- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy használ-e közületek valaki ilyen vagy ilyen XLMOTO hátitatyót?
Én év elején kaptam egy nagy Samsonite hátizsákot, baromi sok rekesz van benne, kipárnázott vállpántokkal, akár 17 "-os laptopot is tudnék vinni, de csak 15,6"-ost használok. Hideg időben mikor vittem magammal váltócipőt, kaját, váltóruhát akkor jó volt, mert nem csak a robesz dobozába tudtam pakolni és irodai környezetben is teljesen vállalható.
Most, hogy jön a jobb idő, hamarosan leteszem a vastag motoros kabit és a vékonyabbat fogom hordani, előre félek, hogy még így is mennyire fog a hátamra rohadni ez a nagy táska, amiben mostanában tényleg csak a laptop, egér, tárca, és pár írószer kerül, vagy néha 10-20 oldalnyi A4-es dosszié.Nem gagyi minőségű az XLMOTO? Tényleg elfér benne a 15.6"-os laptop?
Gondolom a formája miatt esély sincs arra, hogy rendesen a falnak támasszam, vagy a földön megálljon ha leveszem, de legalább a külső héj véd az ütődések ellen? A karbon verzió csak design vagy nagyobb az ütésvédelme?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest