- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
A 64 bites Nightly-val én is sokat szívtam (mondjuk tudtam, h fejlesztői verzió). Mindennapi használatra teljesen alkalmatlan (kivéve, ha kifogsz egy jól sikerült buildet, és utána nem engeded frissíteni, de az meg biztonsági kockázat- meg a Nightly úgy összességében is az
...Ha 64 bites FF-t szeretnél használni, akkor szvsz Cyberfox, Waterfox, PaleMoon.
Én mindegyiket kipróbáltam, és leginkább a Cyberfox jött be. (ua. tudja, mint a FF, de nincs az az idegesítő szokása, h ha sokáig van nyitva több lap, akkor random belassul, de nagyon.(legalább is a 31-es verzióig ezt tapasztaltam)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...Ha 64 bites FF-t szeretnél használni, akkor szvsz Cyberfox, Waterfox, PaleMoon.
KAMI911