Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoePAPES
csendes tag
Sziasztok !
Srácok légyszi segítsetek, ha valaki tudna !
A menü megnyitása gombot szeretném a 29.0.1 -ben máshova helyezni. mondjuk, ne jobbra legyen, hanem balra, egész nap ezen dolgozom, de nem találtam rá megoldást, igen a Classic Theme Restorer megcsinálja, de nekem az új kinézettel nincs semmi bajom, csak ezt a gombot szeretném elmozdítani, de az stabilan oda van szegezve.
Előre is köszönöm !!!
-
DS39
nagyúr
igen, valóban, alig egy hete jött ki a 29, de alfa/beta fázis óta ezek kiderülnek és ezért is lehetnek készen ezek a kiegészítők viszonylag hamar.
ami a kérdésedet illeti, erre is van már kieg: [link]
(magam nem próbáltam, mert nem a 29-est használom, de a képek alapján ezzel kívülre tehető)sajnos a 29-nél sok minden kőbe lett vésve, így gyárilag nem olyan testre szabható az eszköztár ikonsor, mint a korábbi verziókban.
-
Źşë'
addikt
nem gondoltam volna hisz az update elég friss, azért köszi, ezzel valóban jó lett!
esetleg még annyi kérdésem lenne hogy a frissítés gombot nem lehet kivenni a címsor mögül? tudom van lehetőség a bill. is frissíteni, de szoktam ezt is használni, nem értem minek kellett megkutyulniuk
-
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Miért lehet szerintetek, hogy bizonyos képek a firefox alatt elszíneződnek zöldre?
Uninstall, reinstall, már volt. Chrome alatt nincs ilyen gond.

-
Leonidas01
csendes tag
Én igazából azt nem találom (tudom), hogy tudok a meglévő könyvjelzőkhöz rendelni újabb könyvjelzőket.
-
Źşë'
addikt
sziasztok, az új frissítéssel az aktív tabok felkerültek közvetlenül a menü alá, ezeket hogyan tudom visszavarázsolni a címsor alá?! rettentő zavaró így

-
törölt tag
Hmm . A Ghostery telepítése után javult az oldalbetöltés sebessége .
-
scope2007
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
már régóta nem használom ... ugyanis a jelszavakat a LastPass-ra bíztam.
csak be kell lépnem az accountoba, és minden jelszót már tud
a könyvjelzőket mentem mindig el az "importálás és mentés" résznél.. mint json fileban, és html formátuban is
formázás után meg csak visszaállítom, és kész.. a kiegeket meg újrateszem, van egy listám, arról könnyen összekattingatom -
Vardar
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem tudom, hogy hogy, de a tegnapi 29.0.1-es frissítés megoldotta a problémát. De köszönöm a segítséget.

Most egy másik kérdésem lenne hozzátok. Van olyan kiegészítő ami figyelmeztet, ha két külön lapon akarom megnyitni ugyanazt az oldalt? Rengeteg cikket olvasok és gyakran előfordul, hogy kétszer is megnyitom ugyanazt a cikket, mert már elfelejtettem, hogy meg van nyitva.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Firefox 29.0.1-es frissítés után böngészőből történő nyomtatásnál nem engedi állítani a nyomtató tulajdonságait. Más böngészőből megy, illetve visszarakott régebbi FF-ből is.
Lehet ezt állítani valahol? -
scope2007
addikt
-
törölt tag
A könyvjelzők, jelszavak exportálására, importálására mit ajánlotok?
Eddig MozBackup 1.4.9-et használtam. Ez jó? -
huan
őstag
-
huan
őstag
válasz
üzenetére
FireGestures 1.8.6
én ezt használom,jobbklikket lenyomva tartva,"eldobva" jobbra új lapon. -
törölt tag
Sziasztok!
Korábban volt egy olyan kiegészítőm, amivel ha rányomtam egy linkre/képre és arrébb húztam egy kicsit, új lapon nyitotta meg.
Nem tudom mi ennek a kiegészítőnek a neve. Tudna ebben valaki segíteni? -
razorka777
veterán
válasz
Amazing789
üzenetére
Nekem is tetszik az új róka, bár még szokni kell.
A caps lock-ot legközelebb kapcsold ki.Ezt itt nem szeretjük.

-
JoePAPES
csendes tag
válasz
Amazing789
üzenetére
Teljesen egyetértek, csak még hozzá tenném, a 29-es , nagyon szépen testre szabható, csak egy kis időt kell rá szánni, az alapoktól újra fel kell építeni!(a régi profil mappát elfelejtettem és újra raktam mindent), én már semmi pénzért nem mennék vissza a régi Firefoxhoz. Minden tekintetben felülmúlja az elődjét.

-
Amazing789
tag
válasz
üzenetére
1. A RÓKA (A LEGJOBBAN VÉDHETŐ BÖNGÉSZŐ AKI TITOKBAN NEM A GAZDÁJA ÉLETÉBEN TURKÁL ÉS GYŰJTÖGETI RÓLA AZ INFÓT ILYEN OLYAN SZERVEREKRE) CSAK AZOKNÁL NEM FUT RENDESEN AKIK NEM ÉRTENEK WINHEZ ELÉGGÉ.
2. RÉGEBBEN MEGFIGYELTEM HA AZ EXPLORER ÉS A FŐ KÉMGÉP CHROME MEGY A FOXI MELLETT AKKOR VÉLETLENÜL A FOXIVAL BAJOK SZOKTAK LENNI. HA A MÁSIK 2 BÖNGÉSZŐ NINCS, A EXPLORERT PEDIG WINBEN IS LEFAGYASZTJUK (AZ ÖSSZES BŐVÍTMÉNYÉT KIÍRTJUK) AKKOR LÁS CSODA A RÓKA KOMA "VÉLETLENÜL" NEM BETEGSZIK MEG.
ILYET, NE IS REKLÁMOZZ SEHOL SE, HOGY A RÓKA CSERBEN HAGYOTT MERT MÓKÁSAN FEST AZ ÖSSZKÉP: TÖBB MILLIÓ EMBER HASZNÁLJA DE NÁLAD (MEG NÉHÁNY EZERMESTERNÉL) NEM FUT.
-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
"A mozilla egyszer és mindenkorra, végleg eltávolítva."
Nálam megyeget.
Sőt, most, hogy lecserélték a syncet, mostmár használni is tudom.Win8-on egyébként az IE menti a jelszavakat felhőbe, ami nem rossz dolog, majdnem olyan snyc féleség.
Én a krómra rágtam be a múltkor, amikor megláttam, hogy a portable módon telepített króm berakta magát a registry autostart részébe

-
törölt tag
Sajnos a mozilla nálam ment egy darabig, de mostanában nem működik hiába telepitem újra meg újra ERROR, nem működik. lefagy. Jogtiszta Win8.1 van agépemen, 64 bites.
Mindig beleesek abba a hibába, hogy felülök a mesének, azaz nem szabad kisérletezni, : az Internet Explorer a legjobb, most rájöttem a magam kárán, az még nem hagyott cserben.
A nagyobb baj az, hogy használom a LASTPASS jelszótárat és amikor visszatérek az internet Explorerre, a Lastpass adatok nagy része elvész, amit a mozilla alatt mentettem.....
A mozilla egyszer és mindenkorra, végleg eltávolítva. -
Rimuru
veterán
Lehet azt hiszi van helye 4GB RAM 8GB SWAP.
Amúgy nekem úgy tűnik hogy (normálisan) nem takarít maga után, főleg nagyobb dolgok esetében mint mondjuk youtube. Most csak ~430MB de ehhez kellet egy újraindítás pár órája és komolyabb dolgot nem csináltam. Tegnap 2,3GB használat után lőttem le, ma is közelített a kettőhöz (közben a gép nem volt kikapcsolva csak suspend) -
Faterkam
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Itt az összes Firefox megvan, amit valaha kiadtak! Persze olyan nyelven amilyenen akarod, és van
Én a legutolsó 28.-as bétát használom! -
Valami hiba lehet a "rendszerben", reggel óta nyitva van a böngésző, nem mindig csak egy füllel, de ugyanolyan gyors, mint szokott, szóval letojom
csak meglepődtem és gondoltam megmutatom "mire képes" ez a böngésző és kiegészítői...Újraindítás után már a számomra normális mennyiségre állt be
-
lacy86
addikt
Nalatok jelentkezik olyan problema , hogy mikor beleptek a Facebook-ra , akkor ilyen szakadozottan tolti be?!
Gorgetek mindig lefele , egy ideig megy , utana gondolkozik , utana megint tudok tovabb menni!
Erdekes mert Chrome-nal ilyen nincs! -
Gizmo94
veterán
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Azoknak akik a teljesen régit szeretnék visszakapni egy kis help: Mivel a 29-nél igazán értékelhető megoldás nincs rá jelenleg, max egy css scriptet kellene futtatni, de nekem szar volt, nem éri meg vele vergődni. Ha szeretnétek a régi fülek alul megoldást használni, meg mindent hagyományosan, annyit tudok segíteni, hogy:
Kapcsoljátok ki a frissítést, az eszközök-beállítások-speciális-frissítés fülek alatt, majd amit nagy nehezen elővakarásztam a ver. 28 magyar telepítőjét töltsétek le innen és telepítsétek. Így visszakapjátok a 28-at, ami még emberi és ahol még működik az about:config browser tabs true/false beállítás és egyelőre ne frissítsétek vissza a 29-re.
Remélem, tudtam segíteni.

-
Zugi
aktív tag
Azért röhej, hogy 2 kiegészítő telepítésével lehet ezt a két, alapvető és primitív testreszabási beállítást elérni.
Classic theme restorer ill. Tabs on bottom kiegészítőkkel, de még így sem az a húde eredeti kinézet, de fogjuk rá.
Még pár ilyen húzás a Firefoxtól és eltűnik a süllyesztőben. -
Zugi
aktív tag
Bocs, megpróbálok visszaolvasni, csak most hirtelen felindulásból nagyon berágtam a Firefoxra.
Amúgy amiatt térnék át Chrome-ra, mert ha a Firefox is ugyanazt a külsőt veszi fel, ha itt sem fogom tudni többé személyre szabni a külsejét, akkor mi tartana itt? Ezzel szavaznék az ilyen felhasználóellenes lépések ellen. Épp a Chrome előretörése ellen kellene harcolniuk, de nem azáltal, hogy klónozzák annak külsejét!
-
Zugi
aktív tag
Előbb frissített nekem ez a Firefox és kivagyok tőle. Segítségetek kérném, hogy ha a böngészősáv alatt akarok új lap füleket, nem felül ahogy a Chrome-ban, azt hogy állíthatom most be? Korábbi verziókban ezt engedte, most nem találom. És hogyan találok "könyvjelzők" ikont az ikonsorba kirakva?
Melyik baromnak kell mindig egy sokak által megszokottat elsz*rni? Mire jó ez az új Firefox? Épp amiatt használtam, mert így testre szabhattam, ahogy nekem tetszett. Ennyi erővel térhetek át a Chrome-ra, ugyanaz már a külseje. Rühellem ezeket a sz*r, pótcselekvéses látvány megoldásokat, amivel funkcióban minden csak sz*rabb lesz, de elmondhatják, hogy megújultak. Olyan mint a Microsoft, ahol egy kretén kitalálta, hogy nem kell a Win8-ba Start gomb. Hiába használta több milliárd ember. Aztán most meg utólag visszateszik, miután hatalmasat buktak az egészen anyagilag, hogy senki nem akart erre a töketlen rendszerükre áttérni.
Most erősen elgondolkodtam, hogy a Netscape halála óta használt Firefoxot is lehúzom a klotyón és megyek át Chrome-ra. -
Rickazoid
addikt
Nekem ezzel továbbra is csak 720p a max., viszont így van az automatikus lejátszás (hiába blokkolja a Flashblock a HTML5 lejátszót, a lejátszás csak hanggal akkor is elindul) és nem, a media.autoplay.enabled;false sem segít. Bár ez működik, de nem oldja meg az 1080p hiányát.
-
Erzsébeti
tag
Még egy kérdés.
A privát ablak használata közben a privát jelzést (ez a szemmaszkos lila izé) bekerült ebben a verzióban
(29.0.1) a fülek mögé teljesen a jobb szélre.
Ez nagyon zavar engem mert nekem eddig ott egy füllezáró ikon volt ami az aktuális fület zárja le bárhol is van a fülek sorrendjében.
Automatikusan oda kattintok lezáráskor, erre meg ezt a lila maszkot nyomkodom csak, mivel az ikon a maszk elé került a maszktól balra
Hogy lehetne ezt a lila izét máshová tenni? -
törölt tag
válasz
kukinyo
üzenetére
about:config -> browser.uiCustomization.state ->
{"placements":{"PanelUI-contents":["edit-controls","zoom-controls","new-window-button","privatebrowsing-button","save-page-button","print-button","history-panelmenu","fullscreen-button","find-button","add-ons-button","developer-button"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"],"PersonalToolbar":["personal-bookmarks"],"nav-bar":["urlbar-container","webrtc-status-button","bookmarks-menu-button","downloads-button","home-button","preferences-button","abp-toolbarbutton","social-share-button"],"TabsToolbar":["tabbrowser-tabs","new-tab-button","alltabs-button","tabs-closebutton"],"toolbar-menubar":["menubar-items"]},"seen":["abp-toolbarbutton"],"dirtyAreaCache":["PersonalToolbar","nav-bar","TabsToolbar","toolbar-menubar","PanelUI-contents","addon-bar"],"newElementCount":0}Persze ez saját megoldás, biztos van rá valami addon vagy valami, én jobban szeretem magam megoldani ezeket

-
kukinyo
addikt
Sziasztok
A keresősávot el lehet tüntetni az eszköztárból 29.0.1 esetén? -
-
Erzsébeti
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm!
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogy tudom odavarázsolni az "előre-vissza " ikonokat is.
Ezeket nem találom!

-
kispx
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Akkor ajanlom a Classic Theme Restorer (Customize Australis) 1.1.8-at.
Jelenleg igy nez ki az enyem:
-
Erzsébeti
tag
Van egy másik is.
Eddig használtam a TabMix plust.
Meg volt adva neki, hogy milyen színekkel kezelje a füleket.
Ezzel a frissítéssel eltűntek ezek a színek.Eredetileg egy file-ban tárolja az összes beállítást amit el lehetett menteni, és nekem meg is vannak ezek az általam preferál beállítások.
Vissza lehet ezt valahogy tenni?
Vagy mazsolázzam újra az egészet? -
Erzsébeti
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm!

Még egy kérdés.
Nekem a címsor mellett volt egy "frissítés" ikonom, amit balról a 3. vagy. a 4. helyen használtam.
Ez most eltűnt, és ahogy látom a címsor mellett balra találom rajta a címsoron.
Nekem ez elfér ott, de nagyon hiányzik egy "frissítés" ikon a régi helyéről.
Nem találom a testre szabás menüpont alatt, vagyis nincs ilyen ikon a kihelyezhetők közt.Hogy lehet oda "varázsolni" egyet?
Biztos, van megoldás, de én nem tudom!
Köszönöm!
-
Rickazoid
addikt
Miért idegesít annyi embert, hogy a fülek az URL sáv felett vannak alapértelmezésként? Szerintem pont megtöri a GUI-t, ha alá kerülnek.
-
djbelo
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm!!!!

-
Steelmanus
addikt
-
Erzsébeti
tag
Hali!
Nagyon érik, hogy véglegesen kidobjam a tűzrókát!

Kezd marhára elegem lenni belőle!
Az utóbbi hetekben rendszeres összeomlást produkált, és e közben tegnap feldobta, hogy jött újabb verzió.
Természetesen frissítettem, mert már nagyon elegem volt, hogy összeomlik..
A 28 körüli verzióm volt, míg most a 29.01 lett belőle.Erre milyen hülyeséggel basztat megint?
Hát azzal, hogy a szokása szerint a lapfüleket felrakja az alulról a második sorba, míg a címsort meg alulra...Gondoltam, jó átállítjuk ahogy eddig (( about:config)) és ott ezt az értéket megkeresve (browser.tabs.onTop)
átállítom falsra.
Mit látok azon áll. ok hát akkor átállítottam trou ra.
Semmi sem változott...
Vissza a configba, és átállítottam újra falsra.Szintén nem változott semmi!
Tudja valaki, hogy mi a fenét kell átállítani, hogy visszakapjam a megszokott kezelési soraimat???
Nagyon pipa vagyok, mert úgy érzem egyre szarabb verziókat adnak ki, és ezt mind úgy, hogy gyalázatosan szarabbakat

Az op rendszer W7 hu. karácsonyi telepítésű, és a firefox is akkor került rá (természetesen).
Szóval nem egy elbaszott régi cucc a szoft...
Segítség!!!
-
djbelo
senior tag
Most frissítettem a Firefoxot a 29.0.1. de a fülek felülre kerültek és nem tudom őket alulra rakni! Nincs valami ötletetek? a browser.tabs.onTop sem változtatja meg hiába állítom!

-
tipuka
addikt
srácok!
ha régebbi FF-t rakok vissza, akkor a lapjaim ugye nem záródnak be? mert vagy 30 meg van nyitva és 1nként a linkeket nincs kedvem kimásolni.
ha ez így oké, akkor melyiket használjam? mert ettől az új verziótól amúgy is okádok, már elnézést a kifejezésért. (addig chrome-zok, de nem szeretem...) -
Meg van a megfejtés magyar nyelvre

Itt töltsd le a language managert [link] aztán mikor települt a menüben megtalálod az alkalmazást cyberfox language manager,rá kattintasz és megkeresed a magyar nyelvet és követed az utasításokat és lás csodát.
#36924 _DiEGO_
Nem kell semmit letölteni amit leírtam hipp hopp megcsinálja.
-
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Próbálok együtt élni a FF 30.-cal, több-kevesebb sikerrel. Mióta frissíttettem, azóta kikapcsolás után néha bennragad a memóriába, csak a feladatkezelőben tudom kilőni, mert addig nem indul újra. Másnál ilyen esetleg? Win7 x64

-
Krystal_s
addikt
válasz
Pityu.
üzenetére
Köszi az ötletet, most nem is jutott eszembe az END gombos megoldás.

DS39: Tudom én is mindig ott nyitottam meg, amikor importálni, exportálni, szerkeszteni szoktam a listát. :\
colomb2: Igen azt láttam, de mivel összevonták a kis csillag ikonnal a könyvjelzőket, csak együtt lehet mozgatni, ezért ha menübe teszem, akkor nem tudom a megszokott módon kedvencekhez adni az oldalakat.
Matthewus: Köszönöm, ez jó hír.

-
Kékes525
félisten
válasz
Vardar
üzenetére
Nem, mert akkor ugyanazt rakod vissza. Mintha nem csináltál volna semmit. A hiba előtti profile kellene, az mindent megoldana.
Minden olyat ami menthető el kell menteni (könyvjelző, egy kép a kiegészítőkről ha sok van stb.) A Firefox beállításai változhattak meg az áramkimaradás miatt, de azt végigböngészni hogy mi ahhoz idő és hozzáértés kell. Én a szűz újratelepítést csinálnám.
A Mozzila Sync kipróbálhatod, ha van egy olyan Firefox ami neked megfelelően működik, de még jobb, ha annak a profilját helyezed a tiéd (rossz) helyébe. Akkor egy az egyben a másik Firefoxot kapod.
Ezért kell egy állandó rendszeres mentés, ami a FEBE-vel FEBE automatizálható. Ha lenne egy régebbi, jól működő Firefoxról profile mentésed akkor most nem lennél gondban.
-
DS39
nagyúr
válasz
zoli62
üzenetére
nem biztonsági szempontból, hanem mert nem otthoni userek miatt tartják azt a régi verziót támogatva, hanem cégek miatt, ahogy neked is írták. ez bassza a csőrüket, mint az MS-éknek amikor kiderült hogy az új termék nem kell a kutyának se és csomóan XP-znek (vagy most már 7-eznek).. nyilván ha a Mozilla fejlesztői csapatához tartoznék, én is azt mondanám, használd az újat.
de mindenki azt a verziót használja ami tetszik, viszont az biztos hogy a 28-as, letiltott update-tel sokkal több kockázatot jelent 3 hónap múlva, mint ha valaki ezt a régebbi (24-esre épülő), de a biztonsági javításokkal ellátott verziót használja.előbb-utóbb a fejlesztőknek le kell nyelniük a békát, ahogy MS-éknél, és visszacsempészni pár régi funkciót, különben lehúzhatják a rolót. sz.rt senki nem fog használni, akkor már inkább a Chrome. nem sokat tud, de azt stabilan, gyorsan. (vagy a Maxthon ami még intelligens is - bár itt felmerül az emberben mennyire bízunk egy tisztán kínai szoftverben)
-
DS39
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
ebben tudod mi a legnagyobb gáz? hogy eddig (és az ESR-nél úgy is használom) azt meg lehetett csinálni hogy a Firefox gomb menüjében csak rákattintott az ember a Könyvjelzőkre és meg is nyílt az a lap amit említesz. mivel a lista elején volt nem kellett megvárni hogy az oldalra megnyíljon az al-lista. Előzmények dettó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy nekem úgy tűnik hogy (normálisan) nem takarít maga után, főleg nagyobb dolgok esetében mint mondjuk youtube. Most csak ~430MB de ehhez kellet egy újraindítás pár órája és komolyabb dolgot nem csináltam. Tegnap 2,3GB használat után lőttem le, ma is közelített a kettőhöz (közben a gép nem volt kikapcsolva csak suspend)
Én a legutolsó 28.-as bétát használom!

Chrómmal mondjuk...