Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
-
kispx
addikt
-
Penty
aktív tag
válasz
Eternitys
üzenetére
Képek fórumról való leszedésére szerintem az ImageHost Grabber az egyik legjobb kiegészítő. Ha a képek, amiket le akarsz szedni az adott fórumról, külső képmegosztókon vannak (pl.: ImageBam, ImageShack stb.), akkor nagy valószínűséggel működni fog.
-
gyulank
addikt
Az mitől lehet, hogy random szövegrészek bekékülnek,. és ha felé megyek egérrel ezt az üzenetet írja ki?
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Firefox testreszabásnál be lehet valahogy állítani, hogy a címsor szűkebb legyen? "Régebbi" firefox style-nál lehetett állítani.
-
Źşë'
addikt
arra van valami megoldás ha több tabot használok és mikor bezárok egyet átugrik egy másikra random, már kezd ez is az agyamra menni, nem tudom megszokni, magától görgeti
-
törölt tag
Hali.
31.0 FF és nem jegyzi meg az előzményeket. Be van kapcsolva hogy megjegyezze, meg is jegyezte de pár napja meg már nem. Kikapcsoltam, meg visszakapcsoltam, újraindult a böngésző is de ugyanúgy nem jegyzi meg őket. wut?
-
ceia
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
Így én sem raktam ki (mindent irtok a trayről, amit lehet) de az a tapasztalatom, hogy eléggé korlátozottan használható a DTA. Ha képet töltetek le, akkor csak a thumbnaileket szedi le. Ha linket, csak akkor tölti le a képeket, ha azok közvetlen linkeken vannak, vagy az oldalon a thumbnailek linkként a teljes méretű képre (jpg) mutatnak. Ha a thumbnailek php-re vagy htm-re mutatnak, akkor csak az adott kódot tölti le. De lehet, hogy én vagyok béna..

-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki milyen kiegészítővel lehet letölteni egy (több mint 1000 hozzászólásos nem ph-s) topik képeit? Csak a képeket szeretném letölteni amik részben simán beillesztett képek és részben linkelt képek de egyszerre szerném mindet letölteni. Van erre addon vagy egyéb megoldás? (jdownloader van csak abban nem tudom hogy lehetne).
-
Steelmanus
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Igen, de a 28-as egy friss telepites volt, es script meg nem is volt telepitve, csupan a GM.
FF 28 alatt ha telepitem letiltott kiegeszito frissitesnel a GM 2.1-et, majd manualisan megis kerem a frissitest akkor downgrade lesz GM 1.15-re.
Ezert lepett meg mert nem gondoltam volna hogy visszafele mukodik a upgrade. Lehet hogy a regebbi verzioszamu FF miatt tette? -
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az új 2.0-ás Greasemonkey-ban az újítások miatt /főleg biztonsági/ sok script nem működik, azokat frissíteni kell.
-
Steelmanus
addikt
válasz
havri1
üzenetére
A Greasemonkey 2.1 kiegeszito kavar be. Kiprobaltam az Aurorat, leszedtem, majd telepitettem a 28-at. Ezutan feltettem a Greasemonkey 2.1 majd direkt probabol a YouTubeCenter Developer Version-t, es hiaba mentem el a YT-ra, nem volt lehetoseg YTC Beallitasok eleresere.
Bar alapbol mindig tiltom a kiegeszitok frissiteset is, manualisan megis kertem, igy a kiegeszitok frissitesekor "frissult" a Greacemonkey is 1.15-re. Ezutan ramentem a A Firefox nevjegyre, es maris frissulni akart, es ez be is ragadt mert minden FF inditaskor feldobta az UAC ablakot hogy akarom-e a frissitest feltelepiteni.
Ezutan leszedtem a GM-et majd engedelyeztem a frissitest mert az UAC ablak mindig felugrott, majd a frissen telepult FF 31-re ratelepitettem a 28-at. Igy visszakaptam a regit, es mar nem akart frissulni.Most visszatettem a Greacemonkey 1.15-ot es jo.
-
DS39
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
ha a beállításokban kiválasztod, hogy ne legyen frissítve, akkor a névjegyre kattintás után csak egy további kattintásra frissít, nem automatikusan. (illetve a maintanance service-t is uninstallálni kell, ahogy már írtad is)
ha ennek ellenére is frissül, szerintem vmi más miatt teszi, Secunia vagy Avast programfrissítő, vagy hasonló program miatt. -
Krystal_s
addikt
Greasemonkey-hoz szeretnék egy egyszerű kis scriptet, ami a Flash Wmode-ot (Window Mode) átállítja Direct-re.
Már régi problémám a böngésző(?) Flash kezelése és még elég sok embernek. Eddig a YouTube Center segített, de a rossz memóriakezelése miatt már nem használom. A YousableTubeFix pedig csak a Youtube oldalán működik.Tehát a beágyazott Flash videókkal lenne gond normál nézetben, amik még sokszor 480p felbontáson is akadoznak, de amint teljes képernyős nézetre váltok, akkor 1080p-ben is akadásmentes. Flash Wmode - Direct módban accelerated video rendering és accelerated video decoding, ilyenkor akadásmentes minden videó. Alapból viszont software mindekettő, vagy csak a video decoding accelerated ezért akadnak a videók egyes gépeken.
Próbáltam többféle Vga drivert és Flash Playert ki-bekapcsolt hardveres gyorsítással. Protect mode kikapcsolva -
ceia
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Ez már eléggé szánalmas, akkor miért teszik be az opciót a kikapcsolására..? Nekem teljesen magától nem frissült, csak akkor, ha valami automatikusan megnyitott egy oldalt a rókával, mint default böngészővel. Ha utána kiléptem a rókából, legközelebb induláskor megújult. (kikapcsolt frissítéssel) De erre van megoldás, ne a róka legyen a default browser. Nekem az XP-s IE6 - az legalább gyorsan indul, aztán gyorsan ki is lépek belőle

-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Utóbbi időben a Rókám új lap, oldal megnyitásakor, összeomlás jeleit mutatja (Nem válaszol), majd helyre áll. Ez a 31.0-ás jellegzetessége, vagy van valami, amit ellenőriznem, állítanom, leállítanom kellene? AVG és MBAM vírus kergetők ügyelnek a rendre.Köszönöm előre a segítségeteket!
-
havri1
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm.
Tényleg frissül, de gyanús, hogy akkor kezdi el frissíteni, amikor a névjegyét megnyitom..
És máris 31-es verzió következő indításkor
(#38257) Matthewus: nem, greasemonkey alatt futó, travian beyond sse
-
Steelmanus
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Esetleg ötlet, hoyg a 27es véglegest magyar nyelven honann tudnám letölteni?
A frissitessel kapcsolatban sajnos nalam is ugy volt, hogy kiprobaltam a 31-et de valamit elallitott mert amikor visszatettem a 28-at egy ido utan hiaba volt kikapcsolva a frissites, mindenfelekeppen frissiteni akart ha engedtem volna. Mert engedelyt ker. Igy visszatettem egy regebbi ghost fajlbol a rendszert, sajnos csak ez maradt.
Customra mentem telepítésnél, és a firefox maintenance servicest nem telepítem, ez elvileg a háttérben frissít....
En is kiprobaltam igy is, de random egyszer csak gondolt egyet es frissiteni akart. Pedig egy ideig jol mukodott.
-
havri1
félisten
Hali!
Firefox 27.0 verzióra van szükségem, ugyanis egy script, amit használok, csak ez alatt képes működni, az újabbak alatt nem.
Megvan a telepítőfile, lepucolom az újat, registry stb, fel az új, működik.
Beállításokban kikapcsolom az updatet, hogy never.
És természetesen következő indításnál már az új fogad..31-es verzió.
Hogy a fenébe tudom kilőni végleg a frissítést?
Esetleg ötlet, hoyg a 27es véglegest magyar nyelven honann tudnám letölteni?
Angol van csak.
Szerk.: Hopp, lehet megvan.
Customra mentem telepítésnél, és a firefox maintenance servicest nem telepítem, ez elvileg a háttérben frissít.... -
Ari18
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi szépen. A Protected Mode kikapcsolása sem segített, csak úgy tudtam működésre bírni, ha a 11.2-es flash playert telepítettem.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kicsit pontatlan az írás, 11.3-ban debütált a védett mód. Jelenleg is 11.2 fut nálam.
-
Steelmanus
addikt
Probal ki ezt. Innen olvasd A legtöbb problémát a FlashPlayer 11.2 újítása szokta okozni a Protected Mode
-
Ari18
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy: ahogyan feltelepítem az adobe flash playert azonnal fagynak/összeomlanak a youtube videók. Nélküle simán működik, csak állandóan hisztizik a firefox, hogy telepítsem flashplayert. Na meg egy csomó minden nem is akar menni nélküle. ( win 7 64, ff31.0)
-
-
Srácok,
Használja valaki a Firefoxot OS X-en?
Némi tapasztalat érdekelne...
Windows-on nagyon jó, sőt, a legjobb, de Mac-en katasztrófa használni. Sokkal több erőforrást igényel (CPU, RAM), mint a Safari, vagy a Chrome és érezhetően lassabb, nehézkesebb. Ez másnál is így van, vagy csak nekem nincs szerencsém vele.
AdBlock Plus van telepítve, de ez minden más böngészőmben ott van.
Nagyon szerettem volna használni, mert ez az egyetlen böngésző, amely nem tölti be indításkor az összes lapot, csak akkor, ha a fülre kattintok. Baromi jó funkció, sajnálom, hogy a másikakban nincs benne.
Köszi! -
Winnie The P
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi a segítséget, mindenképpen megcsinálom amit javasoltál, a fejleményekről majd írok.

-
Sam67
csendes tag
Addig sikerült eljutnom a 38222. hozzászólásomban felvetett probléma megoldásával kapcsolatban, hogy csak azoknál a beágyazott videóknál jelentkezik a probléma, amelyek Flowplayer lejátszóval kerülnek lejátszásra.
Ilyen pl.: a TV2 által használt videólejátszó is.
Csak a Silverlight programot frissítettem, más nem került telepítésre a probléma jelentkezése óta.
(Részletek a 38222 hozzászólásomban)Próbaképp ránéztem több TV csatorna oldalán közzé tett videókra, és azoknál nincs gondom FF alatt sem.
Felkerestem a Flowplayer oldalát, hátha írnak valami ismert hibát, vagy valamit, ami összefüggésbe lehet a Flash lejátszással, de nem találtam ilyesmit.Így most ott tartok, hogy FF31 alatt, nagy valószínűséggel a Flowplayer által lejátszott videók esetében jelentkezik a probléma. Legalábbis eddig nem találtam más olyan oldalt, ahol egy más típusú beágyazott videólejátszó ilyen hibaüzenetet adott volna.
Elképzelhető, hogy a Flowplayer nem teljesen kompatibilis a Flash 14.0.0.145, illetve a jelenlegi .179-es verziójával, és ezért vacakol?
Viszont ha így van, akkor miért csak teljes képernyős módban jelentkezik a hibaüzenet?A segítséget előre is köszönöm.
-
Sam67
csendes tag
válasz
medica
üzenetére
Frissítettem a Flash Playert a most kiadott 14.0.0.179 verzióra, de a probléma sajnos nem szűnt meg.
Érdekes, hogy csak FF esetében jelentkezik a gond.
Kipróbáltam IE, és Opera böngészőkkel is a most kiadott Flasht, de azoknál nincs ilyen gond, minden videót problémamentesen lejátszanak.Ebből arra következtettem, hogy valamelyik kiegészítő kavarhat be, de tévedtem.
Az op. rendszer (Win7 x64) teljesen friss (3 napos)
Az FF alá nem mentésből telepítettem vissza a kiegészítőket, hanem egyenként, hátha valamelyik add-on régebbi verziója a ludas, de nem. -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Váltanék Chrome-ről FF-ra. Miképp lehet megoldani a Chrome-ban tárolt jelszavak FF-ba importálását? -
moma
őstag
meglehet azt csinálni, hogy ne látsszon a privát böngésző ablakon, hogy az? Szóval azok a maszkok tűnjenek el.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Csak az az érdekes, hogy a másik gépen nincs is ilyen mnjuolet az about configba.
Pedig a leirtak alapjan az mnjuolet lenne a profil neve, de ha nem talalod az about:config-ban akkor valami elcseszte a profilodat. Mivel nem sok kieget hasznalsz es a meglevoket sem kell nagyon konfiguralni, igy azt javalom elobb tavolitsd el a kiegeszitoket, majd keszits egy uj profilt.
about:Support majd a A Firefox alaphelyzetbe allitasa opcio. -
xrvman
őstag
Sziasztok,
nektek is iszonyatosan lagolva görgeti ezt az oldalt? Csak úgy ugrál amikor görgetem egér görgővel.
http://www.vezess.hu/vezetunk/6-dolog-amiert-visszasirjuk/54197/
Általában ha sok kép van, akkor csinálja, -
Winnie The P
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi a választ. Kiegészítők közül csak az adblock és a bitdefender traffic light van a gépen. Csak az az érdekes, hogy a másik gépen nincs is ilyen mnjuolet az about configba.
Az én gépemen amiről írok is így néz ki a profil: C:\users\név\appdata\local\mozilla\firefox\profiles\krjyc1f5.default\
a lányom gépén pedig így: C\users\név\appdata\local\mozilla\firefox\profiles\mnjuolet.default\kispx neked is köszi
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megnyitod a profil mappadban a prefs.js fajlt szerkesztesre pl a Jegyzettombel, es kitorlod a sorokat, majd mented. A szerkesztes idejere ne legyen nyitva a bongeszo.
De! Az extensions.installCache tartalmazza a tobbi telepitett kiegeszitot is, ugyhogy csak ovatosan, inkabb keresd meg annak a kiegeszitonek a nevet amit elszeretnel tavolitani es csak azt torol belole.
Nem lenne jobb egy reset a bongeszon es ujra telepiteni a kiegeszitoket? -
kispx
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
jobb egérgomb a bejegyzésre -> visszaállítás
Törölni csak a pref.js fájl átszerkesztésével lehet. De ha jól látom akkor ezek a kulcsok minden FF-ban benne vannak.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
FF31-es van a lányom gépén, és az about:config-ban van két karakterlánc amit szeretnék törölni:
extensions.bootstrappedAddons és az
extensions.installCache a másik. A kaspersky virus removal tool mind a két fájlt vírusnak detektálta, de viszont nem törölte. Az Adwcleaner-t futtattam, de az sem bír vele. Valami mnjuolet vacak van a karakterláncban, de erről meg semmit sem lelek a neten. -
Sam67
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy FF 31 alatt jelentkező hibával kapcsolatban.
Bármilyen oldalon, ha Flash videót nézek teljes képernyőn, akkor, ha vége a videónak az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Miután "leokézom" feljön a következő ablak:
A dolog érdekessége, ha nem teljes képernyős nézetben nézem a videót, hanem az oldalba ágyazott megjelenítő méretében, akkor a végén nem ad hibaüzenetet.
A legfrisebb Shockwave Flash van telepítve. (14.0.0.145)Kipróbáltam Opera, és Chrome böngészőkkel is ugyanazokat a videókat, de egyiknél sincs az előzőekben említett hiba csak FF alatt.
Már próbáltam régebbi Flash Playert is telepíteni, de nem oldotta meg a gondot.
Szintén próbáltam korábbi FF verziókkal (28, 29) ugyanez....Az op. rendszer egy frissen telepített Win7 x64
Semmilyen videólejátszást módosító kiegészítőt nem használok.Mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszönöm!
-
-
-
Jazz
veterán
Üdv!
A böngésző új indításnál sokszor nem teljes ablakban nyílik meg, kézzel mindig maximalizálni kell.
:config-ban hol lehet állítani ezt? -
törölt tag
Egyfolytában befagyasztja a böngészőt az adobe flash, leáll a böngészp, a gép dolgozik mint az állat és felugrik egy ablak h adobe flash leállt, várjam meg míg válaszol vagy bővítmény leállítása -.- Mit lehet tenni ezellen? Nagyon idegesítő!!! A legfrissebb FF van fent.
-
unravel
őstag
Köszönöm Mindenkinek!
Még mindig nem jó. Még a Smoothwheel addonnal sem. Csak ezen a flash alapú oldalon nem jó az egy oldalas scrollozás. Fura. -
mikk2000
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Nem "jó" az IE-ben hanem pont fordítva, ott "rossz", mivel felülbírálja a görgetés értékeket, gondolom valami finom görgetés vagy hasonló be van kapcsolva.
Azt hogy mennyi sor gördítését jelentse a görgő egy egységnyi elmozdulása, azt az egér beállításainál tudod megadni az operációs rendszerben. Nekem 3-ra van állítva, így a főoldalon ha kettőt gördítek az aljára érek, chrome-nál is ugyanez van.
-
unravel
őstag
Letesztenétek nekem a bet365 oldalt? Az a baj, hogy 1 egérgörgetésre leugrik a lap legaljára. Nektek is?
IE-ben jó. Mi a hiba? -
Rimuru
veterán
Fülcsoportokat használom, azt meg lehet csinálni hogy ha az egyik csoportban bezárom az utolsó fület akkor ne dobjon vissza hanem nyisson helyette egy újat? (ha vimperatorral zárom be akkor jó, viszont "hivatalos" CTRL+W vagy egérrel bezárás esetén visszadob a csoportokhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- SSD kibeszélő
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gumi és felni topik
- Flipper Zero
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(máshonnan is elérhető ez a kis választási lehetőség?)
Köszi