Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Van egy könyvjelzőm, amit ki tudok húzni az asztalra. nálam mivel firefox az alapértelmezett böngésző, azikonra kattintva betölti az oldalt a firefox. de másik gépen ahol monjdukchrome, vagy IE az alapértelmezett, hogyan lehet megcsinálni hogy az alapértelmezett az maradjon, de az ikonra rákattintva firefoxal hozza be az oldalt?
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Firefox testreszabásnál be lehet valahogy állítani, hogy a címsor szűkebb legyen? "Régebbi" firefox style-nál lehetett állítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Néha-néha indításkor és pl. a Google megnyitásakor egy kis piros X-el megjelenik egy tanusítvánnyal kapcsolatos hibaüzenet, külön ablakban, nem a böngészőben.
Pontosan sajnos nem emlékszem az ablak szövegére, csak arra, hogy tanusítvánnyal kapcsolatos.
Ez alapján ez mond valakinek valamit, vagy legközelebb printscreen-eljek?

Ha esetleg valaki tudja, hogy mire gondolok, akkor.. Ez mitől jöhet elő, vagy mi okozza. Amióta új firefox-ot használok (2-3 hónapja) azóta kétszer találkoztam ezzel az ablakkal. Ha jól emlékszem elsőre is a Google-re dobta ki. (.hu-t használok).
Előre is köszi a segítséget!

-
netpeti98
addikt
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Nyitsz egy privát ablakot és ott használod (Ctrl+Shift+P), ez a legegyszerűbb megoldás.

-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok azt meglehet valahogy oldani hogy van egy xy oldal amit nap mint nap megnézek és miután bezárom automatikusan törölje az előzményekből az oldalt. Tehát ha más személy nyitja ki a gépet véletlen se találja meg azt az oldalt,vagy ha meg is találja ne legyen köze hozzám.

-
Daszkalosz19
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért szarakszik a firefox!a 30 as verzió van fent. Visszalépésnél csak a 3. Kattintásra reagál,vagy lefagy. Firefox nem válaszol! Youtube elindul aztán szintén leáll minden!
Valami ötlet? Töröljem aztán rakjam újra? -
geris197
tag
Üdvözletem! 30.0 foxit használom,és az a gondom,hogy beállításokban hiába van beállítva,hogy a megnyitott fülekkel induljin újra,mégis minden számítógep indításnál szűzen indul a firefox.Ezt miért csiálja és hogyan javíthatom?Mellékesen jegyzem meg,hogy van egy óra bővítményem a tálcán lent és az is elveszti a beállításokat (lokalizációt ) újra beállítom akkor jó,csak kicsit unalmas.
-
Fandango
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Spybot regen volt jo, ma mar kozel sem. Inkabb egy Malwarebytes Anti-malwaret vagy Emsisoft Emergency Kitet, illetve direkt a celra szant AdwCleaner.
-
törölt tag
Megvan. Persze első dolgom volt kitörölni a programok közül amik idegenek, meg lefuttattam a keresést, talált is de hiába törölte őket megmaradtak, ezért írtam ide. Kipróbáltam a linkelt progikat az is megtalálta, törölte de ugyanúgy megmaradt. Aztán valóban jó volt a tipp a bővítményekből kellett eltávolítani, utána lett jó.
Amúgy a Stalkerhez töltöttem le egy fixet mert szerencsétlen bugos játék nem akart menni 64 bites W7 alatt DX9be egyik moddal. És lejött vele ez az áldás is... Kerestem száz helyen direkt de csak ilyen szemét oldalon volt fent.
Amúgy fogyókúrás termékeket reklámozott.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jaja, vicces.... Ez a második eset hogy az évek alatt ilyen fost beszedtem, azért ennél tudatosabban úgy lehet használni ha kihúzod a kábelt.
-
törölt tag
Hali.
Bekaptam valami szemetet, azóta a FF minden indulásnál kidob alul két-három reklámot, ki lehet őket X-elni de minden indulásnál előjönnek. Ilyen beúszós reklámok és ha nem zárom be őket akkor ott is maradnak ha új lapot nyitok akkor is. Hogy lehet ezeket leirtani?
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Nemrég újra kellett raknom a gépem, és csalódottan vettem észre, hogy nekem a régi Sync volt így bajba kerültem. Szerencsére nem formáztam a rendszer meghajtót, így vissza tudtam állítani, és ahogy le van írva oldalon "frissítettem" az új Sync-re. Hogy ellenőrizzem sikerrel jártam-e, mikor abbamaradt a nyilacskákkal jelzett szinkronizálás a telefonra is feldobtam a Firefoxot és beléptem Sync fiókomba, ki is írta hamarosan elkezdődik a szinkronizálás. Nos ez másfél órája volt, és azóta semmi. A telefonon egy könyvjelző, előzmény, semmi se jelent meg. Gyorsítótár, adatok törlése, újratelepítés, semmi se segített. Most nem értem, a telefon nem szedi le, vagy nincs még feltöltve se (gépen is hagytam futni böngészőt még utána is)? Semmi ilyen opciót amivel ezt nézhetném, vagy kényszer frissíthetném nem találtam. Ötlet? -
Sziasztok!
A firefox a flash videókat szaggatva játssza le a legutóbbi flash player frissítés óta. Esetleg az előző flasht vissza lehetne varázsolni, h jó legyen? Egyéb megoldás?
-
DS39
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azt el tudom képzelni, hogy külön helyen tárolja a meglátogatott linkeket (vmi indexelésre gondolok), amiket gépelve hozol be, és nem mondjuk könyvjelzőre kattintva.
mondok egy példát, az egyik helyen XY.... oldal nincs könyvjelzőben nálam, másikon van, kb. annyiszor használom mindkét helyen böngészőből, de egyiket gépelve, másikat kattintva nyitom meg rendszeresen. ahol gépelve ott elég beírni hogy "xy" és már egészíti is ki, és nyomhatok enter-t. ahol kattintva, ott ha elkezdem gépelni "xy", és nem egészíti ki, csak az urlbar alatt felhozott listában van benne első helyen.
-
DS39
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
az nem számít, hogy ott hónapokra van bontva oldalt, amit a keresőbe beírsz, az összesben keres.
(direkt kinéztem egy 6 hónapnál régebbit, átváltottam "ma"-ra és a keresőbe beírva megtalálta)viszont ha nincs az előzményekben, nem tudom miért ajánlja azt fel.

-
DS39
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
a minden előzmények megjelenítése (ctrl-shift-h) ablakban rákeresel és minden találatot törölsz.
utána újraindítod a Firefox, akkor már nem kellene azt felajánlania. -
csferke
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ráállsz az adott címre és Delete
-
FoxiestFox
félisten
Hali.
Hogy kell a látogatott előzmények közül kitörölni egy adott címet?Úgy értem, mikor elkezdek beírni valamit a címsorba, (jelen esetben "bl"-ig), akkor egy olyan oldal nevét illeszti be, amire egyetlen egyszer kattintottam rá, nem pedig azt, amit megnézek naponta ötször.
Hogy tudom kiirtani azt, hogy felajánlgassa nekem az irreleváns címet? -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a régi sync-t amikor használtam jó volt, bár igazából amire nekem hasznos lenne, arra nem volt jó (a mostani nem tudom tudja-e már), hogy az addon-ok beállításait is elmentse és visszatöltse. azzal nem vagyok nagyon kisegítve hogy csak feltelepíti a 10+x kiegészítőt, aztán állítgassam be újra. ezért mentem inkább a profilt le egy zip-ben, ezt eltárolhatom offline és online is.
-
Bjørgersson
félisten
Akkor úgy néz ki, csak velem van baja, egyszer nem volt még olyan, hogy mindent sikerült volna szinkronizálnia. Készítettem most egy új fiókot, pár hónapja úgyis új mail-címet használok, remélem ezzel már jó lesz.
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam hibátlanul teszi a dolgát, lassan 1 éve használom.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem tökéletesen működik. Windows-ról OS X-re költözésnél is ezt használtam. Csak bejelentkeztem és mindenem szinkronizálódott. A kiegészítőket és beállításokat kivettem, mert itt másként szeretem beállítgatni, illetve van amire nincs is szükségem, de a szelektív szinkronizálás is flottul ment.
-
unravel
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyszer beírta valaki ide, hogy neki tökéletesen működik. A MozBackup jobb.
-
Bjørgersson
félisten
Volt már olyan akár csak egyetlen embernek is, hogy ez a szaros Sync mindent elmentett, majd visszaállított, ami be volt állítva?

-
utas666
tag
válasz
tirszin
üzenetére
Én a tree-style-tab-ot használom, de a tree részét kikapcsoltam.
Régen nekem is lent voltak a fülek, aztán átraktam őket jobbra, mert a széles képernyő miatt az a praktikus, csak meg kell szokni. -
netpeti98
addikt
válasz
Tiger.
üzenetére
A NoScript egy konfigurálást igénylő kiegészítő, viszont segítségével jóval biztonságosabbá tehető a böngészés, alapból sok mindent tilt alapból.
Ajánlom a Malwarebytes Anti-Malware program lefuttatását, mivel ezek a hirdetések valószínűleg egy a gépre telepedett adware okozhatja. -
leviske
veterán
válasz
üzenetére
A kiegészítőknél meg lehet adni, hogy rákérdezzen-e a indításra. Amiket te beállítasz, az csak 1-1 oldalra vonatkozó megjegyzés szerintem.
Engem viszont az érdekelne, hogy miért kérdezi ennyi oldal esetében a silverlight-ot? Pláne úgy, hogy sose jelenik meg ennek hatására semmiféle plusz tartalom. Egyszerűen érthetetlen.
-
kispx
addikt
válasz
Tiger.
üzenetére
Csak nem adware van a gépen?
Vagy csak 1-2 maradt ott? -
Tiger.
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne kérdésem hogy a fenébe kell azt megcsinálni hogy ha valami oldalt meg nyitok akkor ne legyenek reklámos, mert adblockom az van de az meg ott hagyja a helyét
Eddig ezt az oldalt kezeli jól a többi az rossz. -
kispx
addikt
válasz
ad4m1337
üzenetére
Finom görgetés kikapcsolása, és/vagy a hardveres gyorsítás ki/be kapcsolása segíthet.
Ha mégsem maradnál meg a Firefoxnál, és aggódsz az adatvédelem miatt, akkor a Comodo Dragont és az új Operát is ki lehet próbálni. Bár az előbbi nem frissül túl gyakran, az utóbbinak pedig "érdekes" a könyvjelzők kezelése.
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Anno használtam már Firefoxot, de amikor megjelent a Chrome akkor áttértem. Sokat olvastam viszont arról, hogy nem túl korrekt az adatok felhasználásával a Google és inkább ezért visszatérnék a Firefoxra. Letöltöttem, feltettem de valamiért nálam lassúcska az egész, youtube -on scrollozás nem olyan "smoothos", kicsit lomha az egész. Ez miért lehet? Anno nem volt ilyen problémám.
A notebook egyébként: i3, nvidia gt520m, 3gb ram ---> szerintem bőven elég kéne, hogy legyen...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Classic theme restorer plugin kell hozzá.
-
headhunter
addikt
Firefox 30, már igény szerint testre szabható?
29 kijövetele után visszaváltottam a 28-ra, mert kriminális volt az új kinézet.
Jelenlegi elrendezés : [link]
-
zka67
őstag
Sziasztok, nincs senkinek semmi ötlete?
Sziasztok, azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a FF 30.0 óta, ha egy linket az egér középső gombjával nyitok meg egy új tabon, akkor elsőre nem tudja betölteni az oldalt. Ha azt mondom neki, hogy próbálja meg újra, akkor minden esetben sikerül a betöltés. Vajon ez a 30.0 hibája lehet, vagy valahol máshol kellene a problémát keresnem? Ismétlem, előtte nem volt ilyen gondom. A net 5/0.5 ADSL, TP-LINK WR-841N routerrel.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Minap felraktam egy windows 8.1 a dell inspiron 3537re és a kedvenc (?) kis böngészőmet mellé ....
Legfrissebb firefox böngi olyan bugokkal rendelkezik , hogy szét vannak tördelve a cuccok , meg ilyen csíkos :
(feketén keretezett területeken látszik)
Erre esetleg van valakinek ötlete,hogy hogyan lehetne megoldani ? :\
-
HZoli87
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Szerk.: lassú voltam.
-
kispx
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
> "Az lenne a kérdésem, hogy ha új fület nyitok meg akkor el lehet tüntetni azokat a kockákat? "
Jobb felső sarokban a 3x3-as kockákra katt.> "Meglehet úgy csinálni, hogy a kezdőlapot adja be ha új lapot nyitok meg?"
címsorba írd be: about:config
majd a browser.newtab.url kulcs értéke legyen about:home -
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég váltottam Chrome-ról Firefoxra. Az lenne a kérdésem, hogy ha új fület nyitok meg akkor el lehet tüntetni azokat a kockákat? Ezek a leggyakrabban látogatott oldalak szerintem. Meglehet úgy csinálni, hogy a kezdőlapot adja be ha új lapot nyitok meg?
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Ez a szett produkálja:
Asus P8P67 LE
Intel Core i5-2500K
KINGMAX 2x4GB DDR3 1333MHz
CRUCIAL m4 2,5" SSD - 256 GB
ASUS ENGTX460
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
HP display 2310ei, 23", 1920x1080 2db
Fujitsu LX900 keyboard
Logitech Anywhere MX, Darkfield Laser Mouse
Nem mai darab, de hibátlanul teszi a dolgát, szinte minden tökéletes, csak ez a "hiba" jön elő néha... -
HZoli87
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
20 perce fut 4 twitch tv élőben és 2 youtube videó (ez utóbbi leállítva), semmi gond a kurzorral. Kezdetektől Firefoxot használok, sosem találkoztam még ilyen hibával.
Szerk.: persze ez nem jelenti azt, hogy másnál nem fordulhat elő, de azt is tegyük hozzá, hogy nem minden szoftveres és hardveres környezetben reprodukálható ezek szerint.
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
a következőben szeretnék segítséget kérni: mindig is firefoxot használtam, telejesen meg vagyok elégedve vele.
múlt hónapban rátaláltam a 64 bites nightly verzióra, ami nagyon bejött, észrevehetően gyorsult a böngészés (mind a 32 bites rókához, mind a waterfoxhoz és Palemoonhoz képest), meg nekem az új design is bejön.
Viszont: mégis egyenlőre visszatettem a 32 bites foxot, mert nem tudom megítélni, rejt-e biztonsági kockázatot a nightly.(ha jól tudom ez egy fejlesztői változat, amit nem tesztelnek különösebben).
Nem a stabilitásra gondolok, mert azzal nem volt gond, hanem az esetleges biztonsági résekre, hibákra (már ha vannak). Ezeket kivédik-e a köv bővítmények, amiket használok: noscript, adblock plus, valamint az EMET-ben is hozzáadtam a nightlyt és a nightly plugin containert.
Megköszönném, ha vki tudna segíteni, aki ezt a verziót használja. -
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálom leírni érthetően a gondomat.
A kurzort (kis nyíl) , ha pl. a könyvjelzőim valamelyik linkjére viszem akkor át kéne váltania kis kézre és fixen maradnia , vagy például ha egy szövegmezőre viszem át kéne állnia kis vonallá, de nem. Egyfolytában ugrál a nyíl a kéz ill. a vonal között és végül nyílként állapodik meg. Végre hajtja a parancsot, ha oda kattintok, de rohadt idegesítő.
Tegnap kezdte ezt csinálni. Nem állítottam semmit. Még valami. Friss indítással az első egy-két kattintásig (ill. pár másodpercig) nem csinálja.
Mi az anyja baja van?
Letiltott kiegészítőkkel újra indítottam már, ill. alaphelyzetbe is állítottam, de ugyan az maradt.

Kipróbáltam Explorerrel is, ott tökéletesen működik.
Amíg ezt írtam azt vettem észre, hogy minden egyes billentyű leütésnél váltakozik a vonal és a nyíl között. -
zeusz55
senior tag
Sziasztok! 12es firefoxomhoz szeretnék egy virtuális billentyűzetet kiegészítőként (mint pl a google mellett van) amit felrak a parancssor mellé ikonként mint pl a g.fordítót, de nm találtam eddig normálisat csak lebonyolítottat vagy kinait! ha valakinek van pls dobjon egy linket köszönöm szépen!!!
-
zka67
őstag
Sziasztok, azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a FF 30.0 óta, ha egy linket az egér középső gombjával nyitok meg egy új tabon, akkor elsőre nem tudja betölteni az oldalt. Ha azt mondom neki, hogy próbálja meg újra, akkor minden esetben sikerül a betöltés. Vajon ez a 30.0 hibája lehet, vagy valahol máshol kellene a problémát keresnem? Ismétlem, előtte nem volt ilyen gondom. A net 5/0.5 ADSL, TP-LINK WR-841N routerrel.
-
gyulank
addikt
Oké, leválasztottam az Ubuntus eszközt, aztán ott is bejelentkeztem az újba, ami ott szinkronizálódott, aztán már Windowson is szinkronizálódott.
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a régi szinkronizálást hogy lehet át tenni az újra, vagy lehet egyáltalán?
Egy ideje Ubuntun használtam, és ott a régi szinkronizálás van, most telepítettem Windowsra, és már az új szinkronizálás van csak, "regisztráltam" ugyanazzal az e-mail címmel, beléptem, és semmi, üres.
Látom, hogy a régiből ki kell lépni, hogy az újat használjam, de egyrészt félek, hogy akkor elvesznek az adatok, másrészt akkor egyenlőre így is úgy is csak az egyiken használhatnám a szinkronizálást, amíg nem frissül az Ubuntun is az új szinkronizálásos verzióra. -
kispx
addikt
válasz
Hajas Mao
üzenetére
Tekintve, hogy a másik topicban a Chrome is összeomlik neked, azért a böngészőn kívül keresném a megoldást. Vírusirtás, memória-diagnosztika.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a mozzilla folyamatosan összeomlik. Próbáltam különböző verziójú flasht, java frissítést, vga driver frissítést, win-t is újraraktam de egyek sem orvosolta. Valami ötlet?
-
unravel
őstag
válasz
üzenetére
Értem, bocs.

(I)"ha törlök egy addonst, majd újrainstallálom, akkor default indul az addon?"(/I)
Azt tapasztaltam, hogy nem.
Mert törléskor otthagyja a beállításait az addon a:
C:\Users\--neved--\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\--profilod---\prefs.js
fájlban, és csak akkor lesz "default" ha eltávolítás után kitakarítod ezt a fájlt.Nekem a Firefox fiók eddig nem akart úgy működni ahogy én akartam.
-
törölt tag
Értem. Bár az én kérdésemben privacy jellegű addonsok voltak.

Egyébként ha törlök egy addonst, majd újrainstallálom, akkor default indul az addon? Be vagyok jelentkezve Firefox fiókba.
-
unravel
őstag
válasz
üzenetére
Böngészési szokásaidtól függ, hogy mit érdemes telepítened. Lehet ami nekem hasznos, az neked fölösleges vagy fordítva.
Ezek a kedvenceim:
Adblock Plus - ezt ismered
Element Hiding Helper for Adblock Plus - segít elemet hozzáadni a filterlistához
FireGestures - egeresnavigálás
Gmail Notifier (restartless) - a leveleknek
InstantFox - google keresés címsorból (nagyonjó!!)
LastPass - a jelszavaknak
MR2 on Air! - mi megy a Petőfi rádióban + youtube kereső
S3.Google Translator - ha weblapot kell fordítani
Self-Destructing Cookies - elpusztít minden sütit ami nincs a kivételek közöttszerk:
Greasemonkey script: Mouseover Popup Image Viewer - kinagyítja a egérkurzor alatti képetJah, és a Ghostery is jó.
-
törölt tag
Böngésző: Firefox 30.0 x86
Melyik addons-t érdemes installálni? Disconnect vagy Ghostery? Mindkettő hülyeség?
Ezeket használom jelenleg:
# HTTPS Everywhere
# Adblock PlusEzek közül érdemes még valamit telepíteni?
# NoScript
# Cookie Monster
# RefControl
# RequestPolicyMást?

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eddig ezt az oldalt kezeli jól a többi az rossz.
Amúgy nem Ubuntun (és Unity) elég viccesen néz ki az új Opera.

KAMI911