Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
"Tab Mix Plussal el lehet tüntetni"
Na, igen, de megint jön az örök morgolódás. Hogy mi a nyüves fenének kell egy rakat kiegészítőt telepíteni olyan dolgokhoz, ami korábban az alap FF-ban működött, és nem látom, hogy mi indokolta ennek a megszüntetését? Mert más az Australis téma bevezetése, az van, akinek bejön, van, akinek nem, de nem értem, hogy ezt a bezáró gombot minek kellett babrálniuk?
Én személy szerint nem szeretem a túl sok kiegészítő használatát. -
vlevi
nagyúr
válasz
HZoli87
üzenetére
Áááá, igen, és visszakerültek a bezáró gombok az fülekre, eddig nekem úgy volt elállítva, hogy csak a jobbszélen van egy bezáró gomb. Váááá
Tudtam, hogy ez lesz, és nem teccik, de nem tudok vele mit kezdeni. Ráadásul teljesen kikapcsolni sem lehet, az eddigi about:config beállítás hatástalan, bármit írok bele. Mert felesleges, a középső gombbal kattintásra is bezáródik a fül, és csak foglalja az 1 centi helyet fülenként, ahelyett, hogy még 2-3 karakter odaférne az ablak címéből 
u.i.: Gyorsan találtam ezt az addont, ideiglenesen talán jó lesz : tabs closebutton restored
-
törölt tag
Melós gép esetén a Fanboy szűrő alatt sikertelen letöltés. Proxy lehet gond?
-
kispx
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Ja igen abban is benne van. Én ezeket használom még a felsoroltakon kívül, mást nem:
hufilter,
YouTube with Adblock Plus innen a Block only other annoyances-t.
Adblock Plus - Features innen Disable Tracking, Disable Malware Domains (a Social Media Buttons itt is a fanboyra mutat)Ghosteryt nem próbáltam soha.
-
Misi 007
őstag
Kint a 31.0
-
törölt tag
válasz
Visormail
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. Szerintem a Fanboy's Annoyance List jobb, mint a Fanboy's Social Blocking List, ugyanis az előző már tartalmazza az utóbbit is. Általánosságban még melyikre lehet elmondani, hogy érdemes hozzáadni? Nálam most:
- Adblock Warning Removal List
- EasyList
- Fanboy's Annoyance List
Pipa kikapcsolva az Allow some non-intrusive advertising elől.EasyPrivacy? Vagy e helyett vannak jobbak? Pld Ghostery?
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Dehogy nem kell csinálnod kézzel semmit, a linkemen csak klikkelj rá arra amelyiket telepíteni akarod (mindegyiknél ott van Add akármi list to adblock plus).
Adblock Warning Removal List alapban nincs bekapcsolva, ha bekapcsolod akkor nem fognak megjelenni azok az üzenetek, amikor egy honlap kiírná, hogy ne használj reklámblokkolót mert akkor nincs bevételük, vagy nem is fog így rendesen betöltődni az oldal.
-
törölt tag
Na igen, ez lett volna a következő kérdés. Az Adblock szűrők, azon belül külső szűrők között az EasyList ki van pipálva. Felette az Adblock Warning Removal List nincs (miért? ez mi?). Ide kellene bepakolnom a listákat a fent megadott lapról?
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
adblockplus-hoz való listák, ezeket a Fanboy's Social Blocking List szűri.
-
törölt tag
El lehet tüntetni valahogy a weblapokon lévő összes létező Facebook utalást, gombot? Nem manuálisan, gondolva itt a Element Hiding Helper-re.
-
LaMazZz
tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Okok köszi a választ.
-
unravel
őstag
Rá lehet bírni a Greasemonkey scipteket, hogy auto frissüljenek?
-
Sziasztok! Linux MINT 17 és Chakra alatt futtatok FF- t és googlemap utcanézetből elindulnék valamerre, az utcakép egyből feketére vált, nem fagy le semmi, az alsó kis térképen követhető a mozgás. Van valakinek ilyen tapasztalata, mit javasoltok megoldásnak?

Chromium alatt fut rendesen, tehát nem az oprendszerben van a bibi. -
DS39
nagyúr
könyörgöm, outdated oprendszert használtok, lehet hogy van amiben jobb (én is tudok ilyet sorolni), de azokért akkor sem éri meg használni, simán törhető, fertőzhető a gépeteket.
...
na de, amúgy tényleg az XP a hibás, semmit nem állítottam, csak megnéztem a linkelt oldalt és ilyen:
ha jól rémlik XP-hez külön kell letölteni ilyen ázsiai packet, hogy jól jelenjenek meg a kínai, japán, stb karakterek.
-
-
ceia
őstag
válasz
Mynock
üzenetére
Nekem is Unicode-ra van téve, az Auto-nál pedig csak azt lehet beállítani, hogy a három közül (japán, orosz, ukrán) melyiket használja, ha egy olyan oldalra mész. Sajnos a másik kettőnél maradnak a kis négyszögek. Persze kézzel bármikor át lehet kapcsolni, csak azt nem értem, miért nem lehet ez mindháromnál automatikus..

-
Predator2
addikt
HellóEgyre több honlap kezd szétesni/lassulni mozzilla alatt. Az lenne a kérdésem hol tudom törölni az ehhez tartozó dolgokat, (mert sajna nem találom)? sütiket stb...?
A jelszavaim lehetőleg maradjanak meg a beállításaim is.Megvan.
-
bim
veterán
Most az a gondom hogy a listába felvett könyvjelzőre ha rákattintok akkor a monitor bal oldalán nyílik meg egy oldal nem az egészen. Ezt hogy lehet orvosolni?

-
LaMazZz
tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ja értem köszi a választ
De amúgy ez valami vírus lenne vagy mi?
Mert egyik haveromnál is volt ilyen gond és nála az oldotta meg a gondot, hogy törölte a programok módosítása és törlésnél, azt nevű progit ami oda volt írva a felugró ablak bal oldalába.
Csak nála nem trolatunt volt mint nekem hanem más. -
Mynock
tag
válasz
Amazing789
üzenetére
Kizárt,mert mindig Firefoxot használtam és csak utána próbáltam más alternatívát
-
LaMazZz
tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Hali!
Nekem is van ilyen problémám és nekem azt írja, hogy trolatunt ads a felugró ablak bal oldalába.
Neked, hogy sikerült meg oldani?
Esetleg elég ha törlöm programok módosítása vagy törlésnél, mert van fent ilyen nevű progi?
Vagy ha törölném akkor utána játszani tudnék nem befolyásolna semmit se a gépen? -
Jazz
veterán
Azt hogy tudom megnézni hogy mi a nyavaja eszik 50% Cpu-t a foxon? Semmi youtube, semmi java felület nincs megnyitva. Igaz van sok ablak, de mind htlm. Van valami program ennek csekkolására?
-
Jazz
veterán
Nekem a Webfejlesztő menü alatt nincs olyan hogy karakterkódolás.:S ESR 24.5
Más: Egyszer már volt ez téma, de nem lett megoldás; 28498 Ctr-D, oldal mentése könyvjelzőbe. Nincs valami fejletebb forma erre? 3 sor jelenik meg, le kell nyitogatni kis nyiakat hogy valamit lehessen látni a konyvtárstruktúrából hogy hova akarod menteni, de akkor is csak az utolsó 6 könyvjelző könyvtáradat látod amit használtál. Aztán lehet tallózni is, de csak abban a mini ablakban, ami szét nem húzható, át nem látható nagy könyvjelző struktúránál, főleg hogy ha az alkönyvtárak is megvannak nyitva, mert azokat is megjegyzi és úgy nyílik meg.
Nem értem miért kellett ilyen kis vackot tervezni erre a feladatra. Egy nagy átlátható ablak, ahol egyhelyen van minden, kis lenyíló "advanced" mód bizba*ok nélkül. (ami a win7 "user frendly" gyilkos öröksége). -
Jazz
veterán
Sziasztok!
Néhány text/html alapú oldalon az ékezetes karakterek így � jelennek meg. A oldal kódolása UTF-8.
Mi az oka, és hogy lehet orvosolni? Firefox ESR 24.5. Win XP.
Köszi!
-
bim
veterán
Hy guruk!
Lehet én vagyok a béna de ha rányomok valamire hogy kerüljön be a könyvjelzők közé akkor miért nem oda hanem a nem rendezettek közé kerül ahonnét nem tudom hogy kell kitenni a többi közé. Miért nem volt jó az hogy simán a régi rend szerint betettem és leokéztam. Ezt valahogy vissza lehet állítani?

-
badabum
tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
súgó menü - hibakeresési információ menü- (az ablakban jobb felső sarokban) -A Firefox alaphelyzetbe állítása
-
Mynock
tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy a Mozilla nem tölt be egyetlen oldalt sem...mintha nem lenne net,pedig van,mert a Chrome vagy az Opera kifogástalanul működik.Viszont már megszoktam a Mozillát.
Nem tudjátok,hogy mi lehet a baj? -
Vakegérke
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Mondok mást. Malwarebytes Anti-Malware.
-
zsolt19900
őstag
most sem oldódott meg ez a gameos felugró reklámos valami, mi tévő legyek?
-
brugo
aktív tag
Szervusztok,
Ha kinagyitom a kepet ( teljes kepernyo ) peldaul nezem a hireket az egermutato nem tunik el, hogy lehetne ezt megoldani ? -
Faterkam
addikt
Mi is vaaan? Rákerestem egy képre, ráklikkelnék középen, a kép megtekintésére és le akarja tölteni, Ff, Chrome ua. Eddig bejött csak akép
-
Vakegérke
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Nem hoz semmit, inkább pusztítja a gaz ellent.

-
Vakegérke
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Az AdwCleaner jó eséllyel segít.

-
zsolt19900
őstag
segítséget kérnék.... mindig megbirkózom az ilyen-olyan felugró reklámok, ablakok stb-vel, de most lenne egy gondom
egy úgynevezett "gameo" játékhirdetés mindig felugrik és nem tudom, hogy hogy a francba tudom kitörölni, kerestem mindenhol de nem találtam sehol
tudnátok ebben segíteni nekem, köszönöm szépen előre is nektek
-
degec
senior tag
Sziasztok !
A legújabb FF-ben hogy tudom megoldani, hogy egy linkre jobb klikk-es menüben lenne olyan hogy megnyitás háttérben! mindig előtérben nyílik meg engem zavar..! Köszönöm szépen !
..vagy minden link a háttérben nyíljon meg....Köszönöm szépen !
-
Krystal_s
addikt
Azért elég durva, hogy mennyire kell már vigyázni a kiegészítőkkel, mert egyre több veszélyes van köztük. Még amik régebben megbízhatóak voltak és megvizsgálta a Mozilla (pl Flash Video Downloader), ma már azok között is egyre több tartalmaz valamit, ami a háttérben munkálkodik. Ez különben hogy megy ? Megvizsgálják, rendben találják és minden frissítésnél újra átnézik ? Mert, ha nem, akkor jóváhagyás után simán átírhatja a fejlesztő.
Én is megvagyok a YouTube Center nélkül, lassan kezdem elfelejteni milyen volt, amikor alig tudtam böngészni, mert annyira felzabálta a memóriát. Viszont egy-két dologra másik addont kell használni...az előbb bukkantam rá erre (is).
YouTube Videos Download in one click
Minden hozzászóló szidja, mert kártevőt tartalmaz.
pl "Malware virus trojan
search.ghribi hijaker is linked to this install. When you open a new tab it directly goes to search.ghribi & is VERY annoying bc you cannot easily remove it. It seems very suspicious, even if he says its a research project, it is classified as a "BAD NEWS virus" by others on the internet.
a fejlesztő válasza
"
"dont be worry the plugin it's just a mini project for my studies requested in university , i'm sorry if you dont like it ."
jah persze kis egyetemi kutatás... -
Matthewus
őstag
Tipp Youtube Center használóknak: DASH playback és a Custom buffer kikapcsolásával mintha kevésbé leakelne.
-
DS39
nagyúr
hát akkor már kb csak a profil reset maradt. (a kiegészítőket ezután újra kell telepíteni)
két tipp:
google maps -> próbáld meg kijelentkezve a gmail-ből, ill. a (?)-jelre kattintva visszaválthatsz a régebbi maps-re.
vine -> nem csak gif-ek vannak ott, rögtön az első videó mp4-es amit nálam alapból játszik a böngésző, de lehet codec kell hozzá.(#37811) neato3loco: ezen a fórumon nem gyakori. de a problémára nem tudom a megoldást.
-
DS39
nagyúr
válasz
badabum
üzenetére
tudnak fit-to-window opciót, tetszőleges %-ot.
(#37812) Predator2:
design: [link]
kieg: a kiegészítőkben mindegyik kiegészítőnél van link az addon oldalához, ott ki van írva a kompatibilitás. ha ez sok időt venne időben, feltelepíted az újat, és megnézed. ha nem jó valami egyszerűen rátelepíted a régebbi Fox-ot, a profiladatokhoz nem nyúl. -
DS39
nagyúr
a profilt kellene törölnöd, akkor biztos nem marad meg semmi ilyen.
egyébként múltkor szó volt erről, és keresgéltem, a böngésző ilyen bónuszokat ad, az alapján ajánlja a dolgokat, és pl a begépelt link 2000-et kap, a könyvjelzőről megnyitott csak 75-öt. ezért lehet hogy néhány egyszeri linket kiajánl.
az about:config-ban a places.frecency kulcsokat érdemes nézegetni, és beállítani megfelelőre.
profil törlés nélkül ezeket a nem kívánt ajánlásokat szerintem csak az SQLite Manager-rel lehetne kisöpörni.
-
Predator2
addikt
Helló
Megoldható valahogy, hogy az új mozilla pontosan úgy nézzen ki mint a 28-as változat? (ha volt már róla szó elég lesz a link is)
Illetve telepítés előtt lehet tesztelni, ha 28-as alatt telepített kiegek fognak e működni az új változatban is?THX
-
neato3loco
senior tag
Sziasztok!
Feltételezem gyakori kérdés, hogy a Mozilla miért nem játssza le Facebook-on a hangüzenetet?
Üdv.: E.
-
drr
őstag
Srácok!
Már egy ideje figyelem ezt a dolgot, de most nagyon feldühített. Törlöm az összes böngészési adatot, mindent, és ennek ellenére pl a D lenyomására olyan oldalt kínál fel, ahol már egy fél éve nem is voltam és azóta többször is töröltem a teljes előzménylistát... Mi a fene ez?

Egyszer bekapcsolta a Sync-et, azóta már töröltem a fiókomat és mégis ez van, nagyon idegesítő
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már szó itt ilyen problémáról, de gyors keresés után én nem találtam. Szóval az lenne a gondom, hogy csak és kizárólag Firefox alatt nem töltődik be a google térkép. Mindössze addig jelenít meg képet, amíg az oldal teljesen be nem tölt.
Ezen felül még a Vine videókat sem játssza le, a nyitókép megjelenik és annyi. Más gifeket simán lejátszik, de ezt nem. Illetve van még pár videomegosztó oldal, amin nem játszik le videókat. Ezeknek a nevére nem emlékszem, de kicsi oldalak.
Amit kipróbáltam már: cache - süti kitakarítás, bővítmények - kiegészítők letiltása és törlése, FF újratelepítése teljes rendszer tisztással utána ( Ccleanerrel ) + temp mappa ürítése, vírusirtás ( eredménytelen ).
Kiegészítők: AdBlock Plus, avast Online Security, ColorZilla, FireShot, Ghostery, Gmail Notifier, Magic Actions For Youtube, Quick Translator, Session Manager, Readable and Closeable Tabs. -
badabum
tag
olyan megoldást (addons,akármi) keresek amely széthúzza, kitölti az oldalt böngészés során és így eltünteti a két függőleges sávot a (wide)monitor két oldalán,(a ctrl + gombok helyettesítésére)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC játékok egyben
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hamarabb írtam mint hogy utána néztem volna.
Tudtam, hogy ez lesz, és nem teccik, de nem tudok vele mit kezdeni. Ráadásul teljesen kikapcsolni sem lehet, az eddigi about:config beállítás hatástalan, bármit írok bele. Mert felesleges, a középső gombbal kattintásra is bezáródik a fül, és csak foglalja az 1 centi helyet fülenként, ahelyett, hogy még 2-3 karakter odaférne az ablak címéből

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)