- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
"A lényeg, ez egy hibás megállapítás. Mert nem tudsz ezressel rajtolni és felülsz a placebonak!"
No, innentől hibás az érvelésed. Én nem rajtolásról beszéltem, hanem elindulásról. Képzeld el ezt úgy, hogy egy fáradt hétfő reggelen mondjuk elindulsz munkába, kis túlzással, hátha így átmegy.
Nem arról van szó, hogy tudok-e rajtolni (egyébként miért ne tudnék
), hanem arról, hogy a mindennapi közlekedésben nem vágyom rá, hogy úgy induljak. Ahogy egy elsőbbségadás kötelező tábla után sem fogok visszaváltani egyesbe, és kuplunggal "rajtolni", hogy történjen valami. A fun factor nálam nem erről szól. Így használva viszont a sport 1000 nekem döglöttebbnek érződött, mint az SV650, ez van.(#106904) -Mike-: "Áh, most jut eszembe, ez V4 ráadásul >1000ccm (1077), "ezek szerint van esélyem!"
"
De csak ha hagy nyerni...

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem arról van szó, hogy tudok-e rajtolni (egyébként miért ne tudnék
), hanem arról, hogy a mindennapi közlekedésben nem vágyom rá, hogy úgy induljak. Ahogy egy elsőbbségadás kötelező tábla után sem fogok visszaváltani egyesbe, és kuplunggal "rajtolni", hogy történjen valami. A fun factor nálam nem erről szól. Így használva viszont a sport 1000 nekem döglöttebbnek érződött, mint az SV650, ez van.
"