- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
HoTaZo #44251 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom.
Én rátelepítettem a normál változatra, már vagy másfél hónapja és remekül működik. Teljesen úgy néz ki mint a normál. Könyvjelzők sáv, Eszköztár satöbbi. Nem lesz kompromisszum ha ezt használod. Ha mégsem jönne be amit kétlek akkor egyszerűen csak elindítod a normál Ff telepítőjét és visszatelepül az.
Szerintem nyugodtan felteheted. -
spammer
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
HoTaZo #41787 üzenetére
Milyen típusú a router?
(#41788) Tibii91: Nézd meg hogy megvan-e még a profil mappa., ha meg van próbáld meg azt hogy létrehozol egy új profilt és megadod neki a régi útvonalát. firefox -P-vel tudod elindítani a profilkezelőt.
(#41789) Mtbsrác : Beállítások -> Általános -> A Firefox indításakor
(#41790) szundybence Milyen oldalon és lejátszóval próbálkozol?
-
-
-
-
-
looser
addikt
válasz
HoTaZo #40645 üzenetére
Kísértetiesen emlékeztet a saját problémámra :-)
-
Kékes525
félisten
válasz
HoTaZo #39079 üzenetére
Valószínűleg nem a teljes profile volt bejelölve. Akkor külön menti a beállítottakat, régen nekem is úgy volt, de rátértem a teljes profil mentésre, mert abban minden benne van és kicsomagolva akár egyenként is felhasználhatom.
Az xpi az addon file-ok kiterjesztése. A html a bookmarks. A doc azt nem tudom hogy itt milyen dokumentum file-t tartalmaz.
Hát akkor marad az újra telepítés. A könyvjelzőt ki tudod menteni, az nem veszik el, de a róka beállítását meg kell csinálni. Újra telepítés után a szűz rendszerben (flash felrakása után) próbáld ki, hogy jó e. A régi profile-t azért mentsd el, hogy meg legyen, ha kell.
-
Kékes525
félisten
válasz
HoTaZo #39072 üzenetére
Vírusellenőrzést végeztél? Ha nem akkor csinálj (HitmenPro, Malwarebytes Anti-Malware, Emsisoft Anti-Malware, herdProtect Scanner) egyet. Utána CCleanerrel registry tisztítás.
A FEBE mentést visszatudod manuálisan is állítani, mert egy egyszerű zip file-ba van a mentés téve, csak a kiterjesztés más. Ha teljes profile mentést csináltál akkor lecserélheted, viszont a régit előtte mentsd el copyval.
1. Kilépsz a rókából, majd a mostanit kimásolod egy könyvtárba, majd törlőd az eredetit.
2. Kicsomagolod a jónak vélt FEBE mentést (minél régebbi, annál valószínűbb hogy jó), majd átcopyzod a profile könyvtárba.
3. Indítod a rókát és megnézed, hogy változott e.
Ha csak egyes részeket mentettél, akkor a mentés után felülírhatod a régivel.Ha ez sem jó és annyira fontos a funkció, akkor marad az újratelepítés, a teljes törlés után.
-
Kékes525
félisten
válasz
HoTaZo #39060 üzenetére
Most kipróbáltam az újraindítás letiltott kiegészítőkkel, de a flasht nem kapcsolata ki, így akkor ha ez nálad is így van akkor természetesen nincs mit visszakapcsolnod.
Viszont még annyit megtehetsz, hogy a legújabbat (flash playert) újra telepíted.
Ha akkor sem működik, akkor talán a beállításokkal lehet a baj és törölnöd kell a profile-ból a prefs.js file-t. Minden esetre csinálhatsz másolatot róla, ha azt visszateszed, akkor visszaáll a törlés előtti állapot.
Ha a prefs.js törlése után sem működik, akkor elölről kell kezdened a Firefox testreszabását. Ha ez sem megy akkor marad a teljes törlés és az újratelepítés.
Az ilyen jellegű hibák megelőzésére szolgál, ha rendszeresen készítesz mentést a profile-ról. Amikor hibát tapasztalsz, akkor a régit, amikor még minden jó volt visszateszed és minden újra OK lesz. A profile automatizált és rendszeres mentését a FEBE kiegészítővel tudod megtenni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HoTaZo #38408 üzenetére
A virustotal szerint: "1 out of 52 scanners detected the site as malicious". Még a gyak. kérdésekben is találni róla: [link]
Röviden végezzen vírus, trójai és kémprogram eltávolítást a gépén, gondolom Windowst használ. Az sem árt, ha böngésző cache-t és a sütiket is törli. Lehet hogy profil resetre is szüksége lesz.
-
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #36519 üzenetére
Visszajöttem hozzátok a Delta Search-ös hibámmal, mert egy MozillaFF.-os megoldást találtam rá.
A többi böngészőmből teljesen kipucolódott. A Rókában viszont makacs módon kapaszkodott.
Hátha valakinek jól jön.Tehát ez a Delta search, beépült, majd utána ki is lett pucolva (mint hittem), Malwarebyte viszont felfedte, hogy maradt valami belőle, ez viszont, nap mint nap, létrehozott egy prefs.js fájlt, hiába karantén, hiába törlés.
Tehát, ha már "minden" törölve lett, s mégis vannak nyomai ( a FFox about:config oldalán, a keresőjébe beírva a delta szót, ki is adja félkövérrel- ami simával van az az egér kezelésének nem is tudom miéhez van). Na de onnan nem lehet kitörölni max. false-ra állítani az értékeket!
A következő lépés: C:\users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\gycdufei.default\user.js fájlt megtalálni. Másik útvonal: Súgó>Hibakeresési információ>Profilmappa>Mappa megjelenítése; user.js fájl
Ez az user.js fájlt hozta létre a delta, ez jelenik meg az about:configban. Jegyzettömbbel megnyitható, nekem csak az about:configban található sorok (deltához fűződő) voltak benne. Na, ezt a fájlt kell kitörölni.
Ezután kitöröltem a prefs.js-t is, bezártam, megnyitottam az FF-t, mint újonnan telepített korában, olyan volt.
Ráellenőriztem, az about:configban még mindig látszottak a deltás sorok (nem értettem), bezártam, kidobtam az új prefs.js-t (amit a FF hoz magának létre), visszatettem az előzőt. Mert azt hittem, hogy nem sikerült, s így legalább meglesznek a beállításaim. Megnyitottam, meg is lettek, s láss csodát! Az about:configban nem volt többé deltának nyoma! Lefuttattam egy maxi Malwarebytes kergetést, és tiszta a gép!
Nem titkolom, nem az én érdemem. Itt találtam rá a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest