-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Biztos valami malware mászott a gépre. Ezekre szokott lenni leírás a neten (a nevére rákeresve), hogy tételesen miket kell átállítani, letörölni, hogy lepucold a cuccot.
Amiket csináltál, az jó. Ezen felül így a konkrét név ismerete nélkül ajánlanék egy ADWcleanert futtatni, ill. még arra figyelni, hogy van olyan malware, ami a Firefox (és egyéb böngészők) parancsikonjába is belemászik, érdemes azt is megnézni. -
mikk2000
őstag
A program verziószáma semmit sem jelent. Egy 0.0.0.1 is lehet fejlettebb, jobb, mint egy másik program 125.6-os verziója. Illetve a leglényegesebb, ha a letöltésnél azt írják, hogy ez egy olyan verzió, ami normál használatra nem alkalmas, akkor nem alkalmas. A 30 meg ilyen hülye verziószámok nem régóta vannak, ennyi erővel lehetne 5000 is, pont azért mentek el ebbe az irányba mert az emberek általában végtelenül primitívek, és könnyen elhiszik hogy ami nagyobb az jobb. Ez pl. szívás a fényképezőknél, mert csupán a MP növeléssel (amit nem követ nagyobb szenzor, jobb optika stb) a képminőség egyre romlik. A 64 bit is ehhez hasonló szemfényvesztés, bár nyilván van haszna is.
-
netpeti98
addikt
Felesleges a variálás, letöltöd innen a legfrissebb STABIL verziót és megvagy [link]
30 koruli verzioja az mar nem egy kiforott mukodo dolog
Ez igaz a stable csatornán, de nighly-be direkt a még kiforratlan új funkciók kerülnek.A 23-as verzióra visszaváltani meg felelőtlenség, mert nem kap biztonsági frissítéseket se.
Ezt érdemes elolvasni és jobban át fogod látni a Firefox fejlesztési ütemét, persze csak ha érdekel
-
stingy2
senior tag
A 64 bites Nightly-val én is sokat szívtam (mondjuk tudtam, h fejlesztői verzió). Mindennapi használatra teljesen alkalmatlan (kivéve, ha kifogsz egy jól sikerült buildet, és utána nem engeded frissíteni, de az meg biztonsági kockázat- meg a Nightly úgy összességében is az
...Ha 64 bites FF-t szeretnél használni, akkor szvsz Cyberfox, Waterfox, PaleMoon.
Én mindegyiket kipróbáltam, és leginkább a Cyberfox jött be. (ua. tudja, mint a FF, de nincs az az idegesítő szokása, h ha sokáig van nyitva több lap, akkor random belassul, de nagyon.(legalább is a 31-es verzióig ezt tapasztaltam) -
mikk2000
őstag
Talán tisztában kéne azzal lenni, hogy mi az hogy stabil verzió, báta verzió, alfa verzió, meg fejlsztői verzió. Ránéztem a weblapjára ennek a 64 bites izének, ezt írja: "These programs are developer versions, you can download, try but there is no official support for them."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest