Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
hát Linuxra valóban nincs újabb "főverzió", de legalább biztonsági frissítést adnak ki ehhez minden hónapban.
-
Magany
tag
Sziasztok, valami rosszat tettem hogy az én problémáimra nem javasoltok megoldást?

-
válasz
laszlohu
üzenetére
ez nem bug (legalábbis nem a hagyományos értelemben.)
Ez csak azért van, mert kilépés után még lehet, hogy van 1-2 elintéznivalója a foxinak, pl. szinkronizálás, vagy bármi hasonló.
Ez szerintem teljesen normális.
Én pl. korábban, mikor Operát használtam, Ubuntunál, és Win-nél is tapasztaltam ezt - igaz, ott lehetőség volt a mindenáronelindításra. -
laszlohu
addikt
Üdv,
Olyan gondom volt a firefox - al, hogy kiléptem, majd néhány perc múlva újra rákattintottam,
és azt írta, hogy a firefox még fut, nem tudom elindítani az alkalmazást,
majd majdnem ki kellett lőnöm a háttérben futó firefox.exe - t.Windows 7
30 - as verzió -
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
az valóban, mármint a shockwave player (csak némely böngészős játékhoz kellhet, de már elég ritka), viszont kis fogalmi kavarodást okoz azzal az Adobe, hogy a bővítményeknél a Flash is shockwave néven szerepel.
a napokban felraktam a legfrissebb 14-est (a 11.7-es helyett, mert azt már nem frissíti az Adobe), eddig kellemes csalódás, elég jól megy, a 12, 13 szerintem botrányosra sikeredett.
-
Sziasztok.
Segítség kellene.
Egyik napról a másikra, meghalt a firefox a gépemen.
Mindig elszál valami hibaüzenettel. Gyakorlatban akkor a legtöbbet ha flash-es dolgok vannak.
Feltettem a Chrome-ot is azzal is ez a gond.
Kínomban már az IE-re kellett fanyalodjak, ez meg érdekes módon tökéletesen megy, van flash, nem akad nem fagy.
Az adobe flash player, a shockwave, és javat is lefrissítettem a legfrissebbre is és még sem megy.Ötletek?
-
Magany
tag
Sziasztok megint gond van, ha uj ablakot nyitok nem nyilik meg külön új ablakban hanem abban ahol épp vagyok....fogalmam sincs mi történhetett? Máskor szépen jelezte a tálcán hogy új ablakot nyitottam most meg nem........
-
DS39
nagyúr
válasz
tulbeck
üzenetére
passz. (az elsőnél én továbbra is szolgáltató emberére gyanakszom, még ha most nem is ez a routered ip címe)
nem hiszem hogy feltörték volna a géped, mert az nem hagy ilyen amatőr nyomot.
de azért tegyél meg mindent ennek megelőzésére, windows update-t ne kapcsold ki, legyen vírusirtód, netezz ésszel, stb. -
tulbeck
csendes tag
üdv,
nemrég néztem a Firefoxban a mentett jelszavaimat és arra lettem figyelmes hogy olyan webhely is van mentve ahol nem is jártam - és nem is adtam meg soha ilyen jelszót hogy mentsen...
A Jelszókezelőben ez a két bejegyzés furcsa nekem:
http://192.168.1.1 root (Felhasználói név) ugyelo (Jelszó)
a másik:
http://192.168.1.1 Felhasználói név -üres- (Jelszó) forum.openwrt-id.orgRouterrel netezek.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Magany
tag
Sziasztok, problémám támadt a firefoxal. Facebookon a játék inditása után össze omlik a bővítmény vagyis az adobe flas plaeyer és le is fagy. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
-
scope2007
addikt
valamiért nem tudtam most sem megkedvelni az új menüt.. a design az még tetszene.. de ez a kakker chrome-s menü nem jön át

visszatettem most a 28ast.. és a frissítést kikapcsoltam.. még mindig inkább ez
-
Egyébként csak Linuxon van az, hogy a böngésző sebessége a kiszolgáló sebességétől függ?
Nem, nem az oldalak betöltésére gondolok, hanem a fülek közötti váltás, menük, stb.A másik kérdésem meg az, hogy ez miért van így?
Miért nem lehet lassú netapcsolat/szerver mellett is ugyanolyan gyors a böngésző?
-
Rimuru
veterán
válasz
Fecogame
üzenetére
Greasemonkey, csak meg kell írni hozzá a scriptet.
-
Létezik olyan plugin, ami automatikusan kiválaszt egy opciót és el is küldi azt, ha megnyitom az adott weblapot? Konkrétan a hardverapros hirdetések automatikus uppolására gondoltam, amikor megnyitom azt az oldalt. Létezik ilyen?
-
Faterkam
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Ez esetben mindegy, hogy Béta vagy utolsó stabil. YC.-nek mindegy volt
Én innen tettem fel. Minden gond nélkül. Azóta ok megint! -
Visormail
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Nálam nincs béta csak az utolsó stabil kiadás és nem is frissített mégis összeomlott ugyanígy. Semmilyen youtube videó nem indult el, előtte 2x is kírta hogy üdvözöl és a beállításai visszaálltak alapra. Leszedtem, de nem tudom újratenni se még.
YouTube Center for Greasemonkey - Userscripts.org
userscripts.org:8080/scripts/show/114002This website is under heavy load
We're sorry, too many people are accessing this website at the same time. We're working on this problem. Please try again later.
-
válasz
netpeti98
üzenetére
a gyári ubuntusok mellett van:
abp (+element hiding helper), bing search, download statusbar, FxOS simulator, lightbeam, helyesírás ellenőrző.ebből nem hiszem, hogy az elsőt leszámítva bármelyik is lassítaná, főleg nem ilyen drasztikusan. (az emuláor ráadásul be sincs kapcsolva.)
szó szerint képregény módban van. -
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Igen nagyon zavar engem is, kár hogy nem beállítíni ff-ban melyik addonok frissítéseinek értesítései jelenjenek meg, ez szerintem a legnagyobb hibája a rókának.
Most felraktam a "Font Setter" addont hátha az beválik, viszont ezzel meg nem lehet a betű méretet változtatni. Még szétnézek scriptek között is, hátha találni vmit erre a célra (de nem valószínű). -
Faterkam
addikt
Ma megbolondult a Youtube center a FF.-ban. Frissített a béta, és semmilyen youtube videót nem játszott le:/ A fozzászólásoknál akadt le, kiírta, hogy frissítés és semmi. Leszedtem, feltettem és minden ok... Ki érti ezt

-
Black$taR
tag
Mi lett a régi sync-el? Mióta frissült ez a vacak, eltűntek a régi cuccaim; illetve az új sync nem csinál lófüttyöt sem.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Eternitys
üzenetére
Azt hittem csak engem zavar, hogy kb hetente frissítik ezt a pici kis addont.
Ami a végén már nem is lesz olyan pici, sőt még memoryleak-re is képes.
Eddig arra volt jó, hogy egyszer beállítottam a betűméretet és kész, nem is foglalkoznék vele soha. Ez is azért kell. mert valami nagyokos hozott egy újítást a Firefoxban, ami az alap betűméretet túlnagyítja azoknál, akik a rendszerben (Win) dpi nagyítást használnak. -
Eternitys
aktív tag
Üdv! Olyan addont tudnátok ajánlani amivel a böngésző teljes témájának a betűtípusát meg lehet változtatni? Ezt használtam eddig, de meguntam hogy nagyon gyakran frissítgeti magát és folyton bombáz az update-ekkel, ezért kellene vmi alternatív. thx
-
utas666
tag
válasz
minek?:S
üzenetére
places.sqlite
Bele tudsz nézni az SQLite Manager extension-nel.(#37663) utas666
Ide lapozz vissza, hátha neked is segít a fülek elhelyezésében.
(igen, úgy tudom most már nem lehet natív lerakni) -
minek?:S
őstag
Üdv.
2 kérdéssel fordulnék hozzátok. legújabb van elvileg .. amit feldobott.Nos az egyik kérdés, hogy a könyvjelzőket meg lehet találni valamelyik mappában a gépen? ha igen, melyikben?
A másik pedig, olvastam az összefoglalóban, hogy le lehet(ett) tenni alulra a füleket, ezt megpróbáltam ,de nincs olyanom, hogy browser.tabs.onTop.. akkor? Vagy már nem lehet?

-
utas666
tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Köszi! Ezt néztem én is, de az volt a baj, hogy csak a főoldalon kerestem Ctrl+F. Most használtam oldalt az oldalon google keresőt és azzal már megtaláltam egy belső lapot, de a problémámra végül nem itt volt a megoldás, hanem az extensions.webservice.discoverURL kellett, amire viszont ezen az oldalon kereséssel sem találtam rá. :/ De véletlenül pont ezt írtam át első próba-szerencse lépésben és bejött. Most hogy már tudom mit kellett volna keresni, itt egy leírás is: How to edit Firefox - "Get Add-ons" spam
-
HZoli87
veterán
-
utas666
tag
Hol tudnék utánaolvasni, hogy az about:config -ban a "getAddons" keresésre megjelenő elemek mit jelentenek, hogyan működnek, mennyire lehet hackelgetni, átirogatni őket? Van ehhez valamilyen help/wiki (30.0)?
Zavar, hogy amikor az addonokat konfigolom, akkor néha alapból betőlti az oldalsávra az addons.mozilla.org weboldalt (ez +lagg) további addonok letöltésekhez, holott én csak pl. valamelyik, már telepítettnek az options részét akarom bütykölni. Ki akarom szedni belőle ezt a viselkedést, ha néha új extension kell, akkor majd elbaktatok oda magamtól.
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
Daszkalosz19
üzenetére
Csak újra kellett raknom az egészet! Most már működik rendesen minden

-
Nixon18
senior tag
Hello!
Legfrissebb mozillám van (30.0) és az lenne a kérdésem, hogy nálatok is jelentkeznek-e akadások?
Lapváltásoknál, üzenetküldéseknél, illetve itt hozzászólás írásánál is megakad pár másodpercre, ha entert ütök... -
DS39
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Meglehet-e oldani valahogy azt, hogy ne fagyjon be a legújabb FF Win7 alatt attól, hogy van 2 hálózati meghajtó csatlakoztatva és ha nem éri el valamelyiket akkor képes 5 percig "gondolkodóba esni" (fagyni), egyik a munkahelyi a másik egy otthoni hálózati hely, a kettő egyszerre nyilván nem elérhető, ezért mindenhol csinálja, ha le akarok menteni valamit, meg lehet oldani, hogy ne ellenőrizze ezeket csak akkor, ha ténylegesen rá is kattintok? Köszönöm

-
Immy
őstag
-
DS39
nagyúr
válasz
geris197
üzenetére
gondolom mert senki nem tudta rá a megoldást, hogy miért nem működik.
én sem, de ajánlok helyette egy olyat, ami biztosan fog.
címsorba: about:config -> browser.showQuitWarning -> trueígy ha több lap van megnyitva és bezárod, felajánlja a megnyitott lapok mentését. ebben még nem volt hiba, egyik verziónál se.

-
geris197
tag
Üdvözletem! 30.0 foxit használom,és az a gondom,hogy beállításokban hiába van beállítva,hogy a megnyitott fülekkel induljon újra,mégis minden számítógép indításnál szüzen indul a firefox.Ezt miért csinálja és hogyan javíthatom?
Erre valaki tud megoldást? Látom előző oldalon valahol kértek már segítséget,de akkor sem jött rá válasz.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911