- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Eternitys #38848 üzenetére
nekem nem kényelmes a görgőt nyomogatni, nem is szoktam, ha azt akarom elérni, hogy új fülön nyíljon meg vmi, akkor jobb klikk és úgy. akár kép, akár hivatkozás. az ilyen képfelugrók meg nem zavartak eddig.
de az említett beállítás után nem is kellene csak egy gombot használni, a balt. (kivéve persze a sima linkeket ami az adott lapon nyílik meg, mint itt a válasz gomb pl, azt jobb klikkel kellene új fülre tenni, bár annak kevés értelme van)mindenesetre ha ragaszkodsz a középső gombhoz, akkor valóban vmi userscriptet illetve, kiegészítőt kellene akkor használni, de ahogy gyárilag paraméterezhető véleményem szerint kevesebb döntés elé készteti a usert. (kb. 70-80%-ban elég egy egérgombot használni, és néha a másikat, sima linkeknél)
-
DS39
nagyúr
válasz
Eternitys #38846 üzenetére
ha mindkettőt beállítod úgy ahogy írtam ez már nem gond, mert a középső gombot nem kell használjad. ugyanis így a _blank-olt kép vagy link is új tabon, a háttérben nyílik meg és ez a javascriptes is.
szerintem sokkal kényelmesebb így, mint a görgőt nyomogatni bármikor is.
-
DS39
nagyúr
válasz
Eternitys #38843 üzenetére
3. azért használtak az oldalon a javascriptes függvényt, a standard _blank-olt hivatkozás helyett, hogy a kívánt paraméterekkel, mindenképp új ablakban nyíljon meg a kép. a jobb klikk, megnyitás új lapon művelet sem elérhető pont emiatt.
erre egy megoldást tudok, ha a böngészőben globálisan beállítod az új ablak megnyitást:
about:config -> browser.link.open_newwindow.restriction -> 0
(így bal egérgombbal kattintva éred el azt hogy mindig új tabon nyíljon meg) -
Matthewus
őstag
válasz
Eternitys #38659 üzenetére
Asztali parancsikont szerintem nem lehet hozzáadni, viszont a Custom Buttons-szal lehet egyéni gombokat csinálni, itt neked kell megadnod, hogy mit csináljon, van hozzá angol fórum leírásokkal. Add-on bar-ra nem jó. Ha Win7-et használsz, szerintem egyszerűbb lenne azt az egy fájlt rögzíteni a superbar-on.
-
Penty
aktív tag
válasz
Eternitys #38277 üzenetére
Képek fórumról való leszedésére szerintem az ImageHost Grabber az egyik legjobb kiegészítő. Ha a képek, amiket le akarsz szedni az adott fórumról, külső képmegosztókon vannak (pl.: ImageBam, ImageShack stb.), akkor nagy valószínűséggel működni fog.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Eternitys #37722 üzenetére
Azt hittem csak engem zavar, hogy kb hetente frissítik ezt a pici kis addont.
Ami a végén már nem is lesz olyan pici, sőt még memoryleak-re is képes.
Eddig arra volt jó, hogy egyszer beállítottam a betűméretet és kész, nem is foglalkoznék vele soha. Ez is azért kell. mert valami nagyokos hozott egy újítást a Firefoxban, ami az alap betűméretet túlnagyítja azoknál, akik a rendszerben (Win) dpi nagyítást használnak. -
Visormail
addikt
-
mrszitya
senior tag
válasz
Eternitys #34956 üzenetére
Igen, ez a jó benne, teljesen az egyéni igényekhez szabható. Én pl. csak a jpg, png és torrent fájlok esetében kérem, hogy x másodperc múlva törölje a sávról, ha kész. Egyébként a színeket, méreteket, többi beállítást is átállítom jómagam. Amilyen gyors ütemben fejlesztget rajta a készítője, lassan utoléri verziószámban a Firefoxot. Egy-két naponta frissít jelenleg a builden.
-
kispx
addikt
válasz
Eternitys #34017 üzenetére
99,99%-a Flash. A futtattak még kategóriába tartozik még a Silverlight, amiben összesen egy lejátszót láttam. Azt, hogy milyen lejátszóval menjen a videó azt a weboldal fejlesztői fogják meghatározni. Manapság van születőben egy olyan szabvány, ami lehetővé teszi ne egy külsős pluginnal kelljen lejátszani a videókat. De ehhez a böngészőnek és a weboldalnak egyaránt kell a html5-öt támogatnia. A yt-nél van kísérletek az átállásra.
Igazából az csak egy addon ami kikényszeríti a yt-ál, hogy ne a Flash lejátszót töltse be, hanem a a html5-öst.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Eternitys #32748 üzenetére
Hasonló ez a script mint az Autocopy 2 kiegészítő csak az URL ( aka Location v Address) bar-ban is müködik nem csak szöveg vagy link kijelöléskor. Szóval egérrel a címet kijelölve azt automatikusan vágólapra másolja . Nem rémlik valakinek melyik ez a userscript?
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
Eternitys #32387 üzenetére
Igen, sajnos, próbáltam már CSS-ben kicsinyíteni az URL Bar-t akkor is, valamint üres hely és széthúzható helyet is össze vissza. De eltűnik egy bizonyos felbontás után.
(#32388) Steelmanus
Igen, így bebuggolni néha nekem is összejön a széthúzható helyekkel is, de egy-két restart után nálam ez visszaáll, és ugyanúgy nyilacska lesz, és a mappa nem lászik. -
Steelmanus
addikt
válasz
Eternitys #32263 üzenetére
Koszonom hogy megnezted, most beta FireFox-ot hasznalok, de nemsokarra visszateszem a stabilt es akkor kiprobalom. MPC-HC BE lejatszot hasznalok filmezesre, az biztos hogy lejatsza a letoltott videokat. Sokszor WebM formaban szedek le olyan videokat amiket kesobb szeretnek megnezni de tudom hogy ugyis torolni fogom csak nincs idom vegig nezni elsore.
(#32286) scope2007 A NetVideoHunter Downloader 1.9.5-re gondolsz? Jo kis kiegeszito.
-
-
Kal-El
senior tag
válasz
Eternitys #32258 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Egyedül ez a Freemake vált be az összes közül.
Azt látom, hogy YouTube egyszerűen blokkolja az összes letöltőnél az adatátvitelt legújabban, ezért semelyik nem működik. De még ez a Freemake-es is csak olyan video-t csinál, amit csak KM playerrel tudok lejátszani, se BS-el, se GOM-mal nem.
Nem tudom miért lehet ez a YouTube-os probléma, sem azt nem tudom, miért csak KM-el tudom lejátszani a Freemake-es letöltéseket. Mind1. -
válasz
Eternitys #31959 üzenetére
Kiszedtem belőle: készítesz egy új könyvjelzőt, aminek az url részébe ezt a kódot másold be.
Mellesleg arról az oldalról úgy lehetett volna telepíteni, hogy a Highlight links gombot odahúzod a könyvjelzőkhöz, és annak az urljét írod át, a forráskódja elég "nyers" formában van...
(Ezt a két sort töröltem amúgy: link.style.fontWeight = "bold"; link.style.textDecoration="underline" -
DS39
nagyúr
válasz
Eternitys #30026 üzenetére
ezen már én is elgondolkoztam hogy a googlenél dolgozók biztos nem 1024x768-ban nézik a keresőjüket teszteléskor, és bár az a felbontás még mindig menő, meg az 1280x1024, de nálam 1366x768-on is, a fél keresi lap fehér üresség. ideje lenne már a beállításokban egy olyan opció hogy milyen felbontásra optimalizálja a keresési lapot, vagy egy Google-től elvárható még profibb megoldás hogy érzékelje a felbontást és automatice hozzá optimalizálja
-
DS39
nagyúr
válasz
Eternitys #30024 üzenetére
technikai oldalról ott lehet a gond, hogy első lap letöltésénél átméretezi a script, utána viszont nem történik lapletöltés csak aszinkron fordul a szerverhez a google (valószínűleg ajax-szal) a további találok betöltéséhez.
úgy tűnik ez frissítésnél is megtörténik, de a userscript futása után. most kérdés hogy kijátszható-e ez egyáltalán? másik userscriptet próbáltál erre?kezdetleges megoldásként annyit tudok javasolni ha másik userscript sem oldja meg, hogy állítsd be hogy 100 találatot jelenítsen meg oldalanként, akkor valószínűleg nem kell majd lapozgatnod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest