HTML módban akkor le tudod menteni az egész oldalt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
utas666
tag
válasz
makoss
üzenetére
Én a FireCaptort használom. Van teljes oldal, csak a látható rész, selection és nagyon ügyes az element capture része.
-
HZoli87
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudna valaki ajánlani olyan beépülőt firefoxra, ami úgy menti el jpegben a betöltött oldalt, hogy a tetejétől az aljáig?
Köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
Megkérdezem hátha valaki...
Mi okozhatja, hogy kb 2-3 havonta 1x előjön, hogy a Facebook oldalát nem nagyon tudja betölteni a Firefox, csak pörög és pörög a karika, kb 10 perc kell neki mire betölti.
Ilyenkor minden más oldal normálisan működik, net is ok és ami érdekes, hogy másik böngészővel azonnal bejön az FB is. Cache, süti ürítés, Adblock kikapcs., csökkentett módban sem jó.
Tegnap este is előjött. Nagyon nehezen betöltötte, utána már jó lett.
Most pedig egy másik gépen akartam belépni, szintén Firefox. Percek után betudtam lépni, de az oldalt még mindig tölti kb 10perce, (most végzett). Más is tapasztalt már ilyet? Mitől lehet, valami FF script? -
stingy2
senior tag
A 64 bites Nightly-val én is sokat szívtam (mondjuk tudtam, h fejlesztői verzió). Mindennapi használatra teljesen alkalmatlan (kivéve, ha kifogsz egy jól sikerült buildet, és utána nem engeded frissíteni, de az meg biztonsági kockázat- meg a Nightly úgy összességében is az
...Ha 64 bites FF-t szeretnél használni, akkor szvsz Cyberfox, Waterfox, PaleMoon.
Én mindegyiket kipróbáltam, és leginkább a Cyberfox jött be. (ua. tudja, mint a FF, de nincs az az idegesítő szokása, h ha sokáig van nyitva több lap, akkor random belassul, de nagyon.(legalább is a 31-es verzióig ezt tapasztaltam) -
netpeti98
addikt
Jó, de ha valaki már annyira teszt változatokat akar használni a mindennapi használatra akkor tudhatná, hogy a Nightly a legrosszabb erre mivel akár óráról órára változhat. A nightly leginkább a fejlesztőknek van akik tesztelnek valamilyen funkciót, de ha van is olyan aki mindennapi használatra használja, akkor annak is fel van mellé téve egy stabil verzió, arra az esetre, hogyha valamiért nem működne a Nightly.
A 64 bites Nightly buildek még kiforratlanabbak, mivel jelenleg ne élvez első számú prioritást a 64 Bites verzió fejésztese. -
duke
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Na hat akkor en errol semmit sem tudok.
En azt hittem hogy nightly az egyszeruen csak a firefox 64 bites verzioja es annyi, mas kulonbseg nincs. Es akkor mar, miert ne azt hasznaljam. Fogalmam nem volt arrol, hogy nightly az, alpha,beta,elozetes laboratoriumi kiserleti prototipus valtozatot jelol.
A 64 bites-ben akkor nincs is stabil valtozat, csak a 32 bitesnel ? -
duke
aktív tag
Bizonytalan vagyok, egyszer csak azt vettem eszre, hogy a verzio mar 35.0a1 tart. Lehet hogy mas, de az is lehet, csak ugy rutinbol, en katintottam ra a frissitesre. De szerintem akkor sem kene engedni, hogy ilyen szarra frissitsen az ember.
Most vettem eszre, hogy a sima weblap mentes sem mukodik, se ikonnal, se a menubol, pedig ez is kb 15 eve megszokott alapfunkcioja a bongeszoknek.Idonkent folteszem a kromot, hogy hasonlo problemakat azzal oldjak meg, de most mar olyan gyakran van ra szukseg, hogy akar at is terhetnek ra.
-
duke
aktív tag
-
gyulank
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm! A regeditbe nem volt. A profilokban egy mappa volt, azt töröltem. Ezután a Cyberfox üresen indult, a Firefox közölte, hogy nem tudja megnyitni a profilt. Újratelepítettem a Firefoxot, aztán akkor is azt írta ki, úgyhogy eltávolítottam megint, aztán töröltem az egész Firefox mappát a Mozillán belül, és aztán telepítettem.
Így működik, bár már most is volt, hogy megállt a forgó folyamatjelző, pedig még csak a kiegészítők oldalai jöttek be. -
Kékes525
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
Ha nem értesz ennyire hozzá, akkor miért variálod olyan sokat?

A HKEY_CURRENT_USER\Software és a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE alatt kell megtalálnod.
A profile helye, ahol a Miklós az adott felhasználó neve és nekem egyúttal az adminisztrátori joga van.
C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
-
gyulank
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Annyira nem tudom, minek hol kéne lenni vagy nem lenni. Regeditbe beírtam keresés waterfox, és csak egy érték jött ki.
-
Kékes525
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
Amúgy, ha szinkronizálással visszaállítod a beállításokat, akkor az lehet hogy a előző waterfoxét állítja vissza, vagy csak részben, mert a kavar oka az is lehet, hogy sok dolguk közös, ha nem teljesen szeparálva telepítetted.
Ezért is jobb a FEBE (múltkori vitánk, mert ott mindent teljes mértékben kézben tarthatod).
-
Kékes525
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
Egy tip volt. Nem biztos, hogy jó.
Úgy nyúlhat bele, hogy a Waterfox a Firefox egyik módosulata és a profile-uk is ugyanaz, ha installáláskor nem változtattad meg. Tehát nem egészen igaz, hogy két teljesen különböző program.
Először a regisztry bejegyzéseit kellene törölni, ha szeparálva vannak, ha ez nem, vagy nem elég, egy teljes uninstall után a profile-t is, megnézve, hogy a registry bejegyzéseket is teljesen eltávolította e, ha nem azt is törölni kell. Azért, hogy valóban tiszta legyen az installálás előtt a rendszered.
Biztos lehet, ennél kevésbé drasztikusabban mód is, de ahoz pontosan ismerned kellene, hogy hol tárolja az alapértelmezett böngésző bejegyzést.
-
mikk2000
őstag
Talán tisztában kéne azzal lenni, hogy mi az hogy stabil verzió, báta verzió, alfa verzió, meg fejlsztői verzió. Ránéztem a weblapjára ennek a 64 bites izének, ezt írja: "These programs are developer versions, you can download, try but there is no official support for them."
-
gyulank
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Meg szaggatott, vagy lassított némelyik videó lejátszása, sokszor befagy, van, hogy a szövegíráskor is kihagy szavakat, mert nem történik semmi amíg pötyögök, csak később jelenik meg. Ott kezdődhetett talán ez a Waterfox kiírás, hogy az említett panaszok miatt a Mozilla oldalán azt találtam, hogy állítsam alaphelyzetbe. Mondjuk azt is írta, hogy nem tűnik el semmi adatom, de minden eltűnt, aztán a szinkronizálás visszaállította a nagy részét, de lényeg, hogy nem változott a dolog. Ezek amúgy mindegyik Fox-ra vonatkoznak. Mikor lefagy, akkor volt, hogy csak 20% volt a processzorhasználat, a memória 80 körül, de 4GB memóriám van. Ha olyanja van nem kell 100 oldal, hogy ezt csinálja, elég 3-6-8 is. De talán, ha már elkezd lefagyni, akkor ha bezárom a többit az se változtat a dolgon. Most Cyberfox, és Firefox van. Olvastam, hogy a Firefox jelenti az ilyeneket is, amint látom, a Cyberfox nem, vagy csak nem választható. De ha Waterfoxot ír ki, lehet, hogy a javítások se működnek, mert ezek szerint nem cserélődik ki minden a frissítésnél, vagy újratelepítésnél.
-
unravel
őstag
Megtanult magyarul a Ghostery. (akit érdekel!)
-
gyulank
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem tudom, mi maradt meg, de mi köze egymáshoz? Szóval, volt waterfox is, meg firefox is. Két külön program. Nem akartam törölni se, de mivel a Firefox is Waterfoxot írt ki, töröltem, hátha.
Szóval, értem, hogy maradhattak nyomok a waterfoxról, csak azt nem, hogy hogy nyúl bele a firefoxba, és miért zavarja egyáltalán, ha mindkettő fel van telepítve? Vagy akkor már miért nem a waterfox írja ki, hogy firefox? Persze, ha csak az lenne a baj, hogy ezt írja ki, az nem sokat számít, de ha ilyeneket csinál, akkor ki tudja milyen nem oda való dolgok rontják a teljesítményt. -
Kékes525
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
Registryt megnézted? Lehet hogy maradtak még Waterfox címszó alatt bejegyzések, ha igen akkor azokat törölni kell és lehet hogy ezután kell a Firefoxot újratelepíteni. Másrészt amikor leszedted a Waterfoxot a profileja is törlődőt?
Most néztem meg, nekem még a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla\Pale Moon megvan a Pale Moon, pedig már nagyon rég nem használom. Ezeket manuálisan töröld.
-
gyulank
addikt
A Firefox azt írja ki, hogy Waterfox. Töröltem a Waterfoxot, a Firefoxot, újratelepítettem, de így is. Firefox ikon, de Waterfox névjegye, WF friss, WF nem az alapértelmezett böngésző.
Hogy lehet ez? -
duke
aktív tag
Nalam sem megy a video lejatszas fajorfokszban. 64 bit-es firefox, a hang elindul, de kep nincs. Ha jol lattam, 35-os frissites utan sikerult ilyen jol megjavitaniuk. Kurvara faraszt mar, hogy minden frissites utan valami alapveto funkcio nem mukodik, es utana fel napig lehet keresni a megoldast, vagy varni a kovetkezo frissitesre.
Aztan csodalkoznak, ha az emberek evekig nem upgradelik a programjaikat. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, véletlenül félrekattintottam a címsorban és a jobb szélső keresőmezőm eltűnt, helyette a címsor lett hosszabb.

Tudom, hülye vagyok, de hogyan tudnám visszarakni? -
Eternitys
aktív tag
Bizonyára ti is találkoztatok már azzal a problémával hogyha egy javascriptes képre középső egérgombbal kattintunk, akkor ahelyett hogy egy új tabon megnyitná a teljes méretű képet, egy üres "javascript" nevű tab jön csak fel a kép nélkül. Vagy egyáltalán nem engedi a middle klikket a kép. Ez elég zavaró tud lenni főleg nagyobb képgalériák nézegetése közben.
Eddig ezt a megoldást olvastam: [link], de sajnos nem találom a cikkben megnevezett scriptet. A linken lévő before/after képen pontosan látszik mire gondolok.
Van erre valami addon vagy egyéb megoldás ami által a középső egeres klikkelés rendesen megnyitja új tabon ezeket a képeket is? -
utas666
tag
válasz
camillus
üzenetére
Egyesével szoktam letiltani őket (ctrl+shift+A), vagy safe mode ( -safe mode paraméter a parancsikonba).
Viszont engem az érdekelne, hogy van-e valami addons.enabled kapcsolós megoldás. Főleg extension-öknél jönne ez jól, ahol sok ritkán használt, alapból kikapcsolt van és úgy akarom mindet letiltani, hogy visszakapcsoláskor megmaradjon ez az elrendezés. Nem tudom, hogy a safe mode ennél mennyivel csinál többet.
-
camillus
tag
Hogyan lehet kikapcsolni a plugineket?
-
HZoli87
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Hétvégén hosszasan elbeszélgettem a kiegészítő írójával. Kipróbáltunk pár dolgot, és ezek közül csak az egyik szüntette meg a hibát. Vagy visszaváltasz az előző verzióra (például a 31-es ESR-re), vagy feltelepíted a béta verziót (33.0). Ha nem akarsz béta verziót használni, akkor megvárod, míg megérkezik a frissítés a stabil ágra és addig letiltod a kiegészítőt. Egyébként csak a 32-es verziót érinti a hiba.
Szerk.:
Én most a béta verziót használom, nincs vele semmi baj. Gyors és stabil. Amint megérkezik stabil ágra, akkor visszaváltok rá.
-
utas666
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Addig is félmegoldásnak: jobb klikk --> view page source --> ctrl+f --> .mp4
http://video.dehir.hu/0916_Sinhaz_mix.mp4
Ekkor a beépített html5 player fogja lejátszani flash helyett, +van jobb klikk --> save video as. -
Avicularia
veterán
Visszaolvasva más is belefutott a 14 mp-es hibába. Nálam 3 gépen is csinálja, mind asztali mind laptop illetve HTPC gépen is fennáll a hiba. YHD kiegészítőt letiltva megszűnik. A kiegészítő készítője azt írta, hogy náluk nem jelentkezik a hiba. Esetleg valami megoldást tud valaki?
-
ngabor2
nagyúr
Firefox 32.0.1, win 8.1 alatt egyszercsak nem hajlandó lejátszani egyes videókat, pl. ezt. Korábban ment, Linux alól sima 32 alól is megy. Cache ürítést javasoltak, megtettem, semmi változás. Egyéb ötlet?
Java scriptet próbáltam engedélyezni, de nincs ilyen pont a beállítások között, vagy jól eldugták.
-
szaboz80
újonc
Huh, illetve eszembe jutott még valami:
Ha visszaállítom a rendszert 1 héttel ezelőtti állapotára, az véleményetek szerint megoldás lehet?
-
szaboz80
újonc
Köszi!
A portable verziót megpróbálom:
A használt progik:
Malwarebytes Anti-Malware
Super Anti Sypware
a harmadikra nem emlékszem
Vírusírtó:
!Avast, mely naprakész és 24 órás védelmet lát el és Windows Defender -
mikk2000
őstag
válasz
szaboz80
üzenetére
Első körben rakjál fel mondjuk egy portable firefoxot azzal mit csinál. A "3 db spyware infó" kb annyi infó mint hogy kiöntöm a szemetet
Van köztük valami normális is, azaz van nevük? A "registry clean" szintén semmit nem mond, ezek általában akkora pusztítást tudnak végihez vinni mintha vírusok lennének. -
szaboz80
újonc
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől:
Mozilla-t tettem fel a gépemre a hivatalos oldalról. Tegnap ütköztem bele, hogy a megnyitott oldalakon egy-egy képet kékkel bekeretez és ha egérrel rámegyek egy kis flashablakban megjelenik a kép majd kb 3 mp múlva egy hírdetés. Ugyanezt csinálja a honlapon véletlenszerűen kiválasztott szavakkal. Linkszerűt csinál és ha fölé állok jön a hirdetés (nem is kell ráklikkelni).
Amit csináltam:
Uninst majd vissza (Wise Uninstaller-el)
RegistryClean
3 db spyware írtóKizárólag Mozilla-val csinálja, IE-el nem...
Ha tudtok, kérlek segítsetek. Szerintem valahol hidden fájlokat hagy a Mozilla... Előre is köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes dologgal szembesültem az imént.
Legfrissebb FF+Flash+Shockwave. Hangkártya driver telepítve, és ha nincs csatlakoztatva hangszóró, akkor nem működik a flash-es youtube, és csak Firefox alatt.
IE, és Chrome alatt minden tökéletes.
Tapasztalt már valaki ilyet?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Erre valaki tudna mondani valamit?
Azóta emlékszik mindenre, de volt már ilyen időszaka, utána megint felejtett. -
utas666
tag
Firefox32-vel próbáltam Google Takeout-ot és redirect loop miatt nem tudtam letölten (igen a host fájl üres volt, semmi blokkolás, süti+cache üres, privát füllel is próbáltam, safe mode, js/css nélkül is) csak Opera 24-el sikerült végre (maga a letöltő link, kimásolva operából működött ff alól is csak odáig eljutni nem lehtett, mert végtelen ciklus őrizte).
Másnak ilyen tapasztalata?
-
utas666
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Régi Opera is eléggé testreszabható (about:config, ini fájlok), bizonyos részeken (gombok, felület) talán még jobban is. Egy csomó funkció (fülek helye, oldalpanel, könyvjelző felvétel itt, összes link az oldalról kereshetően) ott alap, itt addon. Sajnos már nem fejlesztik tovább, az új (Ch)Opera meg röviden szólva nem ilyen, és bár lassan dolgoznak rajta, nem 100% hogy a nekem kedves irányba halad. Meg persze azért az ff híres a kiegészítőkről és tényleg sok olyasmi is van amire máshol nincs alternatíva (kedvencem az SQLite Manager, komolyam mondom az mindent ver, annyira szép és logikus, hogy még a dedikált progikat is kidobnám miatta, ha a shell-menübe is beépülne
).Host fájlt most nem osztanám, mert egyrészt attól félek nagyon off irányba vinne, másrészt eléggé meg van pakolva megjegyzésekkel, kicsit szemetes is, ahogy évek óta csak sebtiben dobálom bele a sorokat. Bár van rendező elv és kommentek, de azok csak a belső használatot segítik. De! igazából szívesen osztok meg belőle részleteket, kíváncsi lennék mások véleményére is mit mondanak róla, de inkább nem ebben a topikban kéne.
Egyébként van egy a host-nál is erőszakosabb szűrés, a saját DNS szerver 127.0.0.1-en, IP tartomány szűrések, regexp DNS filter (pl.: dnskong)
Ilyesmit akkor használok, ha nagyon meg kell kerülni valami CDN-eses megoldást és ez már inkább a privacy felé mutat, nem csak reklám tiltás.Nyilván egy ponton túl nem igazán lehet jól szűrni. Egy darabig mehet az addblokkos bűvészkedés <element> tagek alapján meg minden, de a végén azért Promó Ottó csak betalál és mégis marad karbantartás.
Ezért én nem is szűrők mindnet, csak ami tényleg zavaró, ezt azért már nem kéne kategória (ha nem a gyors pénz, hanem inkább nagy mell, akkor nem zavar hogy mozog
), vagy ha játszadozok és nézem, hogy mennyit lehet úgy szűrögetni, hogy még működőképes maradjon egy oldal (pl. google birodalom). Eddig még nem nyúltam addblokhoz, mert régen az Operában volt beépítve katt a képre, ki van szűrve megoldás és amit az nem tudott, azt megoldottam host fájlból. Aztán rászoktam a host fájlra és csak azt használtam. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
utas666
üzenetére
Mondjuk laptopon vagyok (2 mag 1.9Ghz, 4GB RAM, szóval nem túl erős). Csak nekem fontos a testre szabhatóság, és más böngésző nem rendelkezik ennyi lehetőséggel. Lehet egyszer megkérek egy ismerőst, akinek erős a konfigja, hogy nézzük meg a profilomat nála. De elég zavaróan be tud lassulni. :/
Megkérdezhetem a hosts file-od tartalmát, ha nem probléma? -
utas666
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Úgy érzem nem túlzottan, de ezt mérni kéne és nyílván a vas is számít, illetve a konkrét kiegészítők.
Na megmértem, 10s az indító katt és az utolsó ikon kirakása közt.
Összehasonlításúl csupaszon a következők (2010-es i3-as, win7, 5400-as hdd, superfetch nélkül):
Firefox 32 safe mode; 4s
Opera 12.17; 3s
Opera 24; 2,5sÉn elég érzékeny vagyok az indulási időre, de azért pár másodpercet tudok várni. Sokáig azért nem használtam ff-ot mert lassúnak éreztem, meg mert nem volt keddvem addonokat vadászni, aztán most a 29-től kezdtem el komolyabban is nyúzni, mert mintha begyorsult volna (van valami cache dolga az indításhoz nem tudom amiatt-e). Régi Opera 12-ről váltottam és szépen elkezdtem begyűjteni a számommra szükséges funkciókat, közben meg persze egy csomó egyéb jóságot is találtam, így jött össze ez a sok kiegészítő.
Nálam user js 0, css szintén, de csaka azért mert ezeket még nem bütyköltem, nem volt rá igazán szükség.
Add block sincsen, host fájl végzi a szűrést, így átjöhet ez-az, de legalább képben maradok, hogy épp mik mennek. -
utas666
tag
Na jó túloztam, nálam se mind aktív, [104/40]-et ír. Van olyan amit nem töröltem, mert ígéretes csak még nem az igazi (pl. FireStorage, mert kéne egy jó localstorage nézegeteő, olyan mint a Cookie Manager+, de ez még nem az igazi), vagy olyan ami csak néha kell (pl. proxy cuccok).
-
HZoli87
veterán
válasz
ReverzY
üzenetére
33-as, béta verziónál már rendesen megy a YouTube (nálam is buffer probléma volt), még a YouTube High Definition kiegészítő is működik (memória cache mellett is).
Szerk.:
33-as béta verzió mellett betudtok jelentkezni ebay-re? Nálam azt írja, hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt.
-
ReverzY
tag
Üdv! Újra raktam a ff-t mivel frissétés óta a youtube videóknál pár mp utánig nem bufferelt. újra raktam de vissza tért a régi probléma hogy ki írja hogy a a kapcsolat nem megbízható bárhova mennék, agyszerűen enm tudom mit csináljak régebben sem tudom hogy bírtam működésre bírni. az időt beálíltottam a gépen és a kivételekhez is hozzá adtam a tanusítványokat.. valami 5let? ha meg bejön az oldal akkor a betűkön kívül semmit nem jelenít meg csak a fehér hátteret hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Indul a ChatGPT Health
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

En azt hittem hogy nightly az egyszeruen csak a firefox 64 bites verzioja es annyi, mas kulonbseg nincs. Es akkor mar, miert ne azt hasznaljam. Fogalmam nem volt arrol, hogy nightly az, alpha,beta,elozetes laboratoriumi kiserleti prototipus valtozatot jelol.

).
), vagy ha játszadozok és nézem, hogy mennyit lehet úgy szűrögetni, hogy még működőképes maradjon egy oldal (pl. google birodalom). Eddig még nem nyúltam addblokhoz, mert régen az Operában volt beépítve katt a képre, ki van szűrve megoldás és amit az nem tudott, azt megoldottam host fájlból. Aztán rászoktam a host fájlra és csak azt használtam.