Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Könyvben így van pontosan:
A hátsó teleszkópszár7 fokozatban állítható motorozási és terhelési kondícióknak megfelelően....Használjon körmös kulcsot az előfeszítés beállításához.
Az 1-es fokozat könnyű súlyhoz és sima útfelülethez megfelelő, a 2-től 7-es fokozat keményebbé teszi a lengés csillapítókat, például ha nagyobb súlyt szállítunk.Én azt hittem, hogy sima útfelülethez állítjuk keményre a lengés csillapítókat.
meg pályára, nemde?
-
[lAyCsI]
addikt
amúgy hosszabb túrára ez a legkényelmesebb megoldás az tuti...
amúgy anno 1x nyomatam ilyen cordura-táskás megoldásba is jut eszembe,
azt meg csak felszíjazod azt csákesz, és lehet abba is pakolni bőséggel, viszont akkor
a hátsó hely kiesik a pixisből...vasárnap zúzunk egyet valamerre mindenképp, cél még nincs, sztem szokásos összeröff,
aztán a legkevésbé másnapos és gondolkodni tudó egyén feldob egy uticélt a többiek meg bután bólogatnak hozzá -
n-tek
aktív tag
-
Boci_83
őstag
Most voltunk 7végén Egerbe asszonnyal, kajáltunk is a kedvenc kajáldádba.
Ha vasárnap lenne valami gurulás, és nem túl korán indulnánk lehet engem is érdekelne, de ez függ attól is mennyire bírom majd, szombaton előtte lagziba megyek. Ivás nem igen lesz, vagy csak nagyon mértékkel...
-
ALI_G
veterán
-
feca81
aktív tag
-
Nippon
őstag
Az olajfolton nem segít az ABS sem, az az esetek többségében perec. Nem nem jön jól az ABS, mert az ABS megnöveli a motorok amúgy sem rövid fékútját. Meg kell tanulni fékezni ilyen egyszerű.
Lehet venni ezres sportmotort utcára is ha valakinek az tetszik, miért talán Carrera Turbo-t nem látsz az utcán? Azok is parasztok? Mert lefogadom, hogy nem tudja kezelni a legtöbb sofőr a lovakat. Vagy a csajok a Mitsu Evo-kban vagy M-es BMW-kben.... Sok ember vesz a képességeinél jóval többet tudó járművet. Nem ez a gond, hanem az amit esetleg művelnek vele.
Mentél te már 1000-res motorral (lehet sport is)? Tudod milyen jó érzés városban? Van ereje, olyan tartományban is ahol a 600-as még le akar fulladni. Ezek 4000 körül tudják produkálni a nyomaték 80%-át...
Ja hát ha valaki egy robogóról ül át, őt érhetik meglepetések.
De baszki üljön fel egy holt nyugodt CB1300-ra ami ugyan nem 180 ló de a 100Nm-ert már alapjárat fölött leadja, ugyanúgy földhöz fogja csapni a parasztot.
Szóval kattanjunk le erről a sportmotor démonizálásról, mert az összes 600ccm fölötti motor be lehetne tiltani utcára ezzel a lendülettel... -
Magas fordulaton csináld. Meg azért legyen a kuplungon a kezed ha esetleg üresbe váltanál 5-6 között (legalábbis ott szokott lenni luk). Húúúúúzzad neki, 9ezernél gázt picit visszaengeded, láb fel, aztán megint húúúúúúúzzad nekiiii
A váltó egyenes fogazású, így sok baja nem lesz. Ha lukba váltasz, és nem kuplungolsz, akkor (ha király csávó vagy) számolhatsz fogakat -
bajnokpityu
félisten
ha 1x sikerült,akkor azt a teknikát kell finomitani.elmegyarázni nehéz lenne.
egy kicsit minden motoron más.alapban mikor váltasz,pillanatra visszaveszed a gázt,majd ujra ráadod.na a gáz visszavétel pillanatában kell váltani,és mire visszaadod a gázt,bekattan.ahogy észrevettem minden motoron/váltón más fordulatszámon megy könnyen.F2esen akárhol váltottam jól ment,de a mostani F4en csak magasabb fordulaton megy.de váltani is szarabb ezen 6ezer alatt.
-
Integra
titán
nekem ez van, imádom.
de, hogy mennyire lesz tartós, tényleg passzolom. nagyon finom az anyaga, gondolom nem véletlenül, ebből fakadóan talán reális az 5 szezon rá. nem bántam meg, hogy megvettem ennyiért.jut eszembe, jó lenne már átdörgölni a bőrvédő pasztával, meg a csimmát is..
-
-
-
Integra
titán
nekem 3 ugyanolyan doboz van, nevezhetjük topcase-nek is mindet akár
úgy van kitalálva, hogy mehet oldalra is. szerintem egyszerűen tervezés függő a történet.
shad rendszermost teszteltem nemrég úgy, hogy mindkét oldalt volt doboz, 150-nél stabil volt autópályán. de inkább 140-es tempót jöttem vele.
tudok olyan elmebetegekről akik 2kilót nyomnak 3 dobozzal és utassal, igaz az fjr-en volt..
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest