- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Nem tudom hogy azért van-e mert én is motorozom, mindaz mellett hogy nem telik el nagyon nap hogy autóba ne ülnék, de csak magamból indulok ki. Még akkor is jobban figyelek a motorosokra, és megadom nekik az elsőbbséget, ha valóban az engem illetne meg, és akkor sem villognám le őket ha velem szembe jönnének a saját sávomba. Én ezt az egész motorozást úgy fogom fel, hogy azért ül az ember közúton motorra hogy haladjon. Szeretném ha Magyarországra is azt lehetne mondani hogy motoros barát társadalom, de ismerve a magyar mentalitást ezt én nem fogom megélni. Ha motoros társadalomról beszélünk,és azt értem alatta hogy kelőképen odafigyelek rájuk, és nem villogok rá, vagy dudálok rá, integetek a volán mögül, azért mert átjött az én sávomba, hosszú kocsisort előzni, vagy előre áll a lámpánál.
Velem történt meg hogy jöttem haza ugyancsak a Balatontól, Bp-en át, elég nagy forgalom volt, lámpánál sokan álltak. Kielőztem a sort mivel nem jött senki sem szembe, mikor egyszer csak felbukkant egy bekanyarodó autó, aki így már velem szembe jött, én meg az ö sávjában előztem az álló kocsisort. Mondanom sem kell hogy nem bírtam visszatérni a saját sávomba mert telibe álltak a lámpánál, de az autós sávja akkora volt, hogy bővel elfért volna ő is, és én is a motorral, és balesetveszélyességét én nem láttam, nem éreztem. Tudom én voltam a fasz, mert én követtem el szabálytalanságot, és voltam az aki rossz irányba ment, de az autós ezt igencsak tudatta is velem, villogott, mutogatott, miegymás. Ha ez visszafelé történik, én biztos hogy lehúzódtam volna, elengedtem volna a motorost. Ő nem volt motoros barát. Sokan vannak így. Lehet én is túl lőttem a célon, sokat engedtem meg magamnak, ergó bunkó motoros vagyok én is... -
Integra
titán
nem tudsz mit tenni ezekkel szemben. nem is kell. a legbölcsebb, hogy a gyökérnek is helyet csinálsz, ha lehetőséged van rá és helyette is gondolkodsz.
szomorú, de mennyi ilyen van.. és hiába mondjuk csak 5% az ilyen és a másik 95% normális, a maradék 95% az 5%-ból ítéltetik meg -
ALI_G
veterán
Nem vagy fasz. Az ilyeneknek szoktuk megköszönni mint te, legalábbis én. De mint látod autósban is van fasz, mint a BMW-s, motorosok is vannak olyanok akik miatt szégyenkezek és közben imádkozom, hogy következőleg ne az ő faszsága miatt lökjön le egy furgon az útról.
bár én a konszolidált tipusú gyerek vagyok mind motorral, mind autóval, de ez nem jellemző itthon, nincs kultúra sajnos
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest